SKIer Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Zawsze można tak spróbować. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6788 Patent mojego autorstwa, ale sprawdzony będzie dopiero w listopadzie. ... nie no Twój zdecydowanie lepszy !! Respect gratuluje patentu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Na stronie zipfit Jak rozgrzać buta Polecam ostatnie zdjecie http://www.zipfit.com/oneminutefit.htm Ja to wyprobóbuje jak tylko będę miał czas wrócic normalnie do domu (może w grudniu kuwa...). "Boiling water pot, 25mm without towel cover. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Ja zastosowałem opalarkę bo suszarka do włosów jest za cinka i termik się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 a swoją drogą to 160 pln za te atomy - super cena, nawet kilka sztuk łyknąć w popularnej rozmiarówce i po jedym dniu na giełdzie narciarskiej spokojnie sie opchnie wszystko za min 500 pln/szt Przy tej kalkulacji 10 sztuk = super wyjazd w alpy "all inn" Albo nie móc sprzedać i zostać z tymi butami i zamrożoną kasą w nich i nie mieć nawet na Białkę Te modele buta były cały zimowy sezon dostępne w kilku sklepach sportowych w Trójmieście..... a cena wynosiła (w sklepie) bodaj 180.... Atomic w 110 m-tech za 180 zeta. To brzmi co najmniej jak "opowiesci z drzewa sandalowego". Chyba ze uzyles jakiejs waluty ktorej kursu nie znam :eek: Cena niska bo kto by kupował buty nad morzem Północnym(tak?? to jest może Północne - czy się mylę ) ... Szczegolnie ze nie tylko 2-latkowie sie wypowiadali - to raczej zjawisko te nie jest z histrorii "opowiesci z drzewa sandałowego".... Soczku, a innych bajeczek z dzieciństwa nie pamiętasz, np. Kubusia(tylko nie tego w butelce do picia:D) albo moich ziomków Bilka i Lolka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Cena niska bo kto by kupował buty nad morzem Północnym No w aglomeracji trójmiejskiej która liczy gdzieś ok. 1 mln ludzi, narciarzy by się zebrało trochę więcej niż dwa autokary (tak?? to jest może Północne - czy się mylę ) Nie, nie mylisz się to tylko tak dla niepoznaki nazywa się Bałtyckie :). Swoją drogą od kilku dni pogoda wybitnie wrześniowa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Soczku, a innych bajeczek z dzieciństwa nie pamiętasz, np. Kubusia(tylko nie tego w butelce do picia:D) albo moich ziomków Bilka i Lolka:D Ziewrze ci sie - tak na off topie do butow - ze z cietego jezyka w dyskusji i dowcipu pomiedzy Kubusiem, Prosiaczkiem i Tygryskiem, a w szczegolnosci z pewnej specyficznej i zelaznej logiki rozumowania, potrafie sie usmiac do lez jeszcze (albo zwlaszcza) teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Ziewrze ci sie - tak na off topie do butow - ze z cietego jezyka w dyskusji i dowcipu pomiedzy Kubusiem, Prosiaczkiem i Tygryskiem, a w szczegolnosci z pewnej specyficznej i zelaznej logiki rozumowania, potrafie sie usmiac do lez jeszcze (albo zwlaszcza) teraz Oj tam, daj spokój przecież żartowałem, a zresztą cały ten temat butów to jeden wielki off top:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Mam pewne dylematy, a teraz ciezko o serwis i porownanie sklepowe..... Czy ktos (taki maly chlopiec / dziewczyna jak ja, albo kolo takiego chlopca ) ma buta w rozmiarze 26 i moglby podac dokladnie w milimetrach dlugosc wkladki jaka przy tym wychodzi ??? Z gory dzieki i z nadzieja czekam na info rozmiar 26 wg skali tzw mondo point to dlugosc wkladki w cm, czyli rozmiar 26 to dokladnie 260mm, producenci dosyc dobrze trzymaja sie tych oznaczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi