ARI Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Nie zapominajmy o panczenistkach - powalczą o brązowy medal - trzymajmy za nie też kciuki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Piękny wieczór! Brawo Justyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 (edytowane) Złoto !!!! Ja pierdzielę, nogi mnie bolą od tego finiszu I kciuki Już myślałem, że po Niej, ale Jest Pięknie :D:D BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!! Teraz czekam aż Razzoli pozamiata slalom Edytowane 27 Luty 2010 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Boże, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!! Cóż za wspaniały finisz, jakie nerwy!!!! Takich emocji dawno nie miałam!!! Mamy złoooooootooooooo!!!!! :D:D Ogromniachne gratulacje dla Justyny, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Mam nadzieję,że Panczenistki sprawią jeszcze niespodzianką i zdobędą brąz. Byłoby cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Boże, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!! Cóż za wspaniały finisz, jakie nerwy!!!! Takich emocji dawno nie miałam!!! Mamy złoooooootooooooo!!!!! :D:D Ogromniachne gratulacje dla Justyny, dziękujemy ...no Tobie też kibicujemy...i mamy nadzieję, że w końcówce konkursu wygrasz wysuwając nartę na finiszu po zwycięstwo:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 ...no Tobie też kibicujemy...i mamy nadzieję, że w końcówce konkursu wygrasz wysuwając nartę na finiszu po zwycięstwo:) ... i mocno dmuchamy w monitor! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 ... i mocno dmuchamy w monitor! dżon to brzmi 2 znacznie:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 W klasyfikacji medalowej wyprzedzamy Japończyków, Finów i Słoweńców. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Boże co za finisz.miałem takie nerwy ale z drugiej strony taki spokój.ale wszystkie pazury obgryzione:D.a tu jeszcze emocje w łyżwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 To był pojedynek Tytanek, reszta stanowila calkowite tło. Norweżki próbowały zespołowo, Steira rozprowadziła ale Justyna nadludzkim wysiłkiem dała radę, odparła a reszta to mistrzostwo świata - a nawet olimpijskie:D Delektujmy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Jest Drugi Medal - Łyżwy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 To już jest nudne Brązowy medal panczenistek :D Historyczny dzień Brawo Dziewczyny ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 YYYYEEEha!!!6 MEDAL!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 ojjjj chyba sie upijeeeeeee ojjjjj jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Dobrze trzymaliśmy kciuki :-) za nasze dziewczyny - śliczny finał olimpiady :-))) Dwa medale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 to Bylo Niesamowite; Mowcie Co Chcecie Nawet W Odleglym Innsbrucku; Dwa Medale W Tak Krotkim Czasie; Gratulacje Dla Naszych Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Ludzie, co za dzień!!!!!!!!!!! :D Gratulacje dla panczenistek!!!!!!!!!!!!! Rekord w ilości zdobytych medali na zimowej olimpiadzie ogółem normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Cudowny dzień, a raczej wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 38 lat czekałem na kolejne złoto na Olimpiadzie Zimowej. Kto z Was pamięta skok Wojtka Fortuny w Sapporo ? Macie szanse wnukom opowiadać o 27 dniu lutego w Vancouver !!! Mamy (niektórzy) to szczęście, że widzieliśmy te dwa zwycięstwa! A w ogóle to co za dzień! Brąz na torze łyżwiarskim, 11 miejsce Kornelii Marek! Mam propozycję: zmienić nazwę Kasina Wielka na JUSTYNA WIELKA!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Bardzo liczyłem na jakąś niespodziankę,bo Justyna,Tomasz czy Adaś byli naszymi "pewniakami" i się doczekałem niespodziewanki na sam koniec! Było wyśmienicie,a mogło być jeszcze lepiej,brakło trochu szczęścia... Ale co tu gadać,jest pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Bardzo fajnie jest oglądać jak wciągaja flagę narodową na olimpiadzie na maszt - jeszcze raz gratulacje dla Naszych zawodniczek i zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Bardzo fajnie jest oglądać jak wciągaja flagę narodową na olimpiadzie na maszt - jeszcze raz gratulacje dla Naszych zawodniczek i zawodników. To prawda!Zwłaszcza,że jeszcze niedawno trudno by tego oczekiwać... Od początku błysku Małysza zaczęło się coś dziać;teraz jest tego kulminacja-oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 To prawda!Zwłaszcza,że jeszcze niedawno trudno by tego oczekiwać... Od początku błysku Małysza zaczęło się coś dziać;teraz jest tego kulminacja-oby tak dalej! , Johnny, Jakie dalej :eek: To już jest koniec, jutro ceremonia zamknięcia pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 , Johnny, Jakie dalej :eek: To już jest koniec, jutro ceremonia zamknięcia pzdr misal Ano liczę,że kolejne IO będą dalszym naszym postępem. 8 lat temu 2 medale Małysza,4 lata temu 1 Sikory i 1 Kowalczyk,teraz 2 Małysza 3 Kowalczyk i 1 panczenistek... Wcześniej długo była lipa... liczę,że za 4 lata będzie jeszcze więcej szans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi