mispolarny Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Czesc byl juz ktos w tych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Nie, a Ty byles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mispolarny Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 nie ale sie wybieram a twoja odpowiedz taka sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Sorry, moja odpowiedz zadna, ale myslalem ze moze pobudze jakichs "niesmialych" do odpowiedzi "Na oko" to masz chyba male szanse powodzenia w dyskusji. Ale moze choc powiesz "co i dlaczego Cie tam goni" ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Nie, a Ty byles ?? Oj Soczek Soczek Bo facet pójdzie jeszcze na to lepsze forum... Poważnie: jeszcze nikogo nie słyszałem stąd kto by odwiedził takie okolice. SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Poważnie: jeszcze nikogo nie słyszałem stąd kto by odwiedził takie okolice. SB? Z tego co pamietam z rozmow ze Slawkiem to Sloweni raczej nie odwiedzal pod katem narciarskim. W ogole to nie slyszalem zeby ktos tam bywal na nartach a mam wielu znajomych, ktorzy podrozuja tu i tam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2008 Z tego co pamietam z rozmow ze Slawkiem to Sloweni raczej nie odwiedzal pod katem narciarskim. forma żartu to miała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi