lokiec3 Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 Choć to snowbordzista to i tak mi go szkoda, widać w końcówce, że nie zapanował nad rozwojem wydarzeń: http://pl.youtube.com/watch?v=bD3afgHQfv4&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 Snowboardziści są jak karaluchy (może mało finezyjne porównanie)... wytrzymaja najcięższe warunki i przeżyją. Czasami jak patrze co oni na stoku wyprawiają to sobie myslę że ja juz bym nie żyła kilkakrotnie... Samo ryzyko siedzenia za hopką za zakrętem:D Psychikę trzeba mieć twardą żeby z uporem maniaka to robić. A poważnie - pewnie się poobijał troche, może żeberka połamał ale on wpadł w puch i widać że dość świeży puch bo został po nim tuman kurzu więc myslę ze przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 nie no dal rade jak bylo z 3m puchu to powinno być ok........Wróżko snowboardzisci mają 7 żyć znam to z mojego podwórka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 Kiedyś widziałem reportaż jak taki jeden "karaluch" wpadł w zaspę głową w dół równiutko po samą dechę. Żeby nie koleżka, który widział całe zajście to by pacjent nie przeżył. Także ze świeżym śniegiem trza troszkę miarkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 Myślę, że jest coś co może ich wyeliminować poz głupotą: http://pl.youtube.com/watch?v=2G26u2Dcs3c&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 Filmiki, że miękko się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 ooo, prze ch** lotnik ale na bank żyje! : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Ja też coś znalazłem dobrego. Tym razem na nartach. Zobaczcie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 (edytowane) Ja też coś znalazłem dobrego. Tym razem na nartach. Zobaczcie:eek: Ten filmik jest dołączony do którejś składanki z wypadkami snowboard/narty. I tam jest zbliżenie na gościa : macha z uśmiechem Też coś mam: Edytowane 24 Sierpień 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 to jak juz przy nartach jesteśmy world ski jump record [YOUTUBE]9YWbgYyGX7g[/YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=9YWbgYyGX7g&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2008 to jak juz przy nartach jesteśmy world ski jump record [YOUTUBE]9YWbgYyGX7g[/YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=9YWbgYyGX7g&feature=related Gdzieś to widziałem, wysokość tej skarpy to 70 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 ooo ale ten filmik "Bad Snowboard crash" to rzeczywiście ostro wywalił łbem :eek: Zobaczcie tych wariatów :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 [YOUTUBE]JQX74D9KMDw[/YOUTUBE] [YOUTUBE]2G26u2Dcs3c[/YOUTUBE] no risk no fun [YOUTUBE]8sSQam-ggUI[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 [YOUTUBE]cU7rLq28UJI[/YOUTUBE] cala prawda o parapetach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi