johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Ja tam lubie trudniejsze trasy ale moje kolana niebardzo:D fajnie nudzić się na 100 nie bedziecie. Oglądam towarzyski mecz Polska Litwa i smiać mi sie chce juz jest 1:1 oczywiście nasi właśnie stracili bramke:D:D:D Ja też lubię trudne trasy i na szczęście organizm nie protestuje. Problem w tym,że połowa ekipy dopiero się uczy,a jedna koleżanka zaczęła znowu jeździć po 10 latach! :eek: Ale dobrze jej idzie! Meczu nie zobaczę,bo moja malutka ogląda film,kiedy ja okupuję kompa. Ale na szczęście to tylko mecz towarzyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Meczu nie zobaczę,bo moja malutka ogląda film,kiedy ja okupuję kompa. Ale na szczęście to tylko mecz towarzyski. nic nie stracisz:D...a nasi to taka kultura....ciągle tylko ku.......można usłyszeć. Niech już ten śnieg pada bo szału mozna dostać.w tv nic nie ma ..no może Asterix na olimiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 nic nie stracisz:D...a nasi to taka kultura....ciągle tylko ku.......można usłyszeć. Niech już ten śnieg pada bo szału mozna dostać.w tv nic nie ma ..no może Asterix na olimiadzie Widać sami czują,że im nie idzie,co podkreślają donośnie... :eek: Cierpliwości,ponoć już jutro jest szansa,choć w TV widziałem zapowiedź deszczu i sporego ciepła. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Cierpliwości,ponoć już jutro jest szansa,choć w TV widziałem zapowiedź deszczu i sporego ciepła. :eek: na każdym programie inna pogoda i tak samo na portalach internetowych więc trzeba czekać. jest luty więc zima jeszcze musi być:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 na każdym programie inna pogoda i tak samo na portalach internetowych więc trzeba czekać. jest luty więc zima jeszcze musi być:rolleyes: No właśnie... Pozostaje mi wierzyć,że jutro będzie pięknie sypać i zaliczę wielki szus. Życzę Tobie,sobie i wszystkim,żeby słowo stało się ciałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 CZy ktoś wie jakie są aktualnie warunki w ośrodku Sportgastein Gastein w Austrii - na naszej głównej stronie brak danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 W Mikołowie pada snieg z deszczem z duza przegawa sniegu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 CZy ktoś wie jakie są aktualnie warunki w ośrodku Sportgastein Gastein w Austrii - na naszej głównej stronie brak danych http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/salzburg/bad-gastein/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Dzięki Berry. A teraz to w Mikołowie nawet i coś białego z nieba leci i temp. -1 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Nie wiem czy to ważne, ale u mnie za oknem zrobiło się biało pada gęsty i gruby śnieg i zdecydowanie się ochłodziło jest +0,1 stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Ulewa kontra uparci narciarze.Wstaje rano,patrzę za okno i... wielki dół! :eek: Prognoza sprawdziła się w 100%,akurat teraz! Wyglądało to na najgorszy dzień w zimie.Moja malutka cały czas powtarzała:"daj sobie spokój!".Ale niestety ja jestem wyjątkowo uparty,zwłaszcza jeśli chodzi o narty.Szybkie obdzwonienie ekipy i wszystko jasne-z 7 osób pozostało nas trzech.Jeden z kolegów nawet był zdegustowany,że się spóźniłem jakieś 10 minut!A tu ulewa... :DNo nic,zabieram go i jedziemy po trzeciego członka ekipy.Swoją drogą fajnie musiał wyglądać,stojąc z dechą na takiej ulewie. Zabieramy trzeciego członka i niespodziewanie musimy podrzucić pewną osóbkę do Oczkowa.Ulewa się wzmaga,nawet ja już chcę odpuścić,nie da się już wyjść z auta na peta!Drogi zalane,ale mimo to nie rezygnujemy...Już w połowie drogi widzimy na horyzoncie przejaśnienie,choć trudno w to uwierzyć.Docieramy na miejsce i wychodzi słońce!Jest ciapa i mało śniegu na dole,ale już nie leje.Niestety nawet na górze warunki są kiepskie,miejscami można przejechać pod lasem i to wszystko o warunkach... Mimo to pojeździliśmy sporo i co ciekawe,chyba najlepiej się jeździło na trasie 5A(jeśli dobrze pamiętam),obie strome ścianki były przyjemne.Najlepszy był chyba narciarz,który wbił się dziobami w muldę i... narty już pozostały,a on poleciał trochu dalej.Pomogłem mu się pozbierać. :)Ogólnie warunki kiepskie,ale dla uparciuchów do przyjęcia.Zastanawiam się jak GAT mógł pisać o jakichkolwiek warunkach na Płaju?Tam w ogóle nie było śniegu!Nic a nic,nawet w lesie.Tamtędy postanowiliśmy zjechać w dół.Co ciekawe na Buczynce całkiem spoko,na najniższej trasie też dało się jechać,ale zastanawiam się,czemu GAT zachęcał do wieczornej jazdy?Nawet wyciąg nie chodził! :DParę fotek:1.widok na Babią2.słoneczko3.Płaj-gdzie tu jakiś śnieg?4.kałuża na H.Szczawiny5.narty wodne na Pilsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 moje serdeczne wyrazy wspolczucia ... ja potwierdzam - w rybniku od popoludnia snieg z nieba leci jest nadzieja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 moje serdeczne wyrazy wspolczucia ... Nie ma po co,było fajnie,zwłaszcza,że nie było kolejek. Pojeździliśmy,wypiliśmy i ogólnie fajnie.Zawsze to lepsze,niż siedzenie przed telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 płaj :eek::eek:, gratulacje za to zdjęcie i to się nazywa samozaparcie:), narciarze bierzcie przykład z deskarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Trochę słabo wyszło,już późno było,ale chyba widać co trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Ta Tatra po tej gimnastyce rekompensuje chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Ta Tatra po tej gimnastyce rekompensuje chyba wszystko Dokładnie! A była wyjątkowa-zjazd,od razu na wyciąg,zjazd na wyciąg itd.Oj bolą nóżki bolą... I jazda przez Płaj... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Za oknami zrobiło się biało - a w poniedziałek trrzeba rano do roboty brrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Jeszcze parę fotek... :D1.Trasa nr.5,warunki dobre-najnowszy komunikat! :D2.Hala Miziowa3 i 4-najwyższa część trasy dzisiaj-warunki dobre? :confused:5.narty wodne po raz drugi... :DDziś sypnęło,ale czy wystarczająco?Nie nie,nie mów o robocie Ari,wolę narty wodne na Pilsku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 W Bielsku ochłodziło się. Po porannym halnym temperatura spadła do +3C i sypnęło śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 ja bylem wczoraj wieczorem w szczyrku,2 godzniki jazdy golgota i solisko-suche. warunki oceniam na dobre. snieg jest,nic nie wystaje troche zmrozonych grud sniegolodu lezy na obu trasach,rmatki dosniezaly. snieg byl sliski,miekki i szybki. ciekawe jak wyglada sytuacja wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pennas Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 Szpindlerowy Młyn w ten weekend byłem w szpindlerowym młynie i mimo że temeratura dodatnia i po południu już stoki było rozjechane troche. To ludzi niewiele a z rana po nocnym przymrozku piękny sztruksik [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 Za takie rzeczy (filmiki) powinno sie karać galerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 :Dno filmik mega w ryj dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 sobota może ktoś do istebnej albo do wisły się wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi