SB Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Dzisiaj za oknem cudna (wiosenna) pogoda, u nas z 12 stopni, ciekawe co zostanie z śniegu w górach:confused: Oj zostanie...zostanie... a gdzie niegdzie w dalszym ciągu śniegu przybywa, tam gdzie go nie przybywa to jest go na tyle dużo że na pewno do końca sezonu wystarczy... Wiem bo 2 dni temu sprawdziłem organoleptycznie, a przed chwilą w TV oglądając Alpenpanoramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 we Wrocławiu także piękne niebo i 9 stopni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Dzisiaj za oknem cudna (wiosenna) pogoda, u nas z 12 stopni, ciekawe co zostanie z śniegu w górach:confused:, Powodzenia tym co dzisiaj zamierzają pojeździć Nie mów,bo ja jutro zamierzam... :eek: Oczywiście,kiedy ja jadę na narty,to musi być zapowiadana pogoda najgorsza z możliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 :D:D Wczoraj wieczorkiem przyjechał do mnie HUCU posiedzieliśmy pogadaliśmy zjedliśmy kolację, popiliśmy czymś tam:o żeby czkawki nie było i szybko poszliśmy spać bo on dzisiaj na narty na Soszów. No to po śniadanku namaściłem go i pojechał... I już dzwonił ....ii mówił że te zdjęcia co Szpara z Korbielowa wstawił to warunki rewelacja:D.... i jeszcze dużo mówił... ale nie w naszym języku... Po polsku to co zrozumiałem to że już go tam więcej nie zobaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 :D:D Wczoraj wieczorkiem przyjechał do mnie HUCU posiedzieliśmy pogadaliśmy zjedliśmy kolację, popiliśmy czymś tam:o żeby czkawki nie było i szybko poszliśmy spać bo on dzisiaj na narty na Soszów. No to po śniadanku namaściłem go i pojechał... I już dzwonił ....ii mówił że te zdjęcia co Szpara z Korbielowa wstawił to warunki rewelacja:D.... i jeszcze dużo mówił... ale nie w naszym języku... Po polsku to co zrozumiałem to że już go tam więcej nie zobaczą no to waruny rewelka:) a czy czasem na soszowie dzis nie ma allegro? bo w tvn cos pokazywali z wisly i warunki ok byly......tylko ze trasy nie pokazywali:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 kochany soszow ... tam sie uczylam jezdzic no ale teraz to go ogladam w tvnie ... wyglada to niezle ale ja dzis bede preferowala narciarstwo w tv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Ja idę oglądać nartki na eurosporcie, narazie muszę oszczędzać kolana bo znów się odzywają:(aż strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Najlepsze jest to ze na stronie soszowa opisuja warunki jako dobre a na stacji przed stokiem warunki trudne, jak przyjechalismy z marcinem rano to stok byl wyratrakowany ale miekki wiec nie bylo sensu nawet jezdzic na sile i ta okazaja cenowa godzina 17,5 a 5 godzin 62,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 (edytowane) Gdzie jutro jechać? :eek: Jak ktoś napotkał dobre warunki gdzieś w Beskidach,niech da znać,please! Edytowane 7 Luty 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 jutro jedz sobie w beskidy do jakiejs goralskiej chaty i zjedz dobry obiiad bo warunkow do jazdy po dzisiejszym dniu to nie bedzie juz nigdzie chyba ze satysfakcjonuje cie jazdy od 8 do maks 9;30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Bylem dzisiaj na nartach-Limanowa. O 9 stok gladki, dosc twardy, wyratrakowany. Do 10.30 jazda super. Potem to rzeczywiscie lepiej isc na spacer albo do knajpy. Wytrzymalem do 12. Wspolczuje ludziom, ktorzy w taka pogode zaczynaja nartowanie o 13:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 hej ja dzisiaj smigalem w Laskowej od 9. rano tak do 10 bardzo fajnie.. pozniej stopniowo coraz gorzej.. o 11 snieg juz mocno rozjezdzony. ludzi praktycznie brak.. zero kolejek do krzesla (co mnie zdziwilo najbardziej).. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Chyba spróbuję uderzyć na Żar,tam mieli sporo śniegu,więc może choć z rana będzie dało się pojeździć? Ostatecznie w połowie trasy jest bar i leżaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Właśnie oglądałem sobie Golgotę.Przed chwilą ją wyratrakowali,wygląda dobrze.Niestety,ekipa,z którą jadę,w większości początkujący,więc odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Johny przy tym sniegu Golgotę sobie odpuśc najdalej w pół godziny po ratraku będą tam muldy, jutro jest niedziela więc bedzie pewnie pełno ludzi. może ten Żar?! nie byłaam tam nigdy, jaka to trasa? jakiego koloru? bo ja tylko na ośle łączki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Niby czerwona,ale raczej o zabarwieniu niebieskim.Tylko końcówka jest dość stroma,reszta raczej lajtóweczka. Da się pojeździć.Kolejka jedzie do góry 5 minut,a trasa ma ponoć 1600 m.Zazwyczaj nie ma kolejek,łapałem się na każdy kurs kolejki,na który zdążyłem zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Dzięki. pytam bo wybieram sie z dzieckiem i nie wiem za bardzo gdzie jechać jutro w nocy ma się już ochładzać i ma sypac śnieg. zima wraca huuurrrraaa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 jesli tal bedzie to wyniose Cie na ambony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Dzięki. pytam bo wybieram sie z dzieckiem i nie wiem za bardzo gdzie jechać jutro w nocy ma się już ochładzać i ma sypac śnieg. zima wraca huuurrrraaa!!!!! Poprawka-śnieg z deszczem... Żar jak najbardziej nadaje się na rodzinny wypad.Góra lekka i jest tam orczyk,tam z resztą często uczą się jeździć.Dalej trasa jest stromsza i nawet wprawny narciarz może być zadowolony.Ja się na tej górze jeszcze nie zawiodłem,więc śmiało polecam! PS.Nie mów mi tu o oślych łączkach,skoro regularnie poskramiasz Golgotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Dzięki. pytam bo wybieram sie z dzieckiem i nie wiem za bardzo gdzie jechać jutro w nocy ma się już ochładzać i ma sypac śnieg. zima wraca huuurrrraaa!!!!! Poprawka-śnieg z deszczem... Żar jak najbardziej nadaje się na rodzinny wypad.Góra lekka i jest tam orczyk,tam z resztą często uczą się jeździć.Dalej trasa jest stromsza i nawet wprawny narciarz może być zadowolony.Ja się na tej górze jeszcze nie zawiodłem,więc śmiało polecam! PS.Nie mów mi tu o oślich łączkach,skoro regularnie poskramiasz Golgotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 no to waruny rewelka:) a czy czasem na soszowie dzis nie ma allegro? bo w tvn cos pokazywali z wisly i warunki ok byly......tylko ze trasy nie pokazywali:d było i aledrogo i alechojowo:mad:, na miejscu okazało się że mimo wpłaty na konto kilku osób nie było na liście na zawody mi sie też to przytrafiło a warunki takie że się nie zdecydowaliśmy na zakup karnetu w promocyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Marcin ale mielismy rozruch za to na Siglanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Poprawka-śnieg z deszczem... hmmm...ale śnieg wkońcu tez spadnie....patrząc co piszą na skionline.pl to śnieg ma padać i ma byc zimno wiec wtedy dyszczu chyba nie uraczysz:D PS.Nie mów mi tu o oślich łączkach,skoro regularnie poskramiasz Golgotę. a tam takie poskramianie:D nie moge nigdzie dalej się wybrac to tylko ona mi pozostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 (edytowane) ...a tam takie poskramianie:D nie moge nigdzie dalej się wybrac to tylko ona mi pozostała. Żar tylko parę kilometrów dalej i lżejszy niż Golgota. Właśnie odebrałem telefon-jedziemy co najmniej w siedmiu! :eek: Będzie zabawa,nawet jak śniegu mało będzie... Dodałem parę zdjęć do mojej galerii z Żaru,nie są najlepsze,ale może choć trochę Cię przekonają. Edytowane 7 Luty 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Żar tylko parę kilometrów dalej i lżejszy niż Golgota. Ja tam lubie trudniejsze trasy ale moje kolana niebardzo:D Właśnie odebrałem telefon-jedziemy co najmniej w siedmiu! :eek: Będzie zabawa,nawet jak śniegu mało będzie... fajnie nudzić się na 100 nie bedziecie. Oglądam towarzyski mecz Polska Litwa i smiać mi sie chce juz jest 1:1 oczywiście nasi właśnie stracili bramke:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi