Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Warunki narciarskie 08/09

lokiec3

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj za oknem cudna (wiosenna) pogoda, u nas z 12 stopni, ciekawe co zostanie z śniegu w górach:confused:

Oj zostanie...zostanie... a gdzie niegdzie w dalszym ciągu śniegu przybywa, tam gdzie go nie przybywa to jest go na tyle dużo że na pewno do końca sezonu wystarczy...:)

Wiem bo 2 dni temu sprawdziłem organoleptycznie, a przed chwilą w TV oglądając Alpenpanoramę:P

:D:D:D

Wczoraj wieczorkiem przyjechał do mnie HUCU posiedzieliśmy pogadaliśmy zjedliśmy kolację, popiliśmy czymś tam:o żeby czkawki nie było i szybko poszliśmy spać bo on dzisiaj na narty na Soszów.

No to po śniadanku namaściłem go i pojechał...

I już dzwonił:D

....ii mówił że te zdjęcia co Szpara z Korbielowa wstawił to warunki rewelacja:D.... i jeszcze dużo mówił... ale nie w naszym języku...:D

Po polsku to co zrozumiałem to że już go tam więcej nie zobaczą :D

:D:D:D

Wczoraj wieczorkiem przyjechał do mnie HUCU posiedzieliśmy pogadaliśmy zjedliśmy kolację, popiliśmy czymś tam:o żeby czkawki nie było i szybko poszliśmy spać bo on dzisiaj na narty na Soszów.

No to po śniadanku namaściłem go i pojechał...

I już dzwonił:D

....ii mówił że te zdjęcia co Szpara z Korbielowa wstawił to warunki rewelacja:D.... i jeszcze dużo mówił... ale nie w naszym języku...:D

Po polsku to co zrozumiałem to że już go tam więcej nie zobaczą :D

no to waruny rewelka:) a czy czasem na soszowie dzis nie ma allegro? bo w tvn cos pokazywali z wisly i warunki ok byly......tylko ze trasy nie pokazywali:d

Najlepsze jest to ze na stronie soszowa opisuja warunki jako dobre a na stacji przed stokiem warunki trudne, jak przyjechalismy z marcinem rano to stok byl wyratrakowany ale miekki wiec nie bylo sensu nawet jezdzic na sile i ta okazaja cenowa godzina 17,5 a 5 godzin 62,5

Bylem dzisiaj na nartach-Limanowa.

O 9 stok gladki, dosc twardy, wyratrakowany. Do 10.30 jazda super.

Potem to rzeczywiscie lepiej isc na spacer albo do knajpy.

Wytrzymalem do 12.

Wspolczuje ludziom, ktorzy w taka pogode zaczynaja nartowanie o 13:eek::eek:

Johny przy tym sniegu Golgotę sobie odpuśc najdalej w pół godziny po ratraku będą tam muldy, jutro jest niedziela więc bedzie pewnie pełno ludzi. może ten Żar?!

nie byłaam tam nigdy, jaka to trasa? jakiego koloru?:D

bo ja tylko na ośle łączki:D

Dzięki. pytam bo wybieram sie z dzieckiem i nie wiem za bardzo gdzie jechać

jutro w nocy ma się już ochładzać i ma sypac śnieg. zima wraca huuurrrraaa!!!!!

Poprawka-śnieg z deszczem... ;) Żar jak najbardziej nadaje się na rodzinny wypad.Góra lekka i jest tam orczyk,tam z resztą często uczą się jeździć.Dalej trasa jest stromsza i nawet wprawny narciarz może być zadowolony.Ja się na tej górze jeszcze nie zawiodłem,więc śmiało polecam! :)

PS.Nie mów mi tu o oślych łączkach,skoro regularnie poskramiasz Golgotę. ;)

Dzięki. pytam bo wybieram sie z dzieckiem i nie wiem za bardzo gdzie jechać

jutro w nocy ma się już ochładzać i ma sypac śnieg. zima wraca huuurrrraaa!!!!!

Poprawka-śnieg z deszczem... ;) Żar jak najbardziej nadaje się na rodzinny wypad.Góra lekka i jest tam orczyk,tam z resztą często uczą się jeździć.Dalej trasa jest stromsza i nawet wprawny narciarz może być zadowolony.Ja się na tej górze jeszcze nie zawiodłem,więc śmiało polecam! :)

PS.Nie mów mi tu o oślich łączkach,skoro regularnie poskramiasz Golgotę. ;)

no to waruny rewelka:) a czy czasem na soszowie dzis nie ma allegro? bo w tvn cos pokazywali z wisly i warunki ok byly......tylko ze trasy nie pokazywali:d

było i aledrogo i alechojowo:mad::mad:, na miejscu okazało się że mimo wpłaty na konto kilku osób nie było na liście na zawody :mad: mi sie też to przytrafiło :mad: a warunki takie że się nie zdecydowaliśmy na zakup karnetu w promocyjnej cenie :mad:

Poprawka-śnieg z deszczem... ;)

hmmm...ale śnieg wkońcu tez spadnie....patrząc co piszą na skionline.pl :D to śnieg ma padać i ma byc zimno wiec wtedy dyszczu chyba nie uraczysz:D

PS.Nie mów mi tu o oślich łączkach,skoro regularnie poskramiasz Golgotę. ;)

a tam takie poskramianie:D

nie moge nigdzie dalej się wybrac to tylko ona mi pozostała.

...a tam takie poskramianie:D

nie moge nigdzie dalej się wybrac to tylko ona mi pozostała.

Żar tylko parę kilometrów dalej i lżejszy niż Golgota. :) Właśnie odebrałem telefon-jedziemy co najmniej w siedmiu! :eek::D Będzie zabawa,nawet jak śniegu mało będzie... :D

Dodałem parę zdjęć do mojej galerii z Żaru,nie są najlepsze,ale może choć trochę Cię przekonają. :)

Edytowane przez johnny_narciarz

Żar tylko parę kilometrów dalej i lżejszy niż Golgota. :)

Ja tam lubie trudniejsze trasy ale moje kolana niebardzo:D

Właśnie odebrałem telefon-jedziemy co najmniej w siedmiu! :eek::D Będzie zabawa,nawet jak śniegu mało będzie... :D

fajnie nudzić się na 100 nie bedziecie.

Oglądam towarzyski mecz Polska Litwa i smiać mi sie chce juz jest 1:1 oczywiście nasi właśnie stracili bramke:D:D:D