johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 bardzo mi ta prognoza odpowiada bo zaplanowalam wiekszy wypad kolo 20 lutego a wlasnie w sobote zamierzam uderzyc na pilsko ... ktos moze mnie jeszcze przekona zebym zmienila zdanie ?? gwoli informacji dodam ze wyjazd jest organizowany przez kopalnie wiec jakies 40 ludzi jednym autokarem sie zwali i za bardzo nie beda wiedzieli co ze soba na tym stoku zrobic Śledź prognozy na skionline,bądź na stronie GAT-u.Najlepiej się upewnić w piątek,bo teraz jakieś paskudne ocieplenie przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 Pani w pogodzie właśnie powiedziała ze od niedzieli ma się ochłodzić, to może sie ta pogoda sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 Niech ta zima trwa do lata.Najlepiej jest,jak jest takie bezpośrednie przejście z narciarstwa do żeglarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 ja jako raczej dziecko gór powiem "od narciarstwa do treckngu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 ..."od narciarstwa do treckngu" Może być i tak,góry wiosną,latem i jesienią też są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 jesli ktos byl/jest gdzies dzisiaj w naszym kraju na nartach prosze o raport chce sie jutro od rana wybrac a nie mam pomyslu gdzie. wiem jak wyglada szczyrk,moze jest gdzies lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzordzyk Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Oj, na szczyrk nie ma co liczyc raczej http://www.gat.pl/pogoda/szczyrk.php Solisko +4,7 Cos mi sie wydaje, ze to koniec pieknej (a byla w ogole taka ?) w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Vitanova ski sie chwali 70cm pokrywa sniegu... ciekawe czy to prawda i ciekawe jak to dzisiaj.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Vitanova sprawdzona telefonicznie. 70cm pokrywa sniegu , w wiekszosci sztucznego.. i caly czas nasniezaja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 białka dzisiaj ostatni raz i chyba dobrze, miękko, dużo ludzi śnieg ciężki i warunki trudne mimo dużej ilości śniegu, jak nie będzie mrozu to nie ma sensu w wyjazd na godzinę późniejjszą niż 9 do 11 jeszcze można pojeździć potem to już tylko walka o przetrwanie w wykonaniu większość bywalców tych stoków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 jade jutro w beskidy, az ciekaw jestem czy pojezdze gdzies ... jak cos bedzie relacja ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 soszów dziś po pracy chce na 3 godzinki urwać się na soszów jakby ktoś był i warunki są nie tego to niech wybije mi to z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Harenda Rano bardzo dobrze - w nocy spory mróz, trasy przygotowane niemal idealnie. Od 10.30 już słońce zrobiło swoje i warunki się pogorszyły. Śniegu dużo, na razie nie ma obaw o pogorszenie warunków. Tym bardziej, że ma się ochłodzić i popadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 (edytowane) Warunki na Soszowie okej. bylem od 8 do 12. rano lekko zmrozone twardo,pozniej sloneczko lekko rozluznilo snieg i jezdzilo mi sie nawet lepiej. o 12 ewakuacja bo kolejka do krzesla zaczela siegac sciane kas (czyt. kilka minut) a ja niecierpliwy Edytowane 6 Luty 2009 przez fishextr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Bończa a jak oceniasz Vitanova w porownaniu do Soszowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 No stary, na Soszowie to ja jeździłem ze 20 lat temu:eek: Natomiast Vitanova to szybka ostra i szeroka górka z widokiem na Tatry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 hehe, ja 20 lat temu jezdzilem na malym skrzycznym i wydawalo mi sie ze to ostra jazda to co tu czytam o Vitanovej kaze sie tam wybrac, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 A ja mijam soszów szerokim łukiem i przy skręcie dodaje gazu Aktualnie jest to chyba najbardziej komercyjna i najdroższa górka w beskidzie śląskim .. a jak dla mnie bez rewelacji, wolę puścić się na Stożek, co prawa dzisiaj nie pojechałem bo mi córeczka zachorowała ale we wtorek sobie odbiję, pytanie jest następujące: czy po dziesiejszej wiośnie (w Rybniku +8 było) zostało coś sniegu w beskidzie śl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Pilsko i Soszow ze swiezych relacji z wieczornej jazdy na soszowie /wlasnie maz z ekipa pakuje sie do domu/ - snieg ciezki i zmuldzony ... a poza tym instaluje sie tam ekipa TVNu i robia zamieszania jak ta lala ... jak ktos chce "pobyc w tlumie" i spotkac gwiazdy niech jedzie jutro i w niedzele ... jak ktos chcialby jednak na narty to ODRADZAM !!! no i ta cena !! jazda tylko od mostka a karnet w europejskiej cenie !!! pilsko - warunki bardzo trudne ... rano lodowisko potem muldy i przetarcia ... kumpel wraca i nie poleca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 A ja mijam soszów szerokim łukiem i przy skręcie dodaje gazu Aktualnie jest to chyba najbardziej komercyjna i najdroższa górka w beskidzie śląskim .. a jak dla mnie bez rewelacji, wolę puścić się na Stożek, co prawa dzisiaj nie pojechałem bo mi córeczka zachorowała ale we wtorek sobie odbiję, pytanie jest następujące: czy po dziesiejszej wiośnie (w Rybniku +8 było) zostało coś sniegu w beskidzie śl ? popoludniu w rybniku bylo nawet +12 st !!! nawiase mowiac ... Machu jestes z Rybnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 ze swiezych relacji z wieczornej jazdy na soszowie /wlasnie maz z ekipa pakuje sie do domu/ - snieg ciezki i zmuldzony ... a poza tym instaluje sie tam ekipa TVNu i robia zamieszania jak ta lala ... jak ktos chce "pobyc w tlumie" i spotkac gwiazdy niech jedzie jutro i w niedzele ... jak ktos chcialby jednak na narty to ODRADZAM !!! no i ta cena !! jazda tylko od mostka a karnet w europejskiej cenie !!! ... jutro razem z hucu i wojtusiem sparwdzimy od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Będę śledził Ale zima na tvn hehehe pewno się w kadr gdzieś wkomponujecie .. podium po allegro cup czy cuś mea, tak z Rybnika, podobnie jak marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 soszów wieczorem relacja świeżo z wieczornej górki ciężko muldziasto kamieni prawie nie było no właśnie prawie mam ściągniety ślizg o kamień wielkości dwóch moich pięści wiem bo go potem osobiście wyrzucałem z trasy a kumpel prawie wyrwał krawędź o drugi kamień ( krawędź się trzyma ale wygięta na 0.5 cm dobrze że to zajechane sharki bo inaczej byłby wielki żal) za tą super jazde zapłaciliśmy 3 x 17.5 od głowy z pozytywów to brak kolejek i zsunięcie się po stoku z pochodniami co będzie 16 lutego o 23 40 w TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 wlasnie koncze sniadanie i jade na soszow podopingowac chlopakow w zawodach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Dzisiaj za oknem cudna (wiosenna) pogoda, u nas z 12 stopni, ciekawe co zostanie z śniegu w górach:confused:, Powodzenia tym co dzisiaj zamierzają pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi