1973marcin Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 białka od rana warunki idealne ale jż o 10 min 10min do szóstki, na czwórce i czerwonej trasie do 11 na bieżąco potem kilka min w kolejce nowa trasa tzw "czarna";):D:D:D przejezdna tylko do 10 potem coraz większe muldy, o 12 wracaliśmy a juz było troszkę rozjeżdżone trochę lodu i muld, kamieni brak na całym stoku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 (edytowane) Hochkonig/Ski Cirkus Fikol Trzymaj taka fajną pogodę w Gasteintal - jedę tam za 3 tygodnie. se mogę - po 3 dniach slonca bez chmurki SYPIE i tak jutro jeszcze... ale nie wieje widoczność dobra czyli OK Edytowane 27 Styczeń 2009 przez fikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 :DWiem że możesz ..... przysyłasz przynajmniej dobre wieści - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Rano na Harendzie słońce i "polski sztruks", czyli trochę kalafiorów i muld po ratraku - trzeba było uważać. Twardo i fajnie. Ludzi mało; od 10.30 pojawiło się parę kamieni na dojeździe od górnej stacji wyciągu w prawą stronę, więc jeździłem w lewo;). Od 11 tej stok z powodu operującego słońca puścił i trzeba już było się ewakuować. Wtedy też przybyło ludzi. Ogólnie wciąż bardzo dobrze. Wygląda to zarąbiście!Ech,żebym ja wiedział w zeszłym roku,że tam tak fajnie,to z pewnością bym zaliczył,ale nawet nie wiedziałem... To samo mógłbym powiedzieć o Nosalu.Przynajmniej na te dwie górki starczyłoby mi czasu...Teraz żałuję-trzeba było się już dawno zalogować na skionline! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Widzę na kamerach, że prawie nigdzie poza Małopolską nie pada śnieg, więc spieszę donieść, że na Podhalu zima powróciła - pada śnieg, temperatury na minusie - także jest dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 We Włoszech po wczorajszych opadach śniegu piękna pogoda i lekki mrozik. Tak ma być przez kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Na Podbeskidziu również sypnęło! I dalej sypie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 PUCH... i wszystko jasne a jutro ski arena wildkogel i ponoć słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 ...utwierdziłem się w przekonaniu że w warunkach prawdziwej zimy w Turracher Hohe(bo wcześniej byłem tam wiosną) jest tam bajkowo, a jak spadnie jeszcze metr śniegu(a spadnie) to będzie tam baśniowo. A słowo faktem się stało:) Figo dzisiaj w Turracher Hohe znalazł swój samochód... nie... nie... nie ukradli mu, tylko przysypali śniegiem:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Teraz proszę szanownych moderatorów o bana dla kolegi SB. Niech przestanie denerwować spokojnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 białka trochę za dużo tego siwżego spadło szybko się porobiły poodsypywane miejsca z twardym i miękkie zaspy, rano było idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 raz do roku by moglo tak sypnac u nas,zeby zapamietac ze jest cos takiego jak zima:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 a w kraju wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 nawet w białce dzisiaj sobie nie poradzili z nadmiarem śniegu , dla "normalnych" bywalców białki to warunki były tragiczne ale córka powiedziała że było ok dla mnie też nie było najgorzej ale w porównaniu z dniem wczorajszym to duże pogorszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 A tam wiosna, dzisiejszy cały dzień spędzony na Soszowie, coś tam sypie, ale kamienie już wczoraj wyszły, także przestrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 to podjedz na Nowa Osade i tam odziwo warunki sa ok zero przetarc zadnych kamienie jedynie po poludniu robia sie muldy choc ostatnio nawet w ciagu dnia uruchomiono ratrak i pozniej znow bylo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Byłem w niedziele, znajomy był dzisiaj i ja i on jesteśmy na NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 skoro lepsza jazda po kamieniach .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Lepsza jak lepsza, robię kurs kwalifikacyjny i z tego względu muszę tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 no to faktycznie, wiec zycze powodzenia w kursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Nassfeld: 2 dni śniegu, dziś jazda w puchu... od jutra ponoć słońce.. Samovhód na zdjeciu figo, podobny do naszych dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 nowa osada wróciłem właśnie z Nowej osady, warunki o 8 bardzo fajne, twardo ale żadnego lodu, jeździłem do 9:30, bo wtedy pojawiło się z 40 dzieciaków w żółto-niebieskich koszulkach, i w ogóle jakiś wysyp ludzi, jak zjeżdżałem ostatni raz to było już trochę luźnego, rozjeżdżonego śniegu na trasie, ogólnie to polecam, ale wcześnie rano, wyjazd tam na powiedzmy 11 dla mnie nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 białka warunki do jazdy trudne z powodu dużych opadów śniegu, jest dużo świeżego śniegu który już ok. godziny 10 jest rozjeżdżony i robią się muldy, jazda na nartach slalomowych to męczarnia (pod spodem twardo i miejscami lód a na górze miękkie muldy) na dłuższych nartach trochę lepiej, ogóolnie jak przestanie padać i ubiją to będzie rewelacja:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Kurde - mogło by już przestać padać Sypie i sypie... nie da się żyć Na Kasprowym jest już 135 cm - zapowiada się sezon do połowy maja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Na Chopoku jest już do 180 cm (www.jasna.sk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi