1973marcin Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 istebna byłem dzisiaj na darmowej jeździe, ludzi bardzo mało, śniegu trochę więcej, armatki cały czas sypały, trasa bardzo twarda szczególnie blisko wyciągu, trochę dalej małe muldy i trochę sypkiego śniegu, ogólnie fajna jazda, ps. krzesło bardzo wolno chodziło nie wiem czy jak jest za pieniądze to też czy może szybciej jeździ:D, kilka razy się zatrzymało ale postoje nie dłuższe niż 2-3min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 Soszów Dziś na soszowie jeździlo sie az milo : ) Kolejki srednie ale szybko sie rozladowalo. Obsluga dbala o to by na krzeselka wchodzil caly komplet. Trasa Twarda, ubita na koncu orczyka az pod krzeselko ( Niebieska chyba) Reszta raczej lód. Do poludnia dalo sie pojezdzic a pozniej juz miejscami bylo wytarte. P.S Dzis nawet Cezary Pazura zaszczycil Swoja obecnoscia ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 (edytowane) Byłem dziś w Białce z rana lekki mrozik stok przygotowany perfekto wyratrakowany, twardo poprostu super ludzi nawet sporo ale na kanapie 4 w najgoretszych okresach nie stalo sie dluzej jak 10 min ale to pomioedzy 12 a 14 pozniej to tylko podjezdzanie do bramek i jazdahttp://www.skionline.pl/forum/attachment.php?attachmentihttp://www.skionline.pl/forum/attachment.php?attachmentid=308&stc=1&d=1231706679d=307&stc=1&d=1231706612http://www.skionline.pl/forum/attachment.php?attachmentid=309&stc=1&d=1231706740 Edytowane 11 Styczeń 2009 przez wojtus81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 Laworta. Byłem dziś na laworcie... warunki okropne!! żeby przez tyle dni mrozu nie nasnieżyć odpowiednio stoku :eek: pełno lodu i kamieni, stok nie widział ponoć ratraka od 3 dni :eek: wynik tego szybko było widać GOPR interweniował 3 razy... ;/ nie wybierać sie tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 Byłem dzisiaj ww Wiśle Nowa Osada. 1 klasa !!! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Chociaż kiedyś wspominałem, że fajnie mi się tam jeździ. Twardo, płasko. No nic dodać, nic ująć. Dopiero w po zachodzie słońca wyszły braki: - za słabe oświetlenie stoku - brak przejazdu rartaka pomiędzy jazdami dzienną i wieczorną - i oczywiście "docieranie do lodu" i śnieg typu "cukier" na trasie. A na koniec wisienka na torcie. Korek w Wiśle. Kolega z Nowej Osada do Gołębia jechał PONAD GODZINĘ !!! Na szczęście pojechałem przez Salmopol.... Przy okazji: miałem okazje ujeżdżać Volkla Grizlly i ........... nie wiem co napisać... przemyślę dwa razy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 czyżby wojtuś stockli w białce ? może cośw tym temacie skrobniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 niestety stoeckli nie moglem przetestowac dopiero na wtorek beda gotowe taki teraz zawrot glowy maja w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 A na koniec wisienka na torcie. Korek w Wiśle. Kolega z Nowej Osada do Gołębia jechał PONAD GODZINĘ !!! ... ja byłem dzisiaj w wiśle na wyciągu Klepki dużo śniegu górka rozwojowa jak ktoś się do tego przyłoży a narazie to można napisać że śniegu jest dużo i że taki wyciąg istnieje , z malinki do ustronia 2godziny :mad: a potem 40 min do rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 z malinki do ustronia 2godziny :mad: a potem 40 min do rybnika Salmopol pusty i czarny, szczyrk bez więszkego problemu....... uffff.... na szczęście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Salmopol pusty i czarny, szczyrk bez więszkego problemu....... uffff.... na szczęście ... ja musiałem narty w oddać w ustroniu mały znowu wczoraj jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal79 Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Gora Zar Wczoraj bylem na Gorze Zar. Kolejka rusza o godz. 9.00. Oczywiscie byla otwarta tylko jedna kasa, wiec na poczatke oczekiwanie okolo pol godziny na zakup karneciku. Katastrofa. Interwencje u obslugi nic nie skutkowaly. Trasa na Gorze Zar calkiem przyjemna, relatywnie dobrze przygotowana. Oczywiscie z biegiem czasu warunki sie pogorszaly i przybywalo ludzi. Tak wiec juz od ok 11.00 do wyciagu czekala dluuuuuuuggggaaaaaa kolejka zapalonych narciarzy. Podsumowujac, polecam, ale raczej w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 A ja panowie z Białki z malym postojem w korku na zakopiance wracalem 3 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Stożek otwarcie sezonu listopad 2008 Nasz czytelnik przesłał nam zdjęcia oraz tekst z otwarcia sezonu (listopad 2008) na Stożku w Wiśle: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_newsa=5519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 To gratukuje tym ludziom odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 wielki szacun dla Johnego_Narciarza. naprawdę trzeba kochać ten sport. jazda na krechę z kasprowego to przy tym bułka z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Te zdjęcia to chyba po halnym bo jakiś tydzień wcześniej tam zjeżdżałam i cudów nie było ale coś takiego.... bidne te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Tak sobie przeglądam prognozy pogody dla naszych górek i końca zimy nie widać. Świetna perspektywa dla tych którzy planują wyjazd na ferie szkolne w Tatry/Beskidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Limanowa-Ski Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Stacja Narciarska Limanowa-Ski Od poniedziałku do czwartku będą obowiązywały nowe ceny dla karnetów 4 godzinnych. Nowa niższa cena to 30 zł za 4 godziny szaleństwa na stoku. Zapraszamy serdecznie, gdyż promocja nie będzie trwać wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 no a ja widzę inwersje... :-/ w bielsku temperatura na minusie... w szczyrku.... na plusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 no a ja widzę inwersje... :-/ w bielsku temperatura na minusie... w szczyrku.... na plusie... wczoraj też tak było w B-B było -3,5 a w Szczyrku było +2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 A w Alpach ma sypać w przyszłym tygodniu. Słonca bedzie niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 A w Alpach ma sypać w przyszłym tygodniu. Słonca bedzie niewiele. Może się "wysypie" w przyszłym tygodniu . Bo w następnym czyli od 24.01 wracam tam w podskokach :D:D. I liczę na takie słońce jak w zeszłym tygodniu tam było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzordzyk Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Drodzy koledzy, czy ktos na dniach jezdzil na golgocie, ew w szczyrku ? Jak to tam teraz wyglada ? Mozna pojezdzic w miare rozsadnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Drodzy koledzy, czy ktos na dniach jezdzil na golgocie, ew w szczyrku ? Jak to tam teraz wyglada ? Mozna pojezdzic w miare rozsadnie ? No tu masz zachęcające wieści :Zaproszenie do skansenu „Skrzyczne” wpisz sobie to w szukaczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Drodzy koledzy, czy ktos na dniach jezdzil na golgocie, ew w szczyrku ? Jak to tam teraz wyglada ? Mozna pojezdzic w miare rozsadnie ? No to ja napiszę coś chyba zaskakującego. Jak już wspominałem przejeżdżałem w ostatni weekend kole golgoty. Parking o 11 z wieloma miejscami pustymi. Warunki wyglądały na idealne. Puste orczyki do góry jechały. Niestety nie miałem czasu przystanąć i pojeździć ... aż ciut żałowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi