shuger Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 (edytowane) Informacja z Limanowa-Ski: (www.lysagora.eu) Z godziny na godzinę śniegu przybywa. Obecnie temperatura wynosi -5'C i ciągle spada. Wszystkie armatki pracują. Jeżeli zima zechce zostać na dłużej, pierwsze trasy zostaną uruchomione w najbliższy weekend. Prosimy na bieżąco sprawdzać aktualności na naszej stronie. I zdjęcie z naśnieżania - nowe armaty SuperSnow maja rewelacyjną wydajność: Edytowane 23 Listopad 2008 przez shuger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Soszów i Stożek Stożek rusza jutro (wtorek), a Soszów w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Nosal Byłem pod Nosalem - śniegu nasypane już dużo; powinni jutro ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 A ja sobie objechałem Szczyrk, Wisłę, Ustroń i oczywiście oprócz Golgoty nigdzie armaty nie chodzą(np. Cienków, Nowa Osada, Czantoria...) a potem znowu będzie narzekanie że słaby sezon mieli i nie zarobili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 a w Heiligenblut, kiedy w sobotę był nieczynny Molltaler (wiatr) można było również p[ojeździć, na razie na jednym stoku, ale zawsze to coś... Kończą również przygotowania do otwarcia Ankogelu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koscoff Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 A jak tam sprawa z Wierchomlą sie ma ? wie ktos ? na stronce piszą ze jest 35 cm, i ciagle snieża...i ze niedługo ma ruszyc wyciag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 A jak tam sprawa z Wierchomlą sie ma ? wie ktos ? na stronce piszą ze jest 35 cm, i ciagle snieża...i ze niedługo ma ruszyc wyciag Wierchomla jest już dobrze znana z tego że ładuje ludzi w "bambuko" gołym okiem widać na kamerkach że tego śniegu nie jest więcej niż 10-15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 (edytowane) To ja wrzuce fotke z włoskimi armatkami:) Śnieżących armatek nigdy za dużo;) Val Gardena - Plan de Gralba: Edytowane 25 Listopad 2008 przez szparaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 To prawda co jest napisane w pogodzie skionline? Że od piątku ma być odwilż i chwilowy koniec chwilowej zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Tak, ponoć to prawda i ponoć nie od piątku a już od czwartku:( i mam nadzieje ze to chwilowe załamanie sprzyjającej nam pogody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Szymoszkowa 27 listopada we czwartek rusza mniejsza Szymoszkowa. W tym dniu jazda za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Tak, ponoć to prawda i ponoć nie od piątku a już od czwartku:( i mam nadzieje ze to chwilowe załamanie sprzyjającej nam pogody;) Tez to dojrzalem, ale nadzieja ze moze w gorkach minusik nocny sie utrzyma, to co teraz jest na bialo + to co dosnieza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 27 listopada we czwartek rusza mniejsza Szymoszkowa. W tym dniu jazda za darmo. A ja w czwartek będę w Zakopanym, albo Wituś, albo razem, a i nie wykluczone że i Figo by się dosiadł, bo autko akurat 3 os., ale najbardziej by mi pasowało że w piątek Białkę albo M.C. odpalają to i ten kurs by się przełożyło na piątek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Niestety, jak powiedzieli pod Nosalem - "zaczyna puszczać" i naśnieżanie przerwano. Czuć halny i w tygodniu Nosal raczej nie ruszy. Do weekendu może się dużo zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Ha..ha a u nas na północy otworzyli stok na największej górce w północnym terenie,czyli Wieżycy.Jest 20 cm śniegu i -1st.C.Chodzą wyciągi-czyli warunki średnie,ale dla spragnionych super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesso Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Prawdopodobnie w sobote ruszy również Pilsko na samej górze, bo na dole pod sniegiem płynie woda. Decyzje co do otwarcia maja podjąc w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Pytanie cy byl ktos moze dis na stozku pojezdzic? jak tak to prosze o napisanie jakiie panowaly warunki z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Małe Ciche naśnieża, Białka też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Limanowa i Myślenice też naśnieżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Wieżyca Dzisiaj rano jeden z mądrych oddpalił kompa i powiedział śmigamy na Wieżycę i po 3 godzinach dojechaliśmy z Bydzi do celu. Śnieg był śmigaliśmy do 16 niestety zaczeło padać i zrobił się plus . Pozdrawiamy wszystkich z dalszej pólnocy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 po 3 godzinach dojechaliśmy z Bydzi do celu. Jesteście twardziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Jesteście twardziele Dzieki to nas podnosi na duchu , teraz pijac browarka w domu jestem pewien ze nie byly to stracone godziny. Najwiekszy dla nas Twardziel to SB w jeden dzien zrobil Austrie i wrocil do domu. Jak zrobimy Garmisch w jeden dzien to Go zdetronizujemy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Dzieki to nas podnosi na duchu , teraz pijac browarka w domu jestem pewien ze nie byly to stracone godziny. Najwiekszy dla nas Twardziel to SB w jeden dzien zrobil Austrie i wrocil do domu. Jak zrobimy Garmisch w jeden dzien to Go zdetronizujemy Pozdrawiam ...ale ja byłem wtedy tylko pasażerem(chyba I raz:D), choć nie ukrywam że głównym pomysłodawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Szanowny SB z tego co pamiętam to Ty byłeś kierownikiem zamieszania i super że doprowadziłeś swój pomysł do celu . Na dzień dzisiejszy Wasza wyprawa była najbardziej szalona i dlatego zostajecie niepokonamymi ( chyba że ktoś z 3 miasta jedzie dziś do Strebskiego na jeden dzień ) . Nam pozostaje równać do najlepszych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Z całym szacunem dla SB, ale jadący z Byd do Wieżycy na Kaszuby dla mnie będą zdecydowanie większymi twardzielami, niż jadący z Bielska w Alpy. W sumie nie wiem dlaczego, ale tego się trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi