Ramone Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Dzięki, Bończa, opowiem co i jak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Jacek obiecał mi snieg Jacku coprawda miałbyć w poniedziałek i 30 cm ale nawet te 2 dni spóźnienia i tylko widok spadających płatków to coś wspaniałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Tyrol, śnieg pada, pada, pada, pada, pada............... http://www.soelden.com/main/DE/SD/WI/Wetter/heute/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 A u mnie w Gdańsku rano pojawił się deszcz ze śniegiem :) Obecnie świeci słoneczko i jest lekko ponad 0 C ale te poranne opady to już dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 właśnie pada na razie z deszczem ale może będzie lepiej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Skrzyczne już rano pięknie wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Sypie, sypie i sypie... nawet we Flattach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 z tego co wyczytałem to jak ktoś jest chętny to w sobotę i niedzielę w Jańskich Łażniach ruszają wyciągi śniegu jest mało ale będzie można już pośmigać http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=7&ro=1&cntry=1&rg=2&loc=4&cat=7&cam=3047&pic=0&vid=0&gstart=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 wroclaw caly w sniegu ajjjjj pieknie jest:D od razu mi sie humor poprawił tylko szkoda ze przez ten śnieg 3km jechalem prawie godzine ale jemu akurat mozna wybaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Ale jajca !!!! Moge u siebie na podworku ulepic balwana :D Janskie faktycznie juz pokazuje cos otwartego, jezeli tak posypie dalej + nasniezanie to moze juz w nd bedzie cos wiecej. Ale wtedy tego spedu sobie nie wyobrazam.....:eek: Acha, cos niby mieli zrobic z tymi tragicznymi schodami przy okazji, slyszal ktos (to tak offtopowo). A jak dobrze pociagnie to moze i Spindler szybko ruszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Czołem, U mnie, na Opolszczyźnie, zadyma śnieżna i -2 stopnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 00.29 i sniegu nie widać wsio zeszło:( we wrocławiu znowu czarno buro i do (_(_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 na kamerkach widac ze w naszych gorkach snieg jest i armatki chodza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 na kamerkach widac ze w naszych gorkach snieg jest i armatki chodza:D jakich? gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Rzeszów biały w nocy spadło pare centów sniegu poki co jest 0' + słońce i w miare sie trzyma mam nadzieje że ze dwa dni poleży aa no i na dzis i jutro zapowiadają opady mmmm piekny widok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 jakich? gdzie? no jest parę kamerek z chodzącymi armatkami : Białka, Małe Ciche, Wierchomla podaje że naśnieża , Pilsko samo się naśnieżyło , Czarna Góra itd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 mosty u jablunkova Przejeżdżałem dzisiaj wieczorem i ile armat tyle pracuje, a wiem że ktoś z Forum jest tam bywalcem, Marcin z Rybnika chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Biały Krzyż otwarty Biały Krzyż już działa. Znowu zaczęli jako pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Pare godzin temu mialem sniezyce nawalnice Teraz sie niebo wypogadza i mrozik scina. Tak jeszcze bedzie min. 2-3 dni. Oj przygotuja Czesi stoki. Oj zerwe jakis dzien w tygodniu mniam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 W Beskidach mocno sypie Uwaga! W Beskidach bardzo mocno pada śnieg. Do tego wiele dość silny wiatr powodując zawieje i zamiecie śnieżne! Warunki na drogach fatalne! W Alpach syberyjskie mrozy! W niektórych regionach temperatura spadła do -30C. Na lodowcach wszędzie ok - 20C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Podobno wiara czyni cuda. Zatem wierzmy w to bardzo..... Twoja bezgraniczna wiara zostanie nagrodzona:D Oj małej wiary jesteś! Zobaczysz pod koniec tygodnia i w weekend No i co. A jednak prawda. Ja wierzyłem mocno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_1 Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Szczyrk - Skrzyczne Witam, Czy ktoś wie czy na Skrzyczne nadaje się do jazdy?Może ktoś już był?Na stronie mają informację że wyciągi na Skrzyczne (Szczyrk - Jaworzyna - Skrzyczne) działają.Ale nie ma informacji o pokrywie śnieżnej Trzymam kciuki żeby jeszcze dopadało na przyszły weekend Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Biały Krzyż już działa. Znowu zaczęli jako pierwsi Przeczytałem to info i.... i nawet się nie wylogowałem tylko założyłem box na auto i heja na Biały Krzyż. Od kolana ,tfu od ronda w Buczkowicach droga biała więc "łykałem" po pięć sześć pojazdów tych co to mają paraliż jak widzą śnieg na drodze. Byle tylko szybciej być na górze. Śniegu mnóstwo,ludzi jeszcze więcej,parking w pełnym obłożeniu. Tylko żaden orczyk jeszcze nie ruszył.:eek: Niestety taki leń śmierdzący jak ja podchodził nie będzie . Pokręciłem się tam ze trzy minuty i za kolejnych dwadzieścia byłem w domu. Nie mniej sezon uważam za rozpoczęty;). Byłem w pełnym rynsztunku i pełnej gotowości tylko maszyneria zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 U mnie sniegu dookola pelno i nie ma po czym jezdzic - frustrujace i do dupy Jade na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 (edytowane) Biały Krzyż działa Wybrałem się do Szczyrku na Biały Krzyż, aby sprawdzić jakie są warunki. Ku mojemu zaskoczeniu warunki do jazdy są znakomite! Zatrzymałem się też pod Golgotą - piękny widok - osiem armat "wali" aż miło popatrzeć! Edytowane 23 Listopad 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi