Bończa Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Czyżby w Małem Cichem w sobotę można było jeździć? Ma sypać śnieg i jutro i w czwartek, także nie wykluczone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Czyżby w Małem Cichem w sobotę można było jeździć? Ma sypać śnieg i jutro i w czwartek, także nie wykluczone:D ...albo :eek: ...ogłoszą stan klęski żywiołowej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 E - nie:), oni tam (w górach) przed byle czym nie pękają, ale na drogach to już wczoraj był lekki paraliż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Szklarska Poręba kuwa nie chce mi sie zdjecia pokazac:(;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 ...na razie jakość jazdy raczej średniawa by była:D:D:D No co Ty!! GAT by napisał że warunki dobre a jazda na własną odpowiedzialnosc:D W Szczyrku temperatury poniżej zera ale kamerek jeszcze nie uruchomili:) Może nie chcą ludzi narazie straszyc:) Szczyrk, godz. 12:19 Czyrna: -0,4°C Hala Po�rednia: -2,7°C Hala Skrzyczeńska: -3,7°C Solisko: -0,7°C Korbielów, godz 12:20 Hala Miziowa: -4,9°C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Małe Ciche juz śnieżą! Otrzymałem zdjęcia z Małego Cichego - http://www.skionline.pl/galerie/index.php?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=497&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koscoff Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Zobaczcie tez sobie na kamerki z jaworzyny kamerka ze szczytu i górnej stacji ewidentnie wskazuje na wystepowanie śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Orłoś zaczął dzisiejszy teleexpress tekstem: w dzień -10, w nocy -20, w niedzielę do -30. Zamiecie śnieżne. Aż mi gęsia skórka wyskoczyła, ale potem dodał, że tak to na Syberii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 takie coś przyszło do mnie :-))))): Hurra, hurra, wir starten am 29.11.2008!!! Nicht mehr lange und wir werden wieder auf "unseren Brettern" in die neue Skisaison starten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 takie coś przyszło do mnie :-))))): Hurra, hurra, wir starten am 29.11.2008!!! Nicht mehr lange und wir werden wieder auf "unseren Brettern" in die neue Skisaison starten. :eek: z Małego Cichego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 :eek: z Małego Cichego?? no prawie :D : www.hochzillertal.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 a WCZORAJ podał tvn.24 ,że w Elblągu pada śnieg..!!!?????????????? Dementuje-rano fakt padało coś podobnego do płatków śniegu,ale po upadku na cieplą ziemie topniało,a o 12.00 padał grad,a do wieczora słońce.Ale rano trzeba skrobać szyby..!!!.Ale ja nie wirzę,że to zima...Patrząc na foto JC to słabo TA ZIMA się zbliźa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Od kilku lat meteorolodzy obserwują pierwsze uderzenie zimy w końcówce listopada, (trwa około tygodnia, czasem krócej), a drugie - dopiero w połowie marca. -podaje wp.pl za Gazetą Krakowską. Rano w radiu słyszałem,że znowu zpowiada się ciepła zima i grozi nam robactwo..! nieeee, no z tym marcem to przegięli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koscoff Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Nie wierzymy ludziom z radia i telewizji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Tu nie ma co dywagować - szykujcie dechy na weekend w Tatrach - dzisiaj wieczorem mróz -6 (wszystkie ośrodki wściekle śnieżą), w nocy spodziewany opad śniegu i jutro i pojutrze również, także na koniec tygodnia będzie jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Biały Krzyż backcountry w sobotę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 a ja dziś wychodzę po 20 z domu a tu... sypie co prawda to co nasypało to prawie stopniało, ale w Toruniu mamy pierwszy śnieg tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Biały Krzyż backcountry w sobotę ! No to życzę połamania łopaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Tu nie ma co dywagować - szykujcie dechy na weekend w Tatrach Uchacha! I śnieżą wściekle, a to byczo! Widziałam armatki od rana śnieżące w Strbskim Plesie, i myślałam, że aż tam trza się będzie tyrpać, a tu piszesz, że w Zakopanem. Dechy już gotowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Wyobraźcie sobie, że w Warszawie sypie, i to nawet śnieg :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkitek Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 no no no u mnie też prószy... w końcu zapowiada sie prawdziwa zima:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 wrocław dyszcz z czyms tam do tego wiater, z tego nic dobrego jak narazie nie będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Poznan wczoraj rano skrobanie a rano juz deszczyk padal dosc konkretnie,dzis rano +1stopien,ciekawe co bedzie w weekend-zapowiadaja w dzien minusik maly a w nocy ciut wiekszy <-10stopni>:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 U góy sypie na dole nie hehe .. Rybnik narazie i bez deszczu i bez śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 U góy sypie na dole nie hehe .. Rybnik narazie i bez deszczu i bez śniegu no wiesz.... tak w górach bywa:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi