Gość berry Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 W Warszawie widzialem dzis pierwsza piaskarke ja widziałem samochód zbierający liście... to chyba miejsce na śnieg robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 W Warszawie widzialem dzis pierwsza piaskarke pewnie jechala na przeglad - zeby nie zawiodła jak bedzie nagly atak zimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 http://gletschercam.peak.at/index.phtml?code=bild200 przejaśnia się :-)))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 W Warszawie widzialem dzis pierwsza piaskarke Bez podjary, to pewnie Soczek na spotkanie przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 Prognoza pogody na 7 dni Informuję, że od dzisiaj (6.11.08) w dziale Pogoda dostępna jest prognoza pogody na 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbu Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 A tak było równiutko rok temu w Zdiarze... http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=839&catid=newimages Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 Tux Był ktoś może w ostatnich godzinach,dniach na Tuxie? Stronkę sobie obadałem ale co relacja na żywo to na żywo. Z Moltalka to mamy źródełko na forum ,a może więc ktoś był teraz na Hintertuxer Gletscher. Senior naszego rodu się wybiera w końcu tego tygodnia i chciałbym mu dać jakieś ciepłe newsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 Informuję, że od dzisiaj (6.11.08) w dziale Pogoda dostępna jest prognoza pogody na 7 dni. Jacku a można wiedzieć jakie jest źródło tych informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 Jacku a można wiedzieć jakie jest źródło tych informacji? Oczywiście! Jest napisane na stronie głównej działu pogoda. Dane z prognozą pogody (nie warunki narciarskie) dostarcza nam niemiecka firma MeteoGroup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 A tak było równiutko rok temu w Zdiarze... A dzisiaj w Zdiarze musiałem się ewakuować z pod Hawrania po pół godzinie siedzenia, bo tak słońce grzało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 Dzięki:) Najpierw napisałem o potem pomyślałem że pewnie gdzieś jest to napisane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 A dzisiaj w Zdiarze musiałem się ewakuować z pod Hawrania po pół godzinie siedzenia, bo tak słońce grzało:) Jakbyś sobie posiedział z pół godzinki jeszcze to może by Cię przysmażyło i mógłbyś na prezydenta USA startnąć w następnych wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2008 Od dzisiaj otwarty jest lodowiec Presena we Włoszech. Czynne już są szwajcarskie lodowce w Zermatt, Saas-Fee, Engelbergu i Gstaad. We Francji otwarto trasy na lodowcu w Tignes. W Alpach pada śnieg, a temperatura na lodowcach oscyluje ok. -5C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość januszb Napisano 7 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2008 w Zermatt już otwarte trasy poniżej Od dzisiaj otwarty jest lodowiec Presena we Włoszech. Czynne już są szwajcarskie lodowce w Zermatt, Saas-Fee, Engelbergu i Gstaad. We Francji otwarto trasy na lodowcu w Tignes. W Alpach pada śnieg, a temperatura na lodowcach oscyluje ok. -5C lodowca i zjazdy do Cervinia:) aktualna mapka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Oj robi sie biało w całych Alpach. Ale miałem farta z terminem wyjazdu. Teraz bym sobie nie pośmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 za portalem Twoja Pogoda: "...Białe krajobrazy na górach jutro rano powitają mieszkańców podnóży Beskidów i Tatr. Najbliższej nocy przejdą tam opady śniegu, które lokalnie mogą być dość silne. Na zdecydowanie bardziej zimowo zrobi się po 20 listopada, kiedy częściej będzie sypać śnieg, a temperatura jeszcze się obniży. Wówczas będzie szansa na taką pokrywę śnieżną, która pozwoli chociaż miejscami na jazdę na nartach..." Staram się być człowiekiem wielkiej wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 powierdzam-snieg pokrywa Alpy-kamerki ktore ogladałem dzis rano w Tv pokazaly ze snieg jest i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Staram się być człowiekiem wielkiej wiary Podobno wiara czyni cuda. Zatem wierzmy w to bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Podobno wiara czyni cuda. Zatem wierzmy w to bardzo..... Twoja bezgraniczna wiara zostanie nagrodzona ... w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 To niech na południu Polski pada i w Alpach i w ogole w górach, a w centralnej Polsce troszkę ciepła by się przydało i słońca swoją drogą szkoda, że Toruń tak daleko od gór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Na powalajace sniezyce to raczej nie liczmy jeszcze- szkoda zludzen (choc oczywiscie chcialbym sie mylic). Wazne aby w koncu temperatura spadla odpowiednio aby mozna nasniezanie uruchomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Kurde ale 13 grudnia mam pierwszy wyjazd rozgrzewkowy na "trening" w bieszczadach i coś się nie zanosi żeby tam leżało tyle śniegu, żeby w ogóle dało się jeździć. Mam nadzieję, że się pomylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Kurde ale 13 grudnia mam pierwszy wyjazd rozgrzewkowy na "trening" w bieszczadach i coś się nie zanosi żeby tam leżało tyle śniegu, żeby w ogóle dało się jeździć. Mam nadzieję, że się pomylę. Zycze Ci jak najlepiej i w nadziejach sie jednocze, ale jezeli faktycznie bedziesz potrzebowal sniegu to moze lepiej pomysl o podniesieniu wysokosci npm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 Idzie zima!!!! Idzie zima, idzie zima, idzie zima :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 JC chyba ogladal prognoze na TVP1. No wszystko na to wskazuje ze zima w przyszlym tygodniu sie pokaze, a w gorach to juz na pewno:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi