mysiauek Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Co do dojazdu do SP, to faktycznie, ze Śląska nie wygląda nadzwyczajnie. Ale jak jedziesz do Jurgowa? Przez Korbielów i Lipnicę Wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Chciałem tylko zauważyć że coraz bliżej do tego terminu 13 grudnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Dobrze by bylo sprobowac "cos" dopiac do konca listopada najpozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Chciałem tylko zauważyć że coraz bliżej do tego terminu 13 grudnia.... hi Oszczedz mi szukania o co chodzi. Z 13 grudnia mam inne skojarzenia nie tylko piosenka K. Sobczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caracas Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Chciałem tylko zauważyć że coraz bliżej do tego terminu 13 grudnia.... Jeszcze nie umiem korzystać ze wszystkich funkcji forum, a tez chciałabym wiedzieć o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Jeszcze nie umiem korzystać ze wszystkich funkcji forum, a tez chciałabym wiedzieć o co chodzi. podpowiedź: 2 strona tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Umawialismy sie wstepnie ze 13 grudnia zrobimy jakis zlot forumowy - weekendowy aby wspolnie ponartowac i sie zobaczyc z okazji zimy, a moze z tej tez okazji ze co poniektorzy wczesniej sie nie widzieli; Rozwazania byly o polskiej lub slowackiej czesci Tatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 Nie jest źle, chłodno sie robi (tylko na forum cosik gorąco czasami, jakby). W górkach białawo. No, i fajnie, że temat nie zginął. Żeby nie zapeszyć, może się uda nasz zlot! A w ogóle, też mam nadzieję coś dopiąć w listopadzie, i nie myślę o pasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkitek Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 jak pozwolicie to ja też chętnie wybiore się na zlot:) ciekawie by było jakby skionline zorganizowało taki zlot i przy tym jakieś testy sprzętów, zawody forumowiczów itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi