Raceman Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Kolego Wojtku np. Hala Miziowa... jeszcze Lipowska, albo do pewności Strybskie Pleso jeśli chodzi o bliskość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Miziowej ani Lipowskiej nie znam (pewnie warto poznać?), a co do Strbskiego, to moim zdaniem doskonały pomysł. Jedno z najpewniejszych miejsc, jeśli chodzi o śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 A więc Marysiu jesteś za??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Pewnie, że tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 to i ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 Termin bez zmian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 Jeśli o mnie chodzi, to odpowiada, ale jak podacie inny, też będzie OK. Nie mówmy hop, ale w zeszłym sezonie w SP jazda była od prawie początku listopada, więc 13 gru wygląda bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 No to zobaczymy. Przydalby sie ktos po drodze z dolnego slaska do zabrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 yy to moze ja? bo moze wtedy będe we wro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 Moze byc ze bedzie. Pozyjemy zobaczymy co grudzien przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 13 gru wygląda na razie ok, u mnie może byc obsuw tygodnia bo w pazdzierniku zaczynam aplikację rzecznikowską i zajecia mam mieć w co drugi weekend (tylko nie wiadomo od kiedy zaczyna sie to liczyć bo programu jeszcze nie ma). Jak bede wiedziec na bank to powiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 No to zobaczymy. Przydalby sie ktos po drodze z dolnego slaska do zabrania Chyba będę reflektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 No to jakbysmy sie spikneli to juz mamy trojeczke. Wiecej do szczescia na droge nie trzeba i wyszedlby nam powazny wklad dolnoslaski (Bugiego sklasyfikujemy po zameldowaniu tymczasowym) w spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 A może jednak miziowa - przy okazji zwiedzanie skansenu narciarskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Gdzie sie umowimy - jak sie umowimy - tam bedziemy. Ale nie wiedzac jakie zwiedzanie masz na mysli bo poza "miziova i skansenem" ciute jestem - to wole zwiedzanie barowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 (edytowane) Jeśli mówimy o jezdzie na nartach to lepiej Szczyrbskie , a jeśli tylko spotkanie to może być nawet na Kubalonce.. PS. wstępnie będziemy:D PS1.ale wolałbym z jazdą..... Edytowane 18 Sierpień 2008 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 ps3 z jazdą na całego ? i noclegiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 A dasz radę bez noclegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 łocywiscie:) ze tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 No Bugi, jezeli ja bede kierowal no to rozumiem ze nocleg moze Cie delikanie mowiac walic zawsze to walniesz sie na tylnim siedzeniu Spotkania bez nart nie widze. Nocleg wedlug widzimisie, ja akurat tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 No Bugi, jezeli ja bede kierowal no to rozumiem ze nocleg moze Cie delikanie mowiac walic zawsze to walniesz sie na tylnim siedzeniu Spotkania bez nart nie widze. Nocleg wedlug widzimisie, ja akurat tak ewentualnie moge sie wyciągnąc w bagażniku miedzy nartami a skrzynkami z.......coca colą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Fajnie jest, no to zostało nam już niedługo (sierpień porządnie nadgryziony, nie liczy się, ten początek grudnia to właściwie tylko Mikołaj - więc 3 miechy). Mysiauku, wolisz Miziową od SP? Bo ja je nawet lubię, ale porównania nie mam. Dostosuję się do większości, bo co robić, ale to w żadnym przypadku nie tragedia:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Fajnie jest, no to zostało nam już niedługo (sierpień porządnie nadgryziony, nie liczy się, ten początek grudnia to właściwie tylko Mikołaj - więc 3 miechy). Mysiauku, wolisz Miziową od SP? Bo ja je nawet lubię, ale porównania nie mam. Dostosuję się do większości, bo co robić, ale to w żadnym przypadku nie tragedia:D. Onawiam się o dojazd do SP - jak tak dalej pójdzie to zimą może nie być sensownej drogi : 1) na Kraków i zakopianką masakra 2) na Korbielów - w grudniu bywa ciężko po słowackiej stronie między Namestovem a Mikulaszem. Miziową lubię bardzo, ale nie jeżdżę dla zasady, że dopóki nic nie zrobią to się nie pojawię Wybieram Jurgów(fajna kwatera w Zdiarze) lub miziową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Nie chcę namieszać, ale wydaje mi się, że można by umówić się tak: data ustalona, a rozważane 2-3 warianty miejsca do wyboru w zależności od warunków śniegowych. Np. Jurgów (jak dobre)/SP (jak trzeba szukać wyżej), i parę dni wcześniej patrzymy za okno i decydujemy. Co o tym sądzicie? Co do dojazdu do SP, to faktycznie, ze Śląska nie wygląda nadzwyczajnie. Ale jak jedziesz do Jurgowa? Bo wydaje mi się, że przez Polskę to ta sama droga, przejście w Jurgowie (dużo bliżej niż przez Łysą), potem dalej, na Żdiar i Smokowce - tak to wygląda z mojej strony - od Krakowa. Tyle, że może się nie opłaca przez Jurgów ze Śląska - lepiej przez Słowację, co, piszesz, w grudniu jest do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 Pomysł dobry jak najbardziej popieram koleżankę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi