Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2008 A ten kto np. wystawił sobie za wysoką ocenę to po weryfikacji JC dostanie po pupci:D PS. Ja sobie specjalnie wystawiłem za wysoka by dostać od Wróżki hahhahahaaa hahahaha, no ale ja nie moge dac klapsa bo to JC będzie sędzią więc od niego dostaniesz, Ty niegrzeczny chłopczyku:D:D:D Hucu, jestem pod wrażeniem...poważnie umiesz na orczyku się utrzymać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2008 Hucu, jestem pod wrażeniem...poważnie umiesz na orczyku się utrzymać...? No nie jest lekko,zwłaszcza zjeżdzając na dół ale jakoś się nie poddaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2008 hahahaha, no ale ja nie moge dac klapsa bo to JC będzie sędzią więc od niego dostaniesz Wszyscy zaglosujemy za tym abys zostala asystenka sedziego - tzw. Organem Wykonawczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2008 Pejcz , wysokie buty i takie tam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2008 No, no, nie tylko forum się ruszyło i po krótkiej nieobecności jest co poczytać, ale jeszcze takie gorąco - zimowe tematy:D Jednak musi być ten zlot, i jak przy wszystkich ważnych okazjach, dokładna dokumentacji fotograficzna JC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2008 Widzę,że wszyscy mają coś na sumieniu w sprawie nadużyć i każdy domaga się kary:D:D.Dlatego ja,jako nie poczuwająy się do winy ,zaproponuje swoją kandyture do ewentualnego ukarania żeńskiej społecznosci Naszego forum za wszelkie wykroczenia i mijające się z prawdą informacje zawarte w profilach:D:D:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 No nie jest lekko,zwłaszcza zjeżdzając na dół ale jakoś się nie poddaje... Nie przejmuj się ja mam to samo. Ostatnio za każdym razem jak wsiadaliśmy z moim najlepszym narciarskim towarzyszem na podwójną kotwicę to zawsze musieli zatrzymać, bo oprócz tego, że coś odpieprzyliśmy to później kulaliśmy się ze śmiechu. Także przez tydzień korzystaliśmy z orczyka tylko pięć razy coby Austriaków nie denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Hucu żeńskiej społeczności to klapsa z niespodzianką Lokiec to Wy byliście na ORP Błyskawica:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Hucu żeńskiej społeczności to klapsa z niespodzianką Lokiec to Wy byliście na ORP Błyskawica:D:D Kiedyś byłem. W ogóle to jak byłem młodszy i miałem czas to tematyka II wojny na morzu to była moja pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 To kiedy robimy zlot i gdzie?? Wiem że jest problem z mobilizacją ale chyba jak wybierzemy wspólnie dogodny termin odpowiednio odległy na to zeby sobie zarezerwować czas to chyba powinno wypalić, prawda?? No to ja proponuję którąś sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 To kiedy robimy zlot i gdzie?? Wiem że jest problem z mobilizacją ale chyba jak wybierzemy wspólnie dogodny termin odpowiednio odległy na to zeby sobie zarezerwować czas to chyba powinno wypalić, prawda?? No to ja proponuję którąś sobotę Między 7-11 listopada w Soelden. A dlaczego - bo tam będę.:D:D:D I już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 To zapodej termin na tyn zlot, bele niy w Meksyku ( no chyba że Meksyk w Rybniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 To zapodej termin na tyn zlot, bele niy w Meksyku ( no chyba że Meksyk w Rybniku) Niesmialo proponowalbym tez nie w Bialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 A może w Jurgowie? Tyle o nim ostatnio pisaliśmy, niezbyt zatłoczony, stok niegłupi, kanapka? Nie byłoby kłopotów ze zjazdem na orczyku;). I nie bardzo daleko, jak do Białki, tylko kawalątek dalej. To chyba rozsądne miejsce. Choć, żeby było równie wygodnie dojechać z Krakówka i Ślunska, to pasowałaby np. Zawoja (innym biedakom, z W-wy i z dalsza to już wszystko jedno...). Mosorny byłby fajny, ale wyłącznie przy założeniu porządnego mrozu (i dnia wolnego od nadmiaru ludzi), bo tam jest dokładnie tak, jak ostatnio pisał SB w "Nowych inwestycjach". Naprawdę super stok, tyle, że południowy, i to zmasakrowane przewężenie na górze. Inne miejsce w Zawoi - Czatoża - tys fajne, ale same łorcyki.. Jeszcze niedalekie miejsca: Rabka - 2 dobre stoki, ale też orczyki. Śnieżnica odpada - masakrycznie oblężona. Ale co sądzicie o zlocie na Łysej Górze (w Limanowej)? Jest wygodnie (kanapa), chyba brak tłumów, też dość blisko. I ta nazwa! Nie byłam tam, może jakiś bywalec się wypowie? ZLOT NA ŁYSEJ GóRZE:D:D:D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Ale co sądzicie o zlocie na Łysej Górze (w Limanowej)? Jest wygodnie (kanapa), chyba brak tłumów, też dość blisko. I ta nazwa! Nie byłam tam, może jakiś bywalec się wypowie? ZLOT NA ŁYSEJ GóRZE:D:D:D? Gorka fajna ale zlot tam zrobic to byloby wyzwanie. Musialaby byc naprawde solidna zima. Podejrzewam, ze na dzien przed spotkaniem okazaloby sie ze nie ma warunkow do jazdy - czesto sie to im zdarzalo w zeszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 A może w Jurgowie? TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 TAK Fajnie, no to może inni się wypowiedzą? I rzućmy jakimś orientacyjnym terminem. Jeśli mamy się umawiać z wyprzedzeniem, to trzeba wyznaczyć taki, żeby była raczej pewna zima - jak zaczniemy przesuwać, to się rozejdzie po kościach... Ale znowu nie za późno - może, jak pierwszy zlot wypali, to udałaby się seria? Harmatki tam stały. Jurgów jest już dość wysoko, może koniec grudnia można już zaryzykować? Np 13 albo 20 grudnia (soboty)? (13 gru - stan wyższej konieczności;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Za Jurgow "odpowiadacie" Wy A termin to moze 13/12 lepszy bo nastepny weekend to juz przed switami samymi i moga byc rozne zawieruchy Noclegi na miejscu - w poblizu sa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Dziwie się,że jeszcze Racecarverek Was tu nie objechał za te zjazdy:D:D.Jak było w poprzednim sezonie każdy wie.Zawsze szkieletowa obsada.Osobiście nie bede sie mieszał do Waszych ustaleń.Bede w domu to przyjade.Miejsce dla mnie nie gra roli.Najwyżej sam sobie pozjeżdzam .Jaśli mam byc szczery to sie nie napalam.Pozdrawiam Tych,z którymi spotkałem sie w poprzednim sezonie(bo jestem pewien,że i w nadchodzacym sie spotkamy) i czekam na efekty. Jeszcze jakby się udało trafic gdzies na Niebieskich z Cichej to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 My tak pałamy chęcią poprawy, a tu zaraz jakiś sceptyk nas sprowadza na ziemię . Zobaczymy, a nuż się uda? Jak nie, to pozjeżdżam sama albo w niewielkim ale dobrym towarzystwie. Też nieźle. A co do Jurgowa, to myślę, że pomysł niezły, ale kwestia otwarta do dyskusji. Na razie stoi: 13/12, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Acha, właśnie trwa jeszcze zaćmienie (prawie całkowite) Księżyca (Ojciec mnie odwołał, żeby pokazać). Jak nie ma chmur, to sobie zobaczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Ciezkie, mgliste i deszczowe chmury non stop od 2 dni - z wichurami choc dobrze ze bez tornada na szczescie Pozostaje pogladac zacmienie "przez Ciebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Wygryzło cały Księżyc, tylko czubek (na samej górze) został. Jak zdjęcia się nadadzą, to je wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Hucu .... hm, jeśli trafisz ze mną to bedzie dobrze. Moim zdaniem jak ma być zlot , w grudniu to myślę że gdzieś wysoko, pomyślcie sami gdzie...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 zalatuje mi tu Kasprowym..............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi