Gość bobic Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Tyczkarkom już dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Ale za to Isinbajeva wypierdzielila w gore :eek: Az podskoczylem z calym stadionem Do tego jeszcze calkiem wyglada w "tym skakaniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 a i siatkarze zlali dzisiaj ruskich aż miło:) a widzieliście ten nokaut Bierieżki po odbiciu piłki od naszego bloku:D:D:D ? no i ręczni też nieźle taka olimpiada to mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 No siatkarze dzis pokazali zeba i pazura, pily niezle krecili - ale po takim odpoczynku z Brazylia mogli sie sprezyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Ale za to Isinbajeva wypierdzielila w gore :eek: Az podskoczylem z calym stadionem Do tego jeszcze calkiem wyglada w "tym skakaniu" A Monika Pyrek bierze sie za spiewanie - gdzies widzialem jakis teledysk, no i wynikow ni ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Siatkarze zakonczyli zmagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Szczypiorniści też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze. Choć nie jestem za zmianą Wenty, to los Lozano natomiast jest pewny, ciekawe kto teraz porządzi polską kadrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Choć nie jestem za zmianą Wenty, to los Lozano natomiast jest pewny, ciekawe kto teraz porządzi polską kadrą. generalnie dzisiaj mowili w tvn24 ze zle sie dzieje wsrod dzialaczy i kadry i trenerów wiec zapowiada sie mega rozpad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 będzie czystka tylko w mediach:mad: a i tak nic się nie zmieni to że i tak odnosimy jakieś sukcesy to są cuda, zmiany powinny zacząć się od dołu i od góry jednocześnie, nie tylko trenerzy ale i działacze ponoszą winę za stan rzeczy a często zawodnicy też nie są bez winy, jeśli nie zmieni się system szkolenia od podstaw i naboru do uprawiania sportu kwalifikowanego to bedziemy mieć dalej wielkie gó no a nie sukcesy, ......... a i tak listkiewicz będzie dalej prezesem pzpn :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 (edytowane) generalnie dzisiaj mowili w tvn24 ze zle sie dzieje wsrod dzialaczy i kadry i trenerów wiec zapowiada sie mega rozpad z pierwszej ręki wiem, ze lozano na 90% pojdzie papa, zostaną tylko goscie od odnowy i fizjio, bo w PZS postawili Lozano ultimatum...no i niestety nie spełnil go:( w PZS powinni prezesa zmienic to podstawa, bo niepotrafil nawet zapewnić odpowiednich dresow w odpowiednich rozmiarach dla siatkarzy ale to tak na marginesie...a zegarki ktore kazdy mial dostać (omega) rozeszły sie po panach na krzesłach Edytowane 20 Sierpień 2008 przez bugajson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 eh , szkoda , że wyszło jak zwykle tzn do dupy tym bardziej ,że makarony nic specjalnego nie zagrały i tylko sami sobie "zawdzięczamy" tę porażkę podobnie w ręcznej - z całym szacunkiem dla rybaków z Islandii , ale grając na normalnym poziomie powinnismy ich spokojnie ograć , a nasi grali tak , jakby pierwszy raz w tym składzie wybiegli na boisko:confused: nie wiem skąd to sie bierze , ale często odnosi się wrażenie , że nasi sportsmeni w głowach przegrywają swoje mecze już przed startem:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 dzis doszły mnie słuchy z radia ze byli tez tacy magicy na olimpiadzie co zaspali lub przespali start-jak bede wiedziec cos wiecej odezwe sie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 Teraz możemy liczyc już tylko na jeden medal: ORDER UŚMIECHU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 Teraz wiem dlaczego siatkarze przegrali. Brodnickich kibiców już nie było w Pekinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 21 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 szkoda siatkarzy oj szkoda - mimo tej porazki pokazali się na Igrzyskach z bardzo dobrej strony - nie to co kobitki A jutro będzie medal w kajakach . Albo dwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 A jutro będzie medal w kajakach . Albo dwa:) no tak dzisiaj 8 szans (finałów) a wg mnie jak bedzie jeden bo bedzie wieeeeelki sukces ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 No i jest jeszcze srebro - MTB pań, jako fana kolarstwa cieszy mnie ono bardzo:D Maja Włoszczowska idealnie wpasowała sie z forma na Pekin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 no trzeba przyznac Maja pojachala bdb, jako fan kolarstwa tak jak hotrok ciesze sie chodz ten złoty medal też był w zasięgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 No i jest 10., srebrny, medal kajakarek. Jako, ze nie mamy już szans na następny medal możemy podsumować, że nie będą to najgorsze igrzyska w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2008 No i jest 10., srebrny, medal kajakarek. Jako, ze nie mamy już szans na następny medal możemy podsumować, że nie będą to najgorsze igrzyska w historii najlepsze też nie będą, poprostu pokazały jak wygląda cały nasz sport, a i tak "wszyscy" się emocjonują piłką skopaną, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 najlepsze też nie będą, poprostu pokazały jak wygląda cały nasz sport, a i tak "wszyscy" się emocjonują piłką skopaną, te igrzyska pokazały że cały kraj jest zajarany euro które i tak bedzie nie wypałem w naszym wykonaniu bo cudów nie ma... piłka kopana w polsce leży i nie zapowiada sie na zmiany, a sporty w których moglibyśmy na lajcie zdobywać medale nie są nawet dofinansowywane z budżetu państwa nie pamietam nazwiska ale polka ktora była 6 w rzucie młotem trenowała pod mostem... u siebie w mieście, bo nie było innego miejsca ktore choć troche by sie nadawało ;/ po tym jak to usłyszałem to stwierdziłem że to 6 miejsce jest baaardzo dobrym wynikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 Homarku masz racje Kilka dyscyplin w Polsce jest najzwyczajniej w swiecie zaniedbywana bo mnostwo srodkow idzie na pilke nozna. Najsmutniejsze jest to, ze te pieniadze sa wyrzucane praktycznie w bloto bo sukcesow czy to reprezentacji, czy to klubow ni jak nie widac:mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 ... Kilka dyscyplin w Polsce jest najzwyczajniej w swiecie zaniedbywana Całkowita prawda. bo mnostwo srodkow idzie na pilke nozna. Tu bym polemizował, bo środki wcale nie są "tak olbrzymie" a szkolenie najmłodszych piłkarzy to wołanie o pomstę do Nieba. Dostajemy już baty we wszystkich kategoriach wiekowych, ergo brak środków na szkolenie. Najsmutniejsze jest to, ze te pieniadze sa wyrzucane praktycznie w bloto bo sukcesow czy to reprezentacji, czy to klubow ni jak nie widac:mad: Środki które wydane będą na EURO 2012 to kilka mld złotych. Nawet gdyby tymi pieniędzmi zasilić te zmumifikowane kluby naszej (he, he) ekstraklasy (sic!!!) to każdemu klubowi dałoby to budżet na poziomie dobrego europejskiego klubu piłkarskiego czyli jakieś 20-30 mln euro przez 4 lata. Tu właśnie widać te całe zadęcie z tym Euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2008 sporty w których moglibyśmy na lajcie zdobywać medale nie są nawet dofinansowywane z budżetu państwa nie pamietam nazwiska ale polka ktora była 6 w rzucie młotem trenowała pod mostem... u siebie w mieście, bo nie było innego miejsca ktore choć troche by sie nadawało ;/ po tym jak to usłyszałem to stwierdziłem że to 6 miejsce jest baaardzo dobrym wynikiem. to jest właśnie prawdziwy obraz rodzimego "wyczynowego" sportu:( .Zresztą wystarczy zobaczyć jak wygladają lekcje WF-u w większości polskich szkół i mamy odopowiedź , dlaczego wypadamy tak słabo na większości wielkich imprez sportowych. Najważniejsze jednak , że mamy sporą grupę prężnych działaczy "sportowych" , którzy zawsze dadzą radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi