JC Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 Otylia odpadła, siatkarki przegrały, ... smutnie zaczynają się te Igrzyska, ale żeby nie siać smutku jest nadzieja na medal w żeglarstwie. Szukiel prowadzi w klasie Finn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 Otylia odpadła, siatkarki przegrały, ... smutnie zaczynają się te Igrzyska, ale żeby nie siać smutku jest nadzieja na medal w żeglarstwie. Szukiel prowadzi w klasie Finn! JC jeszcze ostatni będą pierwszymi:P bo ze sportem jest jak z facetem nieważne jak zaczyna ważne jak kończy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 Szukiel po pierwszym biegu skończył na wspaniałym miejscu 3 i gośc jest dobry i życzył bym mu ZŁOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2008 No i medalu w klasie Finn nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2008 teraz pozostaje pytanie czy wogole jakieś medale będą? ja całym sercem licze na siatkarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2008 Scypiorniak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2008 W siatkówce Polska-Niemcy 3:0!!!!!!!! Zdemolowali Niemców!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2008 Beda bo byc musza !!!! A jakie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2008 A więc apel do Jacka by jak najszybciej otwarł dział " Kupię, sprzedam, zamienię"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2008 :Dale jest i jedno złoto-spytacie jakie? juz wam mowie- nie pamietamn imienia ale pewna 14 latka dostała zloty medal za rysunek ktory wykonala na Olimpiade-dobre i to,jak znajde wiecej info zrobie EDIT:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2008 no i kolejne szanse na medal przepadły................... uhh ciekawie sie zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 No i co - jak wposminałem wcześniej: już chyba tylko scypiorniści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 nawet scypiornisci przegrali mimo przewagi 5 punktoww drugiej polowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 Ja mam nadzieję że chłopcy w siatkówkę cos powalczą. Jestem dobrej myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 no ekipa lozano do boju a ręczni- tez pokażą klase, bo chyba w lekkiej to juz raczej mozemy tylko dla frajdy oglaadc:P no i pozostaje jeszcze moze pływanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 Jak na razie coraz wieksza kicha i ciezko o optymizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 jeszcze moze pływanie.... :D taaaaak to może Don Bartolo wstanie finał dziś o 5 oglądać Korzeniowski wszedł z ostatniego miejsca wiec troche wydaje mi sie że można sobie odpuścić za to czekam na otylke bo nie mam pojecia co z nia czy tak sobie dzisiaj jednorazowo wystrzeliła czy to jeszcze nie wszystko licze na to drugie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 hehe Don HOmaro wstaje o 5;D...............lookniem jak korzeń płynie a potem dalej spac:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 W oczekiwaniu na medal najbardziej chyba może pomóc szukanie korzeni innych narodowości w swoich rodzinach.I to wszystko jedno jakich:D:D:D. Ale nie załamujmy się.Przecież Bhutan,Seszele i Kiribati też są na razie bez medalu:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 Dobrze k#$^a ze dodalesz te Szeszele bo juz bylem mocno podlamany, a tak jest git !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 Barca-Wisła dla spragnionych sukcesu polskich sportowców Po 25 minutach 2-0.Dobrze,że piłkarze Barcy wczoraj wrócili z urlopów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 medal będzie jak nie w pekinie to w londynie albo jeszcze później, jeśli sport będzie nadal traktowany tak jak dotychczas to bedziemy się emocjonować niedługo tym czy uda się polakom pokonać chocby kogokolwiek:mad: a nie walką o medale, najlepsi są wszyscy komentatorzy jak opowiadają o tym jakie to postępy zrobił świat a my nadal jesteśmy na poziomie z aten albo sydney tylko te czasy (pływanie) to nawet półfinałów teraz nie dają, siatkarki też było achów i ochów a jak jest to można zobaczyć, siatkarze już awansowali ale co dalej to się okarze potem:D, pewnie się skończy na ćwierćfinale, jedynie piłkarze ręczni mogą sie o coś pokusić, przed wyjazdem wszyscy zapowiadali jak to bedzie dobrze a jak jest to wszyscy widzimy, i lepiej nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 wieje coraz wiekszym optymizmem moze panowie / panie jakies zaklady "kto trafi w medal" ze zrzutka i pula dla zwyciezcy, mogloby byc zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2008 (edytowane) 2.04 - dwie Chinki z takim czasem wygrały 200 delfinem, Otylia 4 z 2.07; to wał, który mam nadzieję wyjdzie na jaw. Ale chyba nie : "W grupie badających doping w Pekinie jest 900 Chińczyków i 17 przedstawicieli innych krajów." Edytowane 14 Sierpień 2008 przez Bończa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2008 2.04 - dwie Chinki z takim czasem wygrały 200 delfinem, Otylia 4 z 2.07; to wał, który mam nadzieję wyjdzie na jaw. no Otylia sie nie popisała w koronnym dystansie wczoraj ogladałem siatkowke naszych lasek -beznadzieja mimo nie ktorych akcji-nie wielki przebłysk dobre siatkowki i klapa. Zakładali ze zdobedziemy przynajmniej 10 medali-dobrze nam idzie zeby nie zdobyc ani jednego i wlasnie widzimy jak nasze pieniazki ida w dlugaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi