Raceman Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Może każdy z nas wymieni jakiś według Niego, innowacyjny system zastosowany w nartach , ja powiadam pierwszy to Pilot Salomona a drugi to pręty(takie amortyzatory ) Fischera Accelerator (być może Bobuś wie o czym mówię),(jak je widziałem pierwszy raz to mi łoczy wylazy! I musiałem je kupić...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Może każdy z nas wymieni jakiś według Niego, innowacyjny system zastosowany w nartach , ja powiadam pierwszy to Pilot Salomona a drugi to pręty(takie amortyzatory ) Fischera Accelerator (być może Bobuś wie o czym mówię),(jak je widziałem pierwszy raz to mi łoczy wylazy! I musiałem je kupić...) złamany atomic B4 - wygląda pierwsza klasa ! Gdy zobaczyłęm pierwszy raz "powybrzuszane" atomiki to odpadłem kompletnie co tego dodam pręty na zewnątrz w scottach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Mysio Geniusy czy jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 Kude nie pamiętam nazwy ... Ale no mega charakterystyczne - postaram się w wolnym czasie gdzieś je znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 Mi sie bardzo dobrze kojarzy Mutix w rossi jeździłem i rewelacja na mutixach wykręciłem 3 czas nie trzeba sie męczyć jadą jak po szynach jak im dasz tak jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 No właśnie Carverrku, Accelerator Fischera też miał takie wystające ramiona, tylko inną funkcję spełniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi