Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Telefon komórkowy

JC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witam,N95 fajny jest...ale;trochę tandetnie zrobiony i dość duży.Chodzi w miarę przyzwoicie-nawigacja działa,wifi fring,skype , internet i pakiety biurowe również,dużym plusem są głośniczki stereo.Ja natomiast polecam E66-jak dla mnie rewelacja;bardzo czybki procesor,super wykonanie i wygląd,używam od trzech miesięcy i jestem zachwycony.Wcześniej używałem e51-też super, ale e66 ma większy wyświetlacz,i wbudowany GPS-(garmin chodzi rewelacyjnie).Jakość zdjęć też ujdzie,ale wolę soniaka DSC-T500(nagrywa filmy również w HD).Natomiast nie polecam E65 -straaasznie zamula.Iphone tylko dla d.... szpanerów

Więcej poczytacie tu; www.symbianos.pl

Pozdrawiam

Edytowane przez piter100

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Zbliżam się do wymiany telefonu na nowy i szukam czegoś bardziej zaawansowanego, dającego możliwość sprawdzenia poczty, wejścia do internetu, bardziej zaawansowanego kalendarze itd.

Czy ktoś z Was ma sprawdzony telefon, który mógłby polecić?

Pewnie już za późno na polecenie, bo już kupiłeś coś nowego, ale może komuś innemu się przyda.

Do przedstawionych przez Jacka powyżej zastosowań, chciałbym zarekomendować telefon HTC G1 zwany też Telefonem Google. Używam go od 2 tygodni i mogę już coś napisać - najważniejsze, że ma on nowy system operacyjny Android, stworzony i zintegrowany z Google. Jeśli ktoś używa platformy Google do codziennej pracy z komputerem (Czytnik, Kalendarz, Zdjęcia, YouToube, Gmail, Dokumenty i inne) znajdzie wiele zadowolenia z używania G1, ponieważ wszystko co robimy w PC lub w smartphonie jest natychmiast uaktualniane.

Google stworzyło też specjalny Market z aplikacjami, które z poziomu telefonu możemy za darmo ściągać i używać w zależności od potrzeb.

Najlepiej wszystko pokazuje jeden z filmów:

[YOUTUBE]qBDocetaHX0[/YOUTUBE]

Dodam, że ten innowacyjny telefon był dostępny tylko poprzez sieć TMobile w USA lub GB. Teraz od końca lutego będzie oferowany przez Erę.