mysiauek Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 I taka była/jest(bo nie wiem czy do niej nie powrócę) Nokia 6310 z i albo bez SB rzuć okiem na 6230 czy 6230i - szczerze polecam TO kolejna legenda po 6310 i ta sama jakość i wytrzymałość. Używam już pare ladnych lat, a nowe telefony przy wymianie sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 a ta N95 fajna jest?!?! bo ją zamówiłam ale nie wiem czy jest coś warta podobno NOkie ostatnio się popsuły. od zawsze używam Nokii i jakoś różnicy nie widze, może kiedyś bardziej się przykładali bo mieli kilka modeli a teraz idą na masę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 (edytowane) Witam,N95 fajny jest...ale;trochę tandetnie zrobiony i dość duży.Chodzi w miarę przyzwoicie-nawigacja działa,wifi fring,skype , internet i pakiety biurowe również,dużym plusem są głośniczki stereo.Ja natomiast polecam E66-jak dla mnie rewelacja;bardzo czybki procesor,super wykonanie i wygląd,używam od trzech miesięcy i jestem zachwycony.Wcześniej używałem e51-też super, ale e66 ma większy wyświetlacz,i wbudowany GPS-(garmin chodzi rewelacyjnie).Jakość zdjęć też ujdzie,ale wolę soniaka DSC-T500(nagrywa filmy również w HD).Natomiast nie polecam E65 -straaasznie zamula.Iphone tylko dla d.... szpanerów Więcej poczytacie tu; www.symbianos.pl Pozdrawiam Edytowane 4 Grudzień 2008 przez piter100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 dzięki za odpowiedź, kupiłam N95 i nawet ok ale masz rację jest mega duża no i bateria wysiada szybko, co drugi dzień ładowanie a mało rozmawiam. jeszcze jej nie odkryłam ale z czasem może się uda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Nokia N97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Tylko to dalej Symbian niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 [quote=Homar; Osobiscie poluje na N95 do wyjecia za 9 baniaków nówka, przy odrobinie szczescia u nas w Poznaniu dali mi tę Nokię za za zeta to i wziąłem a jakże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 (edytowane) Tylko to dalej Symbian niestety.No to może trzeba się zastanowić nad Androidem od Google.26 stycznia premiera nowego G2 z tym systemem.System demo:[YOUTUBE]1FJHYqE0RDg[/YOUTUBE] Edytowane 21 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 http://nt.interia.pl/telekomunikacja/wiadomosci/news/nokia-6310i-nadal-w-cenie,1234080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Zbliżam się do wymiany telefonu na nowy i szukam czegoś bardziej zaawansowanego, dającego możliwość sprawdzenia poczty, wejścia do internetu, bardziej zaawansowanego kalendarze itd. Czy ktoś z Was ma sprawdzony telefon, który mógłby polecić? Pewnie już za późno na polecenie, bo już kupiłeś coś nowego, ale może komuś innemu się przyda. Do przedstawionych przez Jacka powyżej zastosowań, chciałbym zarekomendować telefon HTC G1 zwany też Telefonem Google. Używam go od 2 tygodni i mogę już coś napisać - najważniejsze, że ma on nowy system operacyjny Android, stworzony i zintegrowany z Google. Jeśli ktoś używa platformy Google do codziennej pracy z komputerem (Czytnik, Kalendarz, Zdjęcia, YouToube, Gmail, Dokumenty i inne) znajdzie wiele zadowolenia z używania G1, ponieważ wszystko co robimy w PC lub w smartphonie jest natychmiast uaktualniane. Google stworzyło też specjalny Market z aplikacjami, które z poziomu telefonu możemy za darmo ściągać i używać w zależności od potrzeb. Najlepiej wszystko pokazuje jeden z filmów: [YOUTUBE]qBDocetaHX0[/YOUTUBE] Dodam, że ten innowacyjny telefon był dostępny tylko poprzez sieć TMobile w USA lub GB. Teraz od końca lutego będzie oferowany przez Erę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi