pablo_duch Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 Na kanale Discovery TRAVEL&LIVING leci program o wyzej wymienionym tytule.Są to kroniki niezwykłego życia czterech najlepszych na świecie narciarzy w stylu wolnym docierających do miejsc, o których inni boją się nawet pomyśleć. czwartki o 12:10, 18:10 i o 24:00 poniedziałki o 24:00 wtorki 12:10, 18:10 i o 24:00 i tak patrzac w inne dni podobnie...Polecam-nie samowite widoki,ewolucja i ma sie rozumiec sama jazda:) No chyba ze znacie to - ja daje poprostu cynka ze cos takiego leci:D:D: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 Na kanale Discovery TRAVEL&LIVING leci program o wyzej wymienionym tytule.Są to kroniki niezwykłego życia czterech najlepszych na świecie narciarzy w stylu wolnym docierających do miejsc, o których inni boją się nawet pomyśleć. No chłopaki fajnie jeżdżą (no i pomysłowi są), choć dla mnie bardziej istotne od ich jazd jest to że można przy okazji obejrzeć ośrodki narciarskie jakie "stają" Im na drodze, zwłaszcza Andorra czy Liechtenstein. P.S. Dawno nie oglądałem juz tych odcinków ale to enta powtórka, choć o nartach (zwłaszcza latem) nigdy za wiele. P.S.2. Swietne były popisy chłopaków gdy zjeżdżali po betonie :eek: na jakiejś tam małej elektrowni wodnej :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 No chłopaki fajnie jeżdżą (no i pomysłowi są), choć dla mnie bardziej istotne od ich jazd jest to że można przy okazji obejrzeć ośrodki narciarskie jakie "stają" Im na drodze, zwłaszcza Andorra czy Liechtenstein. P.S. Dawno nie oglądałem juz tych odcinków ale to enta powtórka, choć o nartach (zwłaszcza latem) nigdy za wiele. P.S.2. Swietne były popisy chłopaków gdy zjeżdżali po betonie :eek: na jakiejś tam małej elektrowni wodnej :) pzdr jak wiesz ja jestem od nie dawna milosnikiem nart wiec powolio odrkrywam te programy i w woli przypomnienia daje cynka wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 :) Nic złego na mysli nie miałem. Serial jest fajny i jak w sam raz na lato. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 :) Nic złego na mysli nie miałem. Serial jest fajny i jak w sam raz na lato. pozdrawiam ale ja to wiem ze nic złego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi