Raceman Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Witam pozdrawiam wszystkich z ełku mam 5 minut czasu (dostałem laptopa) jestem na wczasach na swych włościach nie ma telewiazora nie ma radia i jest kulll wiecej relacji po przyjeździe bo już po mnie krzyczą pozdrawiam wszystkich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Milo slyszec - hej Ci ! Te wlosci to jakies "krzyzackie" ze ani tyci mediow na nich :eek: Tzn. ze nie zobaczysz Kubicy w nd...., moze choc jakis pabik w okolicy.... Do nastepnych 5 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Jak to u nas mówią: Kto se może ,to se niech Takiemu to dobrze wyrwał się z szarej rzeczywistości i wypoczywa. Miłego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 poprostu dorwal sie do lapka zeby nie zapomniec co to NET:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Niezły głód netu Nawet na 5 minut się opłaca wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 ale tylko na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Cholera wielce wszystkim pozdrowienia śle na forum , a dodzwonić do Niego się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Dziecko internetu... Ja też za niedługo dobiję na Mazurki ale nie wiem czy zajrzę tu bo nie wiem czy tam mają internet:D:D:D Wodę i prąd mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Uwazaj,bo po tej wodzie z prądem to strasznie miekkie nogi się robią.:D.Może lepiej kawe z mlekiem?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Hucu - jak juz urlop jest to chyba lepiej miec czasem mietkie nogi od takich wod z napieciem niz sztywne po kawie zabielanej - po cos do ciezkiej cholery ten urlop jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 Witam wszystkich po 2 tygodniowej niebecności.Powiem szczerze za małoooo:Dledwo człowiek zapomiał o internecie o TV o radiu itp.itd. to już w domu , i co za cholera wymyśiła telefony komórkowe (raceman mnie stresował przez pierwsze 3 dni) Dam rade nie zabierajcie telefonów na wczasy!! Wakacje były pracowite musiałem obkościć 40arów dżungli to po tygodniu rączki mi sie trzęsły zamiast z alkoholu to z kosy spalinowej:D ,ale drugi tydzień to było już tak.łapanie rybek (węgorzy) i bardzo róznych innych przyjemności nie opiszę tego bo nie wszystko było legalne:D Ogólnie urlop sie udał jak co roku Pozdrawiam wszystkich ps. a teraz sie zabieram do czytania forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi