JC Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Jak wiecie PZN zerwał umowę z Tensonem. Ciekawy jestem Waszych opinii na ten temat. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus Pozyli sie fizjologa i psychologa Małysza - to czemu nie zerwać umowy z producentem sprzętu, szczególnie za jakąś skromną łapóweczkę od konkurencji......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus To jest pomówienie . Niemniej cała sprawa dokładnie w stylu Prezesa czyli nieelegancko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centro Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus NIE MAM ZDANIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus Moim skromnym zdaniem, prezes Wlodarczyk bardziej sie nadaje na menedzera Andrew Goloty, niz prezesa zwiazku narciarskiego... J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowman Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus Moim skromnym zdaniem, decyzja ta jest do przyjęcia, jeżeli oczywiście odbyła się na uczciwych zasadach, ponieważ Campus jest polską firmą, a Tenson szwedzką. A chyba zgodzisz się ze mną że lepiej wspierać polskie firmy niż zagraniczne. No i z tego co wiem to wyroby firmy Campus są naprawdę dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus Polską? To dlaczego wszędzie Prezes mówi cyt. "Włosi zaproponowali ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowman Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus Nie wiem co maja makaroniarze do tego, ale Campus jest napewno polską firmą. Wejdź i sprawdź na stronie www.campus.com.pl. Poza tym niewżne w czym skacze, tylko jak skacze, oby tak jak przez ostatnie 3 sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus To, "po za tym" jest już nie potrzebne bo tego nie trzeba mi tłumaczyć. Co do Campusa to nie wierzę aby było ich stać na taką inwestycję bez pozyskania kapitału. To, że na stronie Campusa nic nie pisze to wcale nie znaczy, że Włosi nie zaiwestowali w nich kasy tym bardziej, że następna olimpiada jest we Włoszech i jak znalazł będzie promocja odzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowman Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus A skąd wiesz jakimi pieniędzmi dysponuje firma Campus? A to że włosi wpakowali tam kasę, to wporządku, najważniejsze jest jednak to aby wyroby firmy Campus były postrzegane jako produkt polski. A tak własnie jest, bo ich producentem i dystrybutorem jest, tu pełna nazwa firmy "Euromark Polska Sp.z.. A Adaś pomoże je wypromować. A co do firmy "Tenson", to przez Szwedów nie dostalismy się do ME w piłce nożnej i to jest jedna z kar, jaką jest rezygnacja z wyrobów ich firmy (to oczywiście żarcik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus produkty campusa to lipa, na tla Alpinusa, Małacha i tp, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 PZN - Tenson - Campus A Alpinus z kolei to tandeta przy HH itd. Tyle tylko, że nie o to tutaj chodzi. Moim zdaniem wydźwięk tego zdarzenia jest bardzo przykry. Zachowujemy się wszyscy jak zwykłe kurwy i patrzymy tylko, kto da więcej nie respektując żadnych umów. Nic dziwnego że zachodnie inwestorzy tak ostrożnie podchodzą do interesów z nami. A pierdolić PZN Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 1 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2003 PZN - Tenson - Campus Uczciwe zasady - nie mam pojecia, ale kto nastepny chetnie wladuje jakiekolwiek pieniadze w jakas reprezentacje, jesli bedzie mial takie przyklady zrywania umow. J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 1 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2003 PZN - Tenson - Campus jaco - siema , co to do cholery jest tenson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 2 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2003 PZN - Tenson - Campus Nie mam pojecia, ale podyskutowc zawsze mozna, no nie? Jak tam minal sezon letni, poplywales na desce?, bo ja ma sie rozumiec tylko kariera i kariera... Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 4 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2003 PZN - Tenson - Campus sezon miałem na maxa początek sezony byłem w Polsce ale za to koniec...... pracowałem na Rodos !!!!! .....tam to się pływało........ na szczęście już zima bo od tego słońca mózg mi sie splasowaj......... ps. już za 13 dni będę meżem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limpdurst Napisano 4 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2003 PZN - Tenson - Campus GRatuluje A wogole to windsurfing rzadzi a prasonissi to juz wogole odjazd! najlepsza miejscowa! Poydrawiam wsyzstkich wsurferow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 PZN - Tenson - Campus ps. już za 13 dni będę meżem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????? No, ale ma sie rozumiec gratulacje Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 PZN - Tenson - Campus No a teraz jak juz pozbieralem szczeke z podlogi, to moge pisac dalej. Rodos powiadasz - no to ladnie sie urzadziles na wakacje. Ja tu juz wyczekuje na pierwszy dzien jazdy (22 listopada). Na razie nie wyglada to za dobrze bo jest ladna pogoda, wiec w gorach snieg nie pada. A poza tym jak zwykle, kariera i kariera ;-) no i basen. Trenuje przed przyjazdem do Polski, bo dziewczyna sie odgraza, ze szybciej ode mnie plywa delfinem, co gorsza przypuszczam, ze jest to prawda, wiec staram sie zmniejszyc rozmiary porazki. Pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi