lokiec3 Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Nie wiem co gość mówi o naszym kraju bo mi w kompie dźwięk siadł, ale wydaje mi się, że niezbyt pochlebnie się wypowiada. http://pl.youtube.com/watch?v=tuidNq7SfoA&feature=related Poza tym jak już to obejrzycie to wszystkie filmiki z tym gościem na YouTube sa extra np: http://pl.youtube.com/watch?v=ra3vu6Fehic&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 ja w pracy nie mam głosnikow wiec nie moge nic powiedziec,a drugi linka-jazda jak dla mnie niezła i luzna... z punktu widzenia poczatkujacego oczywiscie mowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Ze zdjęć widać że było to strasznie dawno i ... zwróćcie uwagę, że na Kasprowy jadą pustą kolejką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Film jest trochę "podkręcony" montażem. Na początku gość z duńskiej telewizji kupuje bilet na Goryczkowej, przechodzi przez bramkę, a później pokazany jest zjazd ekstremalny z Nosala, na którym jest sporo ludzi. Następnie wejście do kolejki na Kasprowy wraz z jednym z najbardziej zasłużonych ratowników TOPR Adamem Maraskiem i zjazd z Kasprowego już przy pięknej pogodzie. Film moim zdaniem ma wydźwięk pozytywny (ze wskazaniem paru śmiesznostek z tamtego czasu) i pokazuje jakie zimy były ok. 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Za zjazd z Nosala : BRAWO Pięknie facet jeździ. Warto zwrócić uwagę, że z Kasprowego na ołówkach/półcarvach tnie pięknie na krawędzi (ostatnia scena). Zazdroszczę facetowi umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Na pozostalych filmikach od Lokcia tez daje rade Nawet duzo fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi