Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polskie dni - "relacja" w Fakcie

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt opisał jak wyglądała zabawa gwiazd w Kaprun http://www.efakt.pl/plotki/artykul.asp?artykul=34024.

Zwróćcie uwagę na zdjęcie Harasimowicza ... wykonane zostało podczas ... pokazu mody Salomona!

Ciekawe jak można dorobić ideologię ...

Poniżej zdjęcie z tego pokazu mojego autorstwa.

img_3707.jpg

Więcej zdjęć znajdziecie tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?id_relacji=55&co=galerie

FAKT ,choć lepiej byłoby napisać fakt.Potrafi dorobić ideologię do wszystkiego.

Pomijając to widać,że impreza była udana.Pogoda dopisała,humory również.

A dla tych co nie byli JC zrobił kawał dobrej roboty i trzasnął jak zwykle masę fotek.

Fajnie oko można nacieszyć :D , śniegiem w lecie ;) i nie tylko :P

ja ostatnio przystanąłem w osiedlowym przy stojakach z gazetami patrze nie może być fotka Glinki (siatkarki) z czymś przy buzi trzymanym w ręce, opis dorobiony oczywiscie że pali... a zdjecie tak nie wyrazne że gdyby nie podpisane to nigdy nikt by jej nie poznał wydaje mi sie że gdyby było wyrazniejsze widać byłoby że w jej ręce nic nie ma! ;) Ale to fakt ktory zawsze wie (napisze) swoje :)

Pamiętajcie Panowie i Panie - prawda ZAWSZE leży pośrodku :)

Więcej nie piszę, bo sami wiecie jak jest, a poza tym wracając dziś z małego urlopu, gość wjechał mi w dupę i kark mnie boli - chyba pójdę do Harrego z Tybetu :D

Tylna klapa do wymiany, zderzak oraz lampa tylna.

A ja dopiero obejrzałem galerie i tak z głupia może zapytam :

Czy na tym zdjęciu :

http://www.skionline.pl/galerie/index.php?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=472&g_numer_zdj=66

są słynne maty przykrywające lodowiec aby nie topniał ?

Tak! Maty leżą w newralgicznych miejscach tzn. tam gdzie topniejący lód zagraża stabilności podpór od wyciągów!

• 10 months later...

Tak, prawda może leży gdzieś tam pośrodku ale przecież nikt mi nie powie, że na urlpie to tylko do kościoła chodzi, to raz a dwa kto z nas nie imprezuje/imprezował.Gwiazdki (przeważnie osoby znane z gazet, kina, TV, radio, estrady...) to tacy sami ludzie jak my a aktorzy przecież zawodowo nawet grają poprostu nas samych - ludzi.

Milo.JPG

IMG_1433.jpg

IMG_1816.jpg

IMG_1428.jpg

Milo.JPG.69638ed25b6f0e3916a436fb3e53ceee.JPG

IMG_1433.jpg.d788cdc1b09e4258e64af52c23655fee.jpg

IMG_1816.jpg.bbc4e58f0772bb264687bf3c4775baa5.jpg

IMG_1428.jpg.25fc93f2f36278d39189a3d3ffc6b3e4.jpg

Edytowane przez Zbych