JC Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Fakt opisał jak wyglądała zabawa gwiazd w Kaprun http://www.efakt.pl/plotki/artykul.asp?artykul=34024. Zwróćcie uwagę na zdjęcie Harasimowicza ... wykonane zostało podczas ... pokazu mody Salomona! Ciekawe jak można dorobić ideologię ... Poniżej zdjęcie z tego pokazu mojego autorstwa. Więcej zdjęć znajdziecie tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?id_relacji=55&co=galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 FAKT ,choć lepiej byłoby napisać fakt.Potrafi dorobić ideologię do wszystkiego. Pomijając to widać,że impreza była udana.Pogoda dopisała,humory również. A dla tych co nie byli JC zrobił kawał dobrej roboty i trzasnął jak zwykle masę fotek. Fajnie oko można nacieszyć , śniegiem w lecie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 A dla tych co nie byli JC zrobił kawał dobrej roboty i trzasnął jak zwykle masę fotek. Fajnie oko można nacieszyć , śniegiem w lecie i nie tylko dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Fakt napisał bzdury..Byłem i widziałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 czy poza bzdurnymi bzdetami w "fakcie" można przeczytać coś innego??? zresztą może się mylę , bo nie czytam tego czegoś , więc niech wypowiedzą się inni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 ja ostatnio przystanąłem w osiedlowym przy stojakach z gazetami patrze nie może być fotka Glinki (siatkarki) z czymś przy buzi trzymanym w ręce, opis dorobiony oczywiscie że pali... a zdjecie tak nie wyrazne że gdyby nie podpisane to nigdy nikt by jej nie poznał wydaje mi sie że gdyby było wyrazniejsze widać byłoby że w jej ręce nic nie ma! Ale to fakt ktory zawsze wie (napisze) swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 ten Fakt to jak Nasz Dziennik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 No no:) Fajna impreza musiała być! A JC fotek narobił że szok! Przydało by się coś takiego jak pokaz slajdów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 Pamiętajcie Panowie i Panie - prawda ZAWSZE leży pośrodku Więcej nie piszę, bo sami wiecie jak jest, a poza tym wracając dziś z małego urlopu, gość wjechał mi w dupę i kark mnie boli - chyba pójdę do Harrego z Tybetu Tylna klapa do wymiany, zderzak oraz lampa tylna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 ughhhhh - to Bobic zdrowia zyczym, i obys po Harrym nie dostal "tych takich" na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 ja tylko wczoraj w Tv widziałem urywek krotki z Kaprun-ale ten snieg:) no pozazzdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 A ja dopiero obejrzałem galerie i tak z głupia może zapytam : Czy na tym zdjęciu : http://www.skionline.pl/galerie/index.php?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=472&g_numer_zdj=66 są słynne maty przykrywające lodowiec aby nie topniał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 A ja dopiero obejrzałem galerie i tak z głupia może zapytam : Czy na tym zdjęciu : http://www.skionline.pl/galerie/index.php?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=472&g_numer_zdj=66 są słynne maty przykrywające lodowiec aby nie topniał ? Tak! Maty leżą w newralgicznych miejscach tzn. tam gdzie topniejący lód zagraża stabilności podpór od wyciągów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 Tak! Maty leżą w newralgicznych miejscach tzn. tam gdzie topniejący lód zagraża stabilności podpór od wyciągów! Jacku a jakieś zdjęcie poglądowo.warstwowe takiej maty? Tak z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) Tak, prawda może leży gdzieś tam pośrodku ale przecież nikt mi nie powie, że na urlpie to tylko do kościoła chodzi, to raz a dwa kto z nas nie imprezuje/imprezował.Gwiazdki (przeważnie osoby znane z gazet, kina, TV, radio, estrady...) to tacy sami ludzie jak my a aktorzy przecież zawodowo nawet grają poprostu nas samych - ludzi. Edytowane 19 Czerwiec 2009 przez Zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) Fotki JCTak, super materiał i to jest FAKT. Edytowane 19 Czerwiec 2009 przez Zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 A ten "skandal" pamiętacie?Jezu ona trzyma w dłoni kubek z piwem ;)A swoją drogą, czyż nie jest słodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Jezu ona trzyma w dłoni kubek z piwem A swoją drogą, czyż nie jest słodka? BRZYDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi