juice Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Nawet jakbym chodziła do lasu to na pewno nie w kostiumie kąpielowym:D Więc skoro problemu nie ma to koniec spamu:) A dlaczego do lasu nie w kostiumie ?? Ponoc wtedy wszystko "najlepiej bierze" - od jagodek po grzybki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 bo jak juz musze wejsc do lasu to sie ubieram jak strażak:D nie lubie jak mnie coś smyra po nogach, plecach, rękach...bo mysle zawsze ze to pająk i się drę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Hmm.. nie lubi jak ją coś smyra. Nie źle!!!:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Hmm.. nie lubi jak ją coś smyra. Nie źle!!!:D:D Pamiętacie ten kawał: Baba w zatłoczonym tramwaju: - Ludzie , ludzie okradł mnie ! - Ale kto ? - No ten co wysiadł niedawno ! - Ale jak ? - No wsadził mi rękę pod spódnice a ja tam pięniądze trzymam ! - I co nie czułaś babo ? - No czułam ........... ale myślałam, że w dobrych zamiarach ! To tyle w kwestii smyrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Ja o pająkach a Wy jak zwykle o czymś innym:rolleyes: ehh...:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 O przepraszam to TY myslisz o czymś innym ja nic nie sugerowałem!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Hmm.. nie lubi jak ją coś smyra. Nie źle!!!:D:D Rejs - czytaj uwaznie !!! Tylko jak po nogach, plecach, rekach ..... gdzie indziej OK W koncu trafilo sie dziewcze ktore wlasciwie uproscilo gre wstepna :D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 Ale sobie pozwalacie - ledwo mnie na forum 1 dzień nie było a tu takie swawolne teksty wypisujecie:D Soczek - zła diagnoza... niestety:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 upssss dupa ze mnie nie diagnosta w takim razie.....niestety..... moze sie przerzuce w takim razie na inna specjalizacje, hmmmmm....... wulkanizator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 upssss dupa ze mnie nie diagnosta w takim razie.....niestety..... moze sie przerzuce w takim razie na inna specjalizacje, hmmmmm....... wulkanizator Soczek To nie będziesz miał wiele pracy - przecież "guma nie pęka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Pozdrowienia z Mazur! Kopruchów jest jak nigdy... na szczęście mnie nigdy nie gryzły za specjalnie ale jest ich sporo, tak jak pająków. Ludzi nie jest za dużo więc jest cisza i spokój Cmok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Dzieki 1 To chyba moj pierwszy mazurski cmok jaki dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Dzieki 1 To chyba moj pierwszy mazurski cmok jaki dostalem Nie pierwszy tylko drugi, czyli pierwszy i ostatni, a przynajmniej z tych ust i nie chyba tylko na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 SB - strażnik przyzwoitości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Jakiej tam przyzwoitosci, zżera chlopa i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi