Maria Napisano 13 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) Sezon 2006/07 zaczęłam 12 listopada. 2007/08 podobnie, dokładnie nie pamiętam, ale chyba 9 albo 10. No to zaczynam odliczanie na 2008/09. Jeszcze tylko 4 miechy! A klimat się ochładza, może mniej? Edytowane 13 Lipiec 2008 przez Maria Nadmiar optymizmu spowodowany upałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 7-11 listopad Soelden. Hucu kiedyś pisał, że do listopada nie cztery a dwa miechy zostały i poparł to konkretnymi argumentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 A ja to trochę z odwrotnej strony liczę: ostatni raz byłem na nartach 17 kwietnia, czyli 3 miesiące temu, więc karkuluję że jeszcze tyle samo i już..., ale kiedy to decyzję podejmę góra 3 dni na przód:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 ...a ja jeszcze tylko tydzień w pracy i jade na calutkie 2 tyg na Mazury!!! :D:D A po Mazurach to już zaczynam odliczanie do sezonu:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 ja odliczam tez juz powoli i powoli zaczynam tez odliczac kasiore na wyjazd ale nie wiem czy uda mi sie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 ja odliczam tez juz powoli i powoli zaczynam tez odliczac kasiore na wyjazd ale nie wiem czy uda mi sie to Ja nie odliczam kasiory po prostu na narty ma być. Jak nie będzie to pożyczę a i tak pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 Ja nie odliczam kasiory po prostu na narty ma być. Jak nie będzie to pożyczę a i tak pojadę. No to podobnie myślimy;) A mi do grudnia zostały 3 miechy: lipca nie licze, 1 miesiąc - sierpień, wrzesnia nie licze bo tam ruszam na wyjazd letni i w pracy we wrzesniu bede przez 6 dni:), 2 miesiąc październik, 3 miesiac to juz listopad - na upartego też można nie liczyć bo to już prawie jak wyjazd:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 Ja nie odliczam kasiory po prostu na narty ma być. Jak nie będzie to pożyczę a i tak pojadę. no jak sie nie uda uzbierac tez pozycze,no chyba ze bede musiał juz kupic mieszkanie nakredyt,bo chwilowo nie mam własnego M:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 ...a ja jeszcze tylko tydzień w pracy i jade na calutkie 2 tyg na Mazury!!! :D:D Uważaj tam na kopruchy:rolleyes:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2008 7-11 listopad Soelden. Hucu kiedyś pisał, że do listopada nie cztery a dwa miechy zostały i poparł to konkretnymi argumentami. A mi do grudnia zostały 3 miechy: lipca nie licze, 1 miesiąc - sierpień, wrzesnia nie licze bo tam ruszam na wyjazd letni i w pracy we wrzesniu bede przez 6 dni, 2 miesiąc październik, 3 miesiac to juz listopad - na upartego też można nie liczyć bo to już prawie jak wyjazd Bardzo słusznie, zawsze to mniej. Ja nie odliczam kasiory po prostu na narty ma być. Jak nie będzie to pożyczę a i tak pojadę. Też tak myślę. Warto by może mieć co zdefraudować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 Uważaj tam na kopruchy:rolleyes:. Co to "kopruchy" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 Co to "kopruchy" ? Zaczynamy konkurs: Ja stawiam na komary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 hehehe, dzięki chłopaki:) a ja myślałam że każdy wie co to są kopruchy i dlatego napisałam priva do Figo zeby mi wytłumaczył żeby kichy na forum nie było:D:D:D Komary?? ...a ja myślę że to jest coś z innej beczki - nie wiem czemu... To chyba byłoby zbyt proste dla Figo zeby pisać o tak banalnych sprawach jak komary:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 Pewnie że komary!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 to dlaczego mam uważać na komary?? ...bezsensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 By Ci rzici niyzeżgały:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 Zaczynamy konkurs: Ja stawiam na komary. Eee no ale to by napisał "komary". A kopruch to po jakiemu to by było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 ...może po...:eek: śląsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 Jak ktoś chce tłumaczenia to na PM:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 By Ci rzici niyzeżgały:D:D:D:D:D:D hahaha:) no właśnie dlatego Kaśko masz uważać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Ja akurat na Mazurach chodzę ubrana w tym miejscu:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Ja akurat na Mazurach chodzę ubrana w tym miejscu:D:D:D:D:D Przez lekkie ciuchy tez potrafi upier....ć. W las to zamiast perfum Autan i to obficie na całe ciało i po sprawie. Najlepszy środek sprawdzone przez kolegów leśników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Nawet jakbym chodziła do lasu to na pewno nie w kostiumie kąpielowym:D Więc skoro problemu nie ma to koniec spamu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Eee no ale to by napisał "komary". A kopruch to po jakiemu to by było? No wiadomo mysiauek je z altreichu to po naszymu ni rozumi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 No wiadomo mysiauek je z altreichu to po naszymu ni rozumi:D No cóż, wybaczam Wam Nie każdy ma takie mozliwości jak My - ale topic o tym już gdzieś był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi