Boogie Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 hmm no fajnie to wygląda.........tylko to będzie troche krotkie jak tam latem na rowerze byłem to patrząc na to foto jakoś dużej rożnicy nie zauważyłem, fajne ale krotkie to będzie a kolejka moze nie z połowy góry a od początku parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Też tydzień temu zrobiłem sobie wypad Tychy-Szczyrk(Skrzyczne)-Wisła-Ustroń-Tychy i potwierdzam słowa kolegi że nic sie nie dzieje.Wjeżdżając na Skrzyczne widziałem pasące sie podemna krowy!!!!U góry totalnie nic jakies duże kupki chyba chrustu zalegały na trasie narciarskiej.Czy ta kolejka nioe może jechać szybciej.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 (edytowane) Edytowane 26 Październik 2008 przez damiantychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Na stronie Soszowa jest już cennik na najbliższą zimę i lato też oczywiście nie to co było tylko to co będzie: Czyli jak dobrze rozumiem karnet 7 godzinny(bo tyle normalnie pracuję wyciągi) będzie kosztował 22,50*7= 157,50. Brnąc dalej matematycznie sześciodniowy skipas w tym niewątpliwym kurorcie ma kosztować 945 zł. Powiedzcie że śnię i że to nie prawda:D:D:D :Dnie ma śniegu ale jest super promocja prawie 50% przeceny :D PROMOCJA DNIA !!! KARNET DZIENNY 8h = 99,00 PLN KARNET 5h = 62,50 PLN KARNET 6h = 75,00 PLN KARNET 7h = 87,50 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 :Dnie ma śniegu ale jest super promocja prawie 50% przeceny :D PROMOCJA DNIA !!! KARNET DZIENNY 8h = 99,00 PLN KARNET 5h = 62,50 PLN KARNET 6h = 75,00 PLN KARNET 7h = 87,50 PLN :D Chcesz żebym umrzył ze śmiechu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 jeszcze trochę bez śniegu i może ceny będą na akceptowalnym poziomie jeszcze od tych podanych - 50% i bedzie nie najgorzej a jak obetną 70% to nawet ludzie przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 PROMOCJA DNIA !!! KARNET DZIENNY 8h = 99,00 PLN KARNET 5h = 62,50 PLN KARNET 6h = 75,00 PLN KARNET 7h = 87,50 PLN Nie ma to jak za 100zł jezdzić przez cały dzień na dwóch trasach:) I to jeszcze w promocji!! Ciekawe kiedy promocja się skończy? Jak spadnie śnieg? a wtedy to może po 120zł bedzie mozna kupić karnet:) Kogos w Wisle porabało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Nie ma to jak dobra rozrywka w wykonaniu "górali" z Wisły:) W wątku o Wierchomli naśmiewano się z tamtejszych cen (60 zł/dzień), przy czym tam do dyspozycji są dwie 4-osobowe kanapy o dł. po 1,5 km każda. A na Soszowie po wjeździe tą 800-metrowym krzesłem czeka nas przesiadka na orczyk, którego niższa przepustowość na pewno nie obsłuży wszystkich wysiadających z kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2008 Nie ma to jak dobra rozrywka w wykonaniu "górali" z Wisły:) W wątku o Wierchomli naśmiewano się z tamtejszych cen (60 zł/dzień), przy czym tam do dyspozycji są dwie 4-osobowe kanapy o dł. po 1,5 km każda. A na Soszowie po wjeździe tą 800-metrowym krzesłem czeka nas przesiadka na orczyk, którego niższa przepustowość na pewno nie obsłuży wszystkich wysiadających z kanapy. tam naśmiewano się z cen za noclegi na soszowie przezornie ich nie podano ale pewnie w takim kurorcie :Dceny będą oscylowały w ppdobnych granicach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi