juice Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 To jest jakas MASAKRA, chyba :eek: Albo czarny humor - wiec kombinacja twarzowa raczej taka jest odpowiednia :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 2 godzinny karnet - 40 zł 4 godzinny karnet - 60 zł 6 godzinny karnet - 70 zł 8 godzinny karnet - 80 zł :eek: To cennik z poprzedniego sezonu gdy jeszcze krzesła nie było, wydaje się mi że tych cen raczej nie da się już podnieść, przypominam tylko że przy tym kursie euro dzień w w alpejskiej stacji będzie kosztował ok 100 zł a jednak się da i to prawie o sto procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Co wy w tym soszowie widzicie jest tam kijowy dojazd, drogo, nartus i jedna trasa nuda totalna. pozdrawiam Co jest złego w Nartusie drogi kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Nie widzę nic złego. Na soszowie jest wszystko naj... poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Co to jest nartus ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Co to jest nartus ?? Też nie wiem. Ale nie wiem też po kiego....(i tu padłoby bardzo brzyćkie słowo) zaglądałeś na stronę Soszowa? Nie chwaliłeś mi się ,że wybierasz się tam na nartowanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Też nie wiem. Ale nie wiem też po kiego....(i tu padłoby bardzo brzyćkie słowo) zaglądałeś na stronę Soszowa? Nie chwaliłeś mi się ,że wybierasz się tam na nartowanie :D :oChciałem znaleźć zdjęcie tego podjazdu, tego już pod wypożyczalnie pod dolną stacją wyciągu(teraz już krzesła) gdzie na lodzie robiliśmy testy w zeszłym roku czy 4x4 ruszy z miejsca iiii.... jaki był wynik to może Ty napiszesz bo brałeś w tym udział, z taką różnicą że ja to chciałem sprawdzić a Ty byłeś przekonany że nie będzie żadnego problemu. A tak stromo jak tam jest to już drogi bardziej strome nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Co to jest nartus ?? Nartus to szkoła narciarska, gdzieś tam pod tym wyciągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Tak na serio to z tymi cenami to niech się dają zaorać!:mad:phi Soszów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 ło kur:D przesadzili panowie z soszowa toż to ostry hardcore:d, heh kur...za kawałek górki taka kasa hahha no smiech na sali:d tylko nie wiem czy smiac sie czy plakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Happy hour Powinni wprowadzić jeszcze "happy hour" po 10 zł w godzina 6:15 - 7:15 (nie dotyczy świąt i niedziel :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Powinni wprowadzić jeszcze "happy hour" po 10 zł w godzina 6:15 - 7:15 (nie dotyczy świąt i niedziel :eek: dodaj do tego 20zł za parking, i 10zl za to zeby Ci nie buchneli nic z auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Jestem rozwalony . Za karnet dla mojej rodziny dwójka dorosłych i trójka dzieci mam zabulić 800 zł . Porażka dlatego nigdy tam nie zobaczą mojej kasiorki. Życzę im ,,pełnych'':) stoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Nie rozumiem jednej sprawy. Czemu parking jest płatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 zartuje z tym parkingiem mialem na mysli, ze po prostu na mysli ze z pewnoscia wprowadza jeszcze takie oplaty;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 zartuje z tym parkingiem mialem na mysli, ze po prostu na mysli ze z pewnoscia wprowadza jeszcze takie oplaty;D Ale parking jest płatny 5 zł. Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Jacek, bo to chyba jest tak dasz palec chcą całą ręke, chyba w polskiej naturze ta zachłannośc jest ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Podziwiam zachłannośc właścicieli tego ośrodka. Podam ceny z takiego badziewia jakim jest dla Soszowa Garmisch - Partenkirchen . To takie miasteczko w Niemczech do którego mozna dojechać bezpłatną autostradą . Karnet Happy Sky ważny na 9 miejscowości w 2 krajach ((SEEFELD - MITTENWALD - GARMISCH-PARTENKIRCHEN - GRAINAU - EHRWALD - LERMOOS - BIBERWIER - BICHLBACH - BERWANG - HEITERWANG) kosztuje na 6 dni 175 euro .Razem ponad 100 km tras. Do tego baseny , bezpłatne parkingi itp. Oczywiście dla młodocianych i dzieci są znizki. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Wniosek jest jeden - Soszów to najdroższa "stacja" narciarka na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 (edytowane) Słupy stoją Byłem dzisiaj na Soszowie, aby sprawdzić stan prac przy budowie nowego krzesła. Słupy już stoją, kończą się prace przy peronach. Wygląda na to, że krzesło będzie gotowe na rozpoczęcie sezonu. Więcej zdjęć tutaj: http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=484&g_numer_zdj=1 Edytowane 27 Wrzesień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Już widzę na zdjęciach że ten dojazd do krzesła na nartach nie będzie naturalnie prosty, tylko nienaturalnie wysoce skomplikowany, zresztą tak jak i cała około soszowska logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2008 Soszów - nowe zdjęcia Przygotowałem nową galerię z terenu budowy krzesła na Soszowie:http://www.skionline.pl/galerie/index.php?co=galerie&g_co=mini&g_id=486 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2008 Z kiedy to są zdjęcia, z dzisiaj?? Pracy jeszcze ogrom, chyba na święta będą mieli ciężko zdążyć, no ale nie ma się co czarować będą mieli jedną z 2 najnowocześniejszych kolei w Beskidzie śląskim(ta pierwsza to na Czantorii w Ustroniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2008 Ja tam byłem w zeszłą niedziele i wyglądało tak samo jak na zdjęciach, zrobiłem taką pentle: Tychy-Szczyrk-Wisła-Ustroń-Tychy:) Nigdzie ani śladu że zbliża się zima:( W Szczyrku jak w środku lata tylko że troszke chłodniej, w Wiśle pod wyciągiem w Soszowie pasły się barany, w Ustroniu też nic ciekawego:) Jedynie w alpach widać ze zima tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Już widzę na zdjęciach że ten dojazd do krzesła na nartach nie będzie naturalnie prosty, tylko nienaturalnie wysoce skomplikowany, zresztą tak jak i cała około soszowska logistyka JAKI DOJAZD,JAKI DOJAZD......raczej dojście lub ześlizg. Przecież w połowie stoku będzie początek kolejki.:eek: W najlepszym przypadku w miejscu w którym stał JC kiedy robił fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi