Gość bobic Napisano 10 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2008 Właśnie wyczytałem gdzieś, że na Soszowie stawiają 4-osobowe krzesło. No to myślę sobie - fajnie, będzie długie, do samego końca, na pewno tak jak wyciąg szedł. No i ..... dupa. Krzesło będzie miało 800m i nie wiem nawet, czy do schroniska dociągnie. Dalej będzie szedł orczyk. Nie wiem jaki sens to ma..., no, ale ktoś to wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2008 Ajent właciciel soszowa to z Wawy jest Bobek podskocz i przedłumacz jemu jak to mam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2008 Krzesło będzie miało 800m i nie wiem nawet, czy do schroniska dociągnie. może mu podpory albo linę złomiarze zapier.......lili:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 10 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2008 Soszów idzie na sprzedaż. Tyle. Więcej nie będę mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2008 Już widzę co się będzie działo jak takie 4 os krzesło zacznie rzygać na ten soszowski stok, on był przeludniony przy 2 os orczyku a co dopiero przy 4 os krześle, no ale to tylko taka moja konkluzja, mnie ten problem nie dotyczy bo na narty tam nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2008 byem tam wczoraj na łowerze jechałem od strony czantori rozpier(( ostro fest tam ale kszesła ni widu ni słychu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 Soszów - nowe krzesło zdjęcia Wybrałem się na Soszów sprawdzić stan robót przy budowie krzesła. Zaawansowanie prac możecie sami ocenić na zdjęciach: http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=479&g_numer_zdj=1 Górna stacja kończy się przy "Mostku" czyli ok. 50 m od schroniska. Stary orczyk został skrócony i teraz będzie się zaczynał obok górnej stacji krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 Ale parkingu z prawdziwego zdarzenia nie zrobią .... Kumplowi kiedyś sejak się tam zagotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 teraz żeby wyjechać do samej góry trzeba będzie dwa razy zapłacić, chociaż wyjazd do samej góry na soszowie i tak był pozbawiony sensu bo jedyny słuszny odcinek to ten od mostka na dół, ale teraz ceny to pewnie będa ciekawe:mad: bo jak się ma krzesło to już jest się prawdziwym "kurortem":mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 teraz żeby wyjechać do samej góry trzeba będzie dwa razy zapłacić, chociaż wyjazd do samej góry na soszowie i tak był pozbawiony sensu bo jedyny słuszny odcinek to ten od mostka na dół, ale teraz ceny to pewnie będa ciekawe:mad: bo jak się ma krzesło to już jest się prawdziwym "kurortem":mad: 2 godzinny karnet - 40 zł 4 godzinny karnet - 60 zł 6 godzinny karnet - 70 zł 8 godzinny karnet - 80 zł :eek: To cennik z poprzedniego sezonu gdy jeszcze krzesła nie było, wydaje się mi że tych cen raczej nie da się już podnieść, przypominam tylko że przy tym kursie euro dzień w w alpejskiej stacji będzie kosztował ok 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 2 godzinny karnet - 40 zł 4 godzinny karnet - 60 zł 6 godzinny karnet - 70 zł 8 godzinny karnet - 80 zł :eek: To cennik z poprzedniego sezonu gdy jeszcze krzesła nie było, wydaje się mi że tych cen raczej nie da się już podnieść, przypominam tylko że przy tym kursie euro dzień w w alpejskiej stacji będzie kosztował ok 100 zł to w takim razie mnie w PL juz prędko niezobaczą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 2 godzinny karnet - 40 zł 4 godzinny karnet - 60 zł 6 godzinny karnet - 70 zł 8 godzinny karnet - 80 zł :eek: To cennik z poprzedniego sezonu gdy jeszcze krzesła nie było, wydaje się mi że tych cen raczej nie da się już podnieść, przypominam tylko że przy tym kursie euro dzień w w alpejskiej stacji będzie kosztował ok 100 zł No comments:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 Przyzwyczajajcie się że ceny jeszcze będą większe . Złoty mocno stoi więc w Polsce będą jeździć tylko najbogatsi!!. Jednym słowem śmietanka światowego biznesu buhahhahhahaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 Ja tam byłem raz. I o ile baaaaaaardzo fajnie mi się jeździło, o tyle parking mnie rozbawił do łez - dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 w Polsce będą jeździć tylko najbogatsi!!. Jednym słowem śmietanka światowego biznesu buhahhahhahaa!!! :D:D i ja stara budżetowa belfrzyca (Mam tury, plecak i termos!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 2 godzinny karnet - 40 zł 4 godzinny karnet - 60 zł 6 godzinny karnet - 70 zł 8 godzinny karnet - 80 zł :eek: To cennik z poprzedniego sezonu gdy jeszcze krzesła nie było, wydaje się mi że tych cen raczej nie da się już podnieść, przypominam tylko że przy tym kursie euro dzień w w alpejskiej stacji będzie kosztował ok 100 zł ja stawiam że zdrożeje min 10 zł, a wyjazd za punkty to pewnie będzie kosztował na krześle 8 i 4 na łorcyku plus 20 za parking pod wyciągiem 15 trochę niżej a na samym dole przy przystanku pks 10 bedą brali:D, tylko od kogo:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 To ledwo człowiek wsiądzie i już bedzie wysiadał Ale warszawa przyjedzie i będzie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 To ledwo człowiek wsiądzie i już bedzie wysiadał Ale warszawa przyjedzie i będzie zadowolona. tu to raczej całe Katowice i okolice walą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 tu to raczej całe Katowice i okolice walą tam raczej jadą ci co się chcą pokazać dużo tam skreca samochodów z w i e na początku ci z skami raczej jadą dalej bo taniej;) i mniej ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 (edytowane) Możemy podziwiać nasz daleko zakrojony optymizm... Na stronie Soszowa jest już cennik na najbliższą zimę i lato też oczywiście nie to co było tylko to co będzie: Czyli jak dobrze rozumiem karnet 7 godzinny(bo tyle normalnie pracuję wyciągi) będzie kosztował 22,50*7= 157,50. Brnąc dalej matematycznie sześciodniowy skipas w tym niewątpliwym kurorcie ma kosztować 945 zł. Powiedzcie że śnię i że to nie prawda:D:D:D Edytowane 20 Wrzesień 2008 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Ja jestem rozłożony na łopatki, nie no to są chyba jakieś jaja SB to miało być w "Coś do śmiechu"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Weźmiesz nocleg na Soszowie i będziesz miał 50% zniżki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Ale jacy spryciarze:D pojedynczy wyjazd skalkulowali na 4,50 bo pewnie jest takie założenie że w ciągu godziny max co można obrócić to 5 razy. czyli 4,50*5=22,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Co wy w tym soszowie widzicie jest tam kijowy dojazd, drogo, nartus i jedna trasa nuda totalna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Dla porównania w najdroższy skipass na 7 dni w Europie (i pewnie na świecie) kosztuje ok. 860 zł (3V) oraz Paradiski (La Plagne+Les Arc) 900 zł:eek:. Więc sporo przesadzili. I jeszxcze parking płatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi