Raceman Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Biegając po internecie wlazłem na ski forum czytając jeden wątek stwierdziłem że tam są sami mistrzowie świata w narciarstwie co jeden to lepszy wszyscy startuja w zawodach i wszędzie wygrywają ,ale czy w ogóle startują czy tylko piszą ,dlaczego tak marnie nami idzie na arenie międzynarodowej????????????(może by tam wystartowali na jakims forum) ps.to My tu na naszym forum to szaraczki jesteśmy i jeździc nie umiemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Biegając po internecie wlazłem na ski forum czytając jeden wątek stwierdziłem że tam są sami mistrzowie świata w narciarstwie co jeden to lepszy wszyscy startuja w zawodach i wszędzie wygrywają ,ale czy w ogóle startują czy tylko piszą ,dlaczego tak marnie nami idzie na arenie międzynarodowej????????????(może by tam wystartowali na jakims forum) ps.to My tu na naszym forum to szaraczki jesteśmy i jeździc nie umiemy:D Też odnoszę takie wrażenie:D. Zauważ, że strasznie dużo dyskusji teoretycznych o technice. Ja na teorii w dziedzinie narciarstwa to zbyt dużo pojęcia nie mam, ale wydaje mi się, że co poniektórzy bywalcy tamtego forum z lekka się przemądrzają i faktycznie uważają się za mistrzów. Ino wyników kruca brak:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Oj dajcie im spokój - może to takie kółko wzajemnej adoracji - wszyscy się przechwalają i nikt nie kwestionuje niczyich umiejętności i w ten sposób poprawiają sobie humor i poczucie własnej wartości:) Jest spora grupa ludzi która na forach jest mocna w gębie ale w 4 oczy sie okazuje że jednak nie jest tak jak to wygląda przez monitor. A w ogole technikę bardzo (żeby nie powiedzieć inaczej i nie dostać czerwońca) ciężko opisać słowami jak dla mnie. Może instruktorów uczą słownictwa i formy jak to przekazac ale jak ja bym miała kogoś uczyć top bym powiedziała: "Jedź za mną i rob to co ja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 ..... Jest spora grupa ludzi która na forach jest mocna w gębie ale w 4 oczy sie okazuje że jednak nie jest tak jak to wygląda przez monitor. For example?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Myślę, że Wróżce chodziło o urodę opisu literackiego widocznego na ekranie. A w ogóle to się absolutnie zgadzam z opinią: A w ogole technikę bardzo (żeby nie powiedzieć inaczej i nie dostać czerwońca) ciężko opisać słowami jak dla mnie. Może instruktorów uczą słownictwa i formy jak to przekazac ale jak ja bym miała kogoś uczyć top bym powiedziała: "Jedź za mną i rob to co ja" Najwyżej do tego można dodać fonię, i to będzie bardziej nauka terminologii niz samej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 nie chcę się czepiać tego drugiego forum,ale tam liczy się ortografia,słowotwórstwo i na najwyższym poziomie merytoryka poruszanego tematu:eek:....nie można zboczyć na inny wątek nie związany z zadanym bądz opisywanym tematem.....poprostu bal sztywniaków w najczystszej formie....poza tym nie mam innych zastrzeżeń....bardzo fajne forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2008 SB, nie podam przykładu bo nie chodzi tu o nikogo z tego forum ale to nie jest jedyne forum na którym jestem i jak się w 4 oczy gada z ludzmi z forum to w pierwszym kontakcie muszę nieźle kombinować kto jest kim bo to 2 różne światy - świat internetu (wszyscy są otwarci, zabawni, zaje...ści) i świat rzeczywisty. Tak jakby każda z tych osób miała 2 osobowości - jedną na potrzeby internetu a drugą taką rzeczywistą. Czasami jestem w szoku. Niom próbowałam kilku osobom (może nigdy od podstaw ale juz takim ćwierćpługowcom) pokazać coś o nieco wyższych lotach żeby troszkę im urozmaicić tą nierówną walkę ze stokiem... ale jakoś słowami nie umiałam tego opisać. Pokazywać w zwolnionym tępie mogłam do woli... ale jak ja to robiłam, których mięśni używałam, gdzie był cieżar ciała to bym nie opisała. A takiego co ma pierwszy raz narty na nogach w życiu bym niczego nie nauczyla... Nie mam talentu dydaktycznego i dlatego nie poszłam uczyc do szkoły:D poza tym nie styknęłoby mi z pensji na wyjazd na narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2008 (edytowane) W tej "innej" lokalizacji znalazłem wspaniały temat ... http://www.************/showthread.php?p=147822#post147822 Polecam ... Nie pozostaje nic innego jak powiedzieć: i tak jesteśmy najbardziej wyluzowaną ekipą Edytowane 6 Lipiec 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2008 Wow... Dobrze że w poziomie jazdy mam wpisane 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 Nie dość że wpisane 1 to jeszcze nie mamy nic z pieknej bajecznej gadki tylko Cie zaraz zglebuja i sprowadza na ziemie:D ps.ale to dobrze bo zyjemy w świecie realnym ps.2 .są szpiedzy na naszym forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 A ja sobie czyta, co Łoni tam wypisują ... Nie dziwię się, że Alfredoo się znerwował ciut i tam : http://www.************/showthread.php?t=11799 Ale poważnie... sami fachowcy, freeriderzy itp itd.... strach się bać Miejscami są naprawdę nieźli, ale nie ma się co spierać : na pewno wszyscy najlepsi tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 a jakies dziewczyny się tam udzielają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 a jakies dziewczyny się tam udzielają?? Ze dwie czy trzy. Chociaż nicków z końcowką na literkę "a" jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 Mysiauek Uważam że jedziesz po bandzie. I na tym i na tamtym forum jest co najmniej kilkudziesięciu użytkowników korzystających z obu form wymiany internetowej myśli. Nick'ów chyba nie warto przedstawiać bo są znane. Wprzęgnięci są w te portale, moderatorzy obu stron i są na obu forach zarejestrowani. Mozna sobie nawrzucać ile wlezie. Pytanie tylko PO, CO ???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 Uważam że jedziesz po bandzie. Jeśli tak uważasz to kłócić się nie będę. Wyraziłem swoją opinię do czego mam pełne prawo. Opinię tą wyraziłem z pełnym i szerokim uśmiechem na twarzy. Żeby ani nie siać wiatru ani nie zbierać burzy: lubię tą wyluzowaną atmosferę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 ... lubię tą wyluzowaną atmosferę tutaj Ja również:) Sorki żem Ciebie akuratnie pozwał za wichrzyciela :eek: boś nie akurat Ty wątek rozpoczął. Zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Dwa fora są, i niech będą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2008 ja powiem tak-na tamtym forum na poczatku roku jak pytałem np.o pogode to za miast mi odpisac jak WY tu albo pisali-czytaj forum tak oschle to brzmialo...a jak po dwoch dniahc czy trzech spytałem to pisali mi-EJ ILE BEDZIE PYTAŁ O TO SAMO:mad: A ja poprostu sie denerwowalem bo wyjazd w góry był niespodzianka dla zony i zalezalo mi na pogodzie i chcialem wiedziec,ale potem znalazłem Was-Nas i tu wszystcy mi pomogli-powiedzieli co i jak no i ogolnie poitraktowaliscie mnie w nalezyty sposób:)... Pewnie gdybyscie nie rozmawiali ze mna jak rowny z rownym na rzadnym narciarskiem forum bym nie siedzial...a tam trzeba dbac o to by siedziec w temacie bo jak nie na temat to cie wyje.... i koniec od3echciewa sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2008 Duży plus skiforum to dział: OGŁOSZENIA I tego nam brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2008 W tej "innej" lokalizacji znalazłem wspaniały temat ... http://www.************/showthread.php?p=147822#post147822 Polecam ... Nie pozostaje nic innego jak powiedzieć: i tak jesteśmy najbardziej wyluzowaną ekipą Odnalazłem, przeczytałem i ......... nic nie zrozumiałem:eek: Paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2008 Odnalazłem, przeczytałem i ......... nic nie zrozumiałem:eek: Paranoja Mówiłem, że tam są najlepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2008 Tak czytam i dopiero dziś tam weszłem i poprzeglądałem. Ja proponuję zrobić zawody nasz plac na Wasz plac. Wtedy wyjdzie kto lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 Mozna sie pokusic,chociaz ciezko zebrac ludzi do ''zabawy'' na naszym placu:p.Ale moze takie wyzwanie podziala mobilizujaco. Na wszelki wypadek trzeba zaczac sie przygotowywac. Proponuje rozpoczac szkolenie grup malego sabotazu, ktore do ''walki'' poprowadzi Homar- np regulacja DIN-u w dolna strone skali w wiazaniach przeciwnikow:D:D:D itp. Jezeli jednak polegniemy to na pewno z usmiechem i na pewno nasze sanitariuszki otocza nas wspaniala opieka i :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 9 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 Jezeli jednak polegniemy to na pewno z usmiechem i na pewno nasze sanitariuszki otocza nas wspaniala opieka i :D a ja mysle ze jak wygramy tez nami sie zaopiekuja nalezycie-oj napewno sie zaopiekuja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 Spokojnie Panowie , znam jednego gościa z tamtego forum z mojej wiochy nieprzegramy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 To FAKT. a jesli juz by sie cośik nam nie powiodło to wtedy wpi...ol:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi