Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Mistrzowie

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Gość scatman_wawa

Tak sobie czytam, zaznaczę że jestem na tamtym forum również i dziwią mnie takie posty jak w tym wątku. Zarzucacie ludzią z "tamtego" forum że są amatorami. Nic prostrzego jak po prostu jechać z nimi na wyjazd. Na "tamtym forum jest dział "wyjazdy szukam ludzi", gdzie są ogłoszenia o wyjazdach. Jakoś na tym forum nie zauważyłem takiego działu, czyżby tu ludzie tak się wstydzili swojej jazdy ze za skarby ni pokażą sie innym na stoku. Z tamtego forum wiele osób (26 wyjeżdża z Warszawy i prawie drugie tyle z Bydgoszczy)jedzie już w ten czwartek na Molltaler żeby zrobić rozgrzewkę przed sezonem i kupić karnety na cały sezon na Karyntę i Tyrol Wschodni (top skipass). Nie widzę problemu żeby CI co uważają ludzi z tamtego forum za amatorów, zabrali się na taki wyjazd i sami sprawdzili. Wielu ludzi (w tym i ja) istnieje na obydwu forach. Mnie nie interesuje które forum jest lepsze a które gorsze. Mnie interesuje śnieg, narty i dobra zabawa.

Pozdrawiam.

Edytowane przez scatman_wawa

przede wszystkim - witam Wszystkich

witam Wszystkich,

jestem "świeżaczkiem" w Waszej społeczności - i chciałbym się również w Waszej u Was cieszyć tak po prostu zabawą, którą sobie wybraliśmy na hobby.

Nie przypadkowo akurat w tym wątku zaczynam, nie będę zbyt anonimową osobą i nie będę się starał taką być.

Fora traktuję jako sposób na szukanie nowych, ciekawych ludzi, z którymi mogę zaplanować spędzanie czas na nartach, niekoniecznie przed klawiaturą i taki jest cel najczęściej pisaniny, którą sobie często uskuteczniam.. :).

Mam nadzieję, że i tutaj znajdę sporo wyluzowanych osób, z którymi będę mógł miło spędzać czas na śniegu..

pozdro,

"całkiem wyluzowany"

jahu

Drogi Scatmanie,

jako, ze temat zaczal sie jak bylo lato, wiec nie dziw sie, ale trzeba czasem sie troche rozluznic, ponabijac, pozartowac.

A, ze akurat na widelcu znalazlo sie TAMTO, to jakos tak wyszlo.

Wiadomo, ze nikt tutaj nie ujmuje nic innym forom, niech sa, pisza.

U nas tez na pewno czase pojawiaja sie takie tematy (bardziej moze odpowiedzi), ze ktos inny moze sie ponabijac.

Tak wiec mysle, ze sprawa wyjasniona jest ;)

Liczy sie sport i dobra zabawa (o nie, to haslo juz gdzies bylo :D )

Gość scatman_wawa

Też uważam, że liczy sie zabawa i wymiana doświadczeń. "Nie ważne skąd przychodzisz, wazne kim jesteś". Na forach poznałem wiele osób z którymi mogę wyruszyc na nartki i się świetnie bawić. Rozumiem, że "nasze" jest zawsze lepsze niż "Wasze", to jest ludzkie, ale moje są oba fora i na obu szukam informacji i czuje się na nich dobrze.

Pozdrawiam.

jeszcze raz Witojcie !!

:)

Scatmann - szykuj pilniki !! - zara jadę do ciebie ostrzyć zęby i krawędzie !! :D:D:D,

.. - do wrażliwych i niecierpliwych - proszę nie czytać dalej.. ;)

.. jak by co - ponoć są jeszcze jakieś wolne miejsca na Moltalka !! - ... naprawdę wszystkim wystarcza narazie tylko śnieg w lodówce??? :).

pozdro

jahu

Gość scatman_wawa

Wojtas, czekam niecierpliwie.

A na Molltalka jest jeden apartament zarezerwowany rezerwowy. Grupa Bydgosko Gdańska dojeżdża w sobotę do nas:). NIch śnieg będzie z nami :).

... a moglem rownie dobrze pojechat z wami no ale trudno sie mowi....pojade najwyzej troszke poźniej,

Ponieważ w planach wyjazdów na Karyntię, Molltal był brany pod uwagę tylko na otwarcie sezonu jak i na jego zakończenie.

Tak więc w majowy weekend może być całkiem tłoczno od forumowiczów narciarskich, zatem Bugi, nic nie szykuj na tamten termin.

pzdr