Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Można już rezerwować zimowe wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Tzn. że są kolejki do wyciągów??:eek:

Kolejki to za dużo powiedziane bo to jak jest stania 3 do 5 min to wszystko i to w godzinach szczytu czyli od 11 do 13 a w pozostałym czasie na bieżąco, aczkolwiek raczej pełne obłożenie urządzeń i to już nie ma tej pełnej swobody na trasach...

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mam podobnie jak Bończa - nie płaczę jak jest lato, bo też jest co robić... ale właśnie się skapnęłam że niedługo Sylwester...a ja jeszcze nie zdecydowałam gdzie jechać:eek:

Czyżbyś należała do "LEJDIS"?

I sylwestra obchodziła pierwszego sierpnia.....:D

Sylwek na stoku/na nartach to byłaby fajna sprawa - może coś wspólnie uradzimy - w Białce na przykład?

W sezonie 2006/2007 byłem na sylwka w Białeczce .Ulokowałem się na samej Bani.Impreza ostra, ogólnie fajnie........nartowania zero.

Zaś w sezonie 2007/2008 pojechaliśmy na Banię w Nowy Rok na trzy dni i ......... zero imprezy....... nartowania zero.

Ludzie,ludzie,ludzie........ w koło tylko ludzie.

Ale spotkać nawet w tłoku się można:D

Parę razy miałem ochotę iść na Sylwka z nartami, ale albo zimno, albo cimno, albo cuś tam... i w końcu w Zakopcu, pod Nosalem przestali organizować, bo szkła z butelek było na drugi dzień tyle, że nie dało się jeździć.

Z Białką jest ten kłopot, że podczas gdy np. w Jurgowie jeździ 5 narciarzy, w Białce jeździ ich 5000. Tak się wypromowali... - i dobrze.

Z drugiej strony mają najlepszą infrę na taki wieczór i noc, jak Sylwester.

Kiedyś w Nowy Rok była najlepsza jazda, jak wiara leżała pokotem po nocy, ale teraz i to się zmieniło - i też dobrze.

Ale rzeczywiście przyjazdu w te ostatnie dni roku na Podhale nie polecam!

A ja byłam ostatniego Sylwka na Polczakówce - o 23.00 rodzinka do łóżek, ja szybko zbieram graty, przywdziewam odpowiedni strój, do autka - i zdążyłam akurat na północ. Ludzie trochę się bawili, dużo jeździli - w sumie było super, może dlatego, że stacja niewielka.

Tez mi sie nie zdazylo latem nartowac.O tej porze roku plywam do bolu:D. W inne pory roku niestety tez:(. Ale z poczatkiem listopada zamierzam rozpoczac sezon jakims krotkim, 3-4 dniowym wypadem na lodowiec. A to juz naprawde niedlugo raptem dwa miesiace!!! Lipca nie licze bo juz sie prawie konczy a w pazdzierniku dni coraz krotsze wiec tez nie warto go liczyc:rolleyes:. Time is ticking away:)!!!!

Fajnie macie... ja myślę sobie... że jak w końcu dostanę urlop koło listopada, grudnia, to chciałbym w końcu poleżeć dwa tygodnie na plaży... po 3 wakacjach w górach, bez śladu oplanizny... chcę na plaże...

No to ja polecam jakis alpejski kurorcik.Bielszego piasku niz tam nigdzie na swiecie nie znajdziesz:D:D

A moje towarzysze już dzwonią , że na 7-11 listopad Soelden będą rezerwować ni ma innego wyjścia jak tylko jechać.:D:D:D:D

Szkoda, że to jeszcze aż cztery miesiące.:mad:

Lokiec jakie cztery!!!???Dwa,2,Two,Duo.Zwei... Wyjasnialem juz wczesniej

Tez mi sie nie zdazylo latem nartowac.O tej porze roku plywam do bolu:D. W inne pory roku niestety tez:(. Ale z poczatkiem listopada zamierzam rozpoczac sezon jakims krotkim, 3-4 dniowym wypadem na lodowiec. A to juz naprawde niedlugo raptem dwa miesiace!!! Lipca nie licze bo juz sie prawie konczy a w pazdzierniku dni coraz krotsze wiec tez nie warto go liczyc:rolleyes:. Time is ticking away:)!!!!

jak do tajlandii chcesz jechać no to tanio nie będzie:P ale mysiek leć na sielec sie poopalać :D kurde ale zimą na cieple wakacje neeee, sierpien to tak:P zima to musi byc kurtalka i 2 boazerie pod nogami:)

Tajki mnie nie rajcują.

Ale słyszalem plotkę, że podobno brazylijki, mimo że cale są "brązowe", to pod piersiami mają białą skórę :D

Chciałbym to kiedyś sprawdzić :D

Tajki mnie nie rajcują.

Ale słyszalem plotkę, że podobno brazylijki, mimo że cale są "brązowe", to pod piersiami mają białą skórę :D

Chciałbym to kiedyś sprawdzić :D

No to zycze udanych lowow.Tylko uwazaj,zeby sie nie nadziac,bo niektore oprocz bialej skory pod piersiami maja w majtach wielkiego pytona:D:D:D:eek:

Edytowane przez hucu

A co ma jedno do drugiego? W nocy na nartach się raczej nie da to można na bal.:D

W nocy to grzeczne dziewczynki śpią:P

Jestem dzisiaj nieszczęśliwa bo odbyłam wczoraj rozmowe z Braciszkiem i plany się rypnęły i zostałam sama na sylwka bo Braciszek prawdopodobnie urlopu nie dostanie wiec juz kombinuje jak sie dostać w Alpy drogą alternatywną:D

Tylko że Wy cwaniaki mieszkacie prawie w górach (żeby nie mowic ze na Śląsku) wiec macie blisko i mozecie sobie wyskoczyc na każdy weekend na narty a ja nie bardzo - raz ze transportu potrzebuję a dwa że daleko...

Pociesz się tym, że ja mam jeszcze dalej. A taki Ambro czy Robalek to do Norwegii mają bliżej (swoja drogą dla nich to ciekawy nowy kierunek do nartowania) niż w Alpy.

ja mieszkam w srodeczku-i w gory i nad morze ta sama odleglosc...wiec ni w p... ni w oko:cool:

A ja jestem bardzo szczęśliwy z swojej lokalizacji, bo i w góry(Alpy) i nad morze(Adriatyk) też mniej więcej ta sama odległośc, a na krótkie jednodniowe lub popołudniowe wypady pagórki mam pod nosem:)

A ja marze o tygodniowym obozie sportowym na deskach na poczatek sezonu, no prawie poczatek - jakis przelom pazdziernika - listopada.

Do Sylwka to jeszcze daleko :) Zadnych planow

Wiesz co, ja też o tym myślałem. Tyczki! Tego muszę spróbować. Myślałem o październiku, ale raczej nie pod koniec bo ludu dużo na lodowcach. Możesz mi polecić jakiegoś organizatora co robi takie wypady, tylko takiego co weźmie żółtodzioba tyczkowego ze sobą i nauczy mnie śmigać miedzy patykami oraz zawiezie i przywiezie na miejsce najlepiej z Warszungi lub innego miasta.