Bończa Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Jest kurs sportowy w dniach 2.11-9.11.2008 w Hintertux, organizowany przez szkołę, z którą ja bym pojechał, podkreślam, że to moje zdanie. Pisałem już kiedyś o dobrym poziomie jazdy na tyczkach ludzi, którzy z nimi wyjeżdżają. Ale każdy ma swoje zdanie w tej sprawie, więc nazwy nie podaję. Ew. na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Jest kurs sportowy w dniach 2.11-9.11.2008 w Hintertux, organizowany przez szkołę, z którą ja bym pojechał, podkreślam, że to moje zdanie. Pisałem już kiedyś o dobrym poziomie jazdy na tyczkach ludzi, którzy z nimi wyjeżdżają. Ale każdy ma swoje zdanie w tej sprawie, więc nazwy nie podaję. Ew. na priv. Wrzuć mi proszę na PW. Ale czy zabierają osoby które nie jeździły wcześniej na tyczkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Nie znam szczegółów - wysłałem Ci stronkę, więc tam wszystkiego się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Wrzuć mi proszę na PW. Ale czy zabierają osoby które nie jeździły wcześniej na tyczkach?? Zabieraja. Tez myslalem o podobnym wyjezdzie - tez prosze o info na PM. Ostatnio jak patrzylem to byl dojaz wlasny, tez Tux. Organizacja skionline z Dagmara Krzyzanska, ale niestety mi nie wypalilo do konca. Takze patrzac na klimaty beda jechal solo, no moze znajde jakiegos jednego kumpla, ale szanse mizerna. Takze jakby co miejsce w wozie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Wiesz co, ja też o tym myślałem. Tyczki! Tego muszę spróbować. Myślałem o październiku, ale raczej nie pod koniec bo ludu dużo na lodowcach[/color]. Możesz mi polecić jakiegoś organizatora co robi takie wypady, tylko takiego co weźmie żółtodzioba tyczkowego ze sobą i nauczy mnie śmigać miedzy patykami oraz zawiezie i przywiezie na miejsce najlepiej z Warszungi lub innego miasta. Ojjj z tym ludem jesli chodzi o tuxa to chyba własnie lepiej koncem jechać, jezdzimy co roku (od 3 lat i wsumie najmiej osob było jak bylismy od ok 20.10) a no i ta listopadowa pogoda na lodowcach zeszłego roku był z nami pewien Wojciech z kadry naszego piknego kraju i on proroczo stwierdził że listopad (bylismy bodajże od 16) to zdecydowanie za pozno jak na treningi na tuxie i rzeczywiscie pogoda była tamtego razu okropna pierwsze 4 dni po -20 i przez pierwsze 2 dni góra nie czynna bo wicher... co do konkretnej szkoły to ja tu reklamy robić nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Pociesz się tym, że ja mam jeszcze dalej. A taki Ambro czy Robalek to do Norwegii mają bliżej (swoja drogą dla nich to ciekawy nowy kierunek do nartowania) niż w Alpy. Heh, :). Do Norwegi to trochę nie na moją kieszeń (to dwa wyjazdy alpejskie lub nawet trzy):eek: a i bliżej nie jest, tylko dalej jak w Alpy no i podróż łączona:rolleyes:, prom + auto a jeśli w grę wchodziłby samolot, to jak wiadomo tym transportem wszędzie blisko . Przyznaję jednak, że skoro odległości są podobne jak w Alpy, to Norwegia czy Szwecja mogą stanowić alternatywę wyjazdów narciarskich. Więc któż wie ??? jak to będzie ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi