Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Można już rezerwować zimowe wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno z biur podróży wystawiło już swoje oferty na sezon zimowy i tak:

Za 488 oiro można już kupić w promocji miejscówkę w hotelu **** w Finkenberg wraz z karnetem, michą dwa razy dziennie, dostępem do strefy welleness i napojami w niej i to nie tylko w czasie kiedy hula sam Hintertux. Przy obecnym kursie oiro wychodzi nieco ponad 1600 PLN:)

Za 138 oiro można mieszkać we francuskiej 4 osobowe szufladzie wraz z karnetem:eek:(w 6 os. jeszcze taniej) i to pod koniec stycznia.

Jeszcze tyle czasu do prawdziwej zimy, a człowiek na tyłku nie może wysiedzieć. Ja chętnie już bym coś "zaklepał" i odliczał dni do wyjazdu. Też tak macie??

Edytowane przez fanatyk

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja się właśnie zastanawiam - czy ja jestem prawdziwym narciarzem:confused:?

Czytam np. o dniach w Kaprun i w ogóle nie mam ochoty w letnie dni na narty.

W moim organizmie pory roku zmieniają zainteresowania.

Oferty, które podałeś są ciekawe.

Cały urok Polskich Dni to to, że możesz spędzać czas nie tylko na nartach!!!

Byłaś może w Austrii lub Włoszech na sylwka?? Możesz coś polecić, gdzie tanio spać, a dobrze pojeździć??

Ja byłem w zeszłym roku na święta i w sylwestra wyjeżdżałem już ale nie się co czarować to okres kiedy jest najdrożej i największe obłożenie niemal 100% :eek:, ale to i tak na stoku stanowi 1/3 z tego co znamy z Białeczki:D

Jedno z biur podróży wystawiło już swoje oferty na sezon zimowy i tak:

Za 488 oiro można już kupić w promocji miejscówkę w hotelu **** w Finkenberg wraz z karnetem, michą dwa razy dziennie, dostępem do strefy welleness i napojami w niej i to nie tylko w czasie kiedy hula sam Hintertux. Przy obecnym kursie oiro wychodzi nieco ponad 1600 PLN:)

Za 138 oiro można mieszkać we francuskiej 4 osobowe szufladziej wraz z karnetem:eek:(w 6 os. jeszcze taniej) i to pod koniec stycznia.

Jeszcze tyle czasu do prawdziwej zimy, a człowiek na tyłku nie może wysiedzieć. Ja chętnie już bym coś "zaklepał" i odliczał dni do wyjazdu. Też tak macie??

Możesz mi wysłać na PW namiary na to biuro?:) 4 raz na free ski do Val di Sole nie chce mi się jechać a to oferta za 488E jest całkiem interesująca:)

Fajnie macie... ja myślę sobie... że jak w końcu dostanę urlop koło listopada, grudnia, to chciałbym w końcu poleżeć dwa tygodnie na plaży... po 3 wakacjach w górach, bez śladu oplanizny... chcę na plaże...

Ja właśnie wróciłem. Leżałem tydzień na palącym słońcu z drinkiem w ręku... i wiesz co...wolę narty. A przez tą opaleniznę tylko skóra schodzi.

Ja byłem w zeszłym roku na święta i w sylwestra wyjeżdżałem już ale nie się co czarować to okres kiedy jest najdrożej i największe obłożenie niemal 100% :eek:, ale to i tak na stoku stanowi 1/3 z tego co znamy z Białeczki:D

Tzn. że są kolejki do wyciągów??:eek:

Ja właśnie wróciłem. Leżałem tydzień na palącym słońcu z drinkiem w ręku... i wiesz co...wolę narty. A przez tą opaleniznę tylko skóra schodzi.

Też tak miałem... 4 lata temu ...

I wtedy stwierdziłem, że pora w góry...

Po 4 latach łażenia, ze śniegiem w lecie, z upałami i/lub burzami i ulewami w sierpniu i wrześniu mówię : DOŚĆ.

Mój organizm domaga się prostego dwutygodniowego leżenia na słonecznej plaży z drinkami do leżaczka... i zamierzam to spełnić... chociaż tanio mine to kosztować nie bedzie...

Trudno - co zrobić? (...)

Też tak miałem... 4 lata temu ...

I wtedy stwierdziłem, że pora w góry...

Po 4 latach łażenia, ze śniegiem w lecie, z upałami i/lub burzami i ulewami w sierpniu i wrześniu mówię : DOŚĆ.

Mój organizm domaga się prostego dwutygodniowego leżenia na słonecznej plaży z drinkami do leżaczka... i zamierzam to spełnić... chociaż tanio mine to kosztować nie bedzie...

Trudno - co zrobić? (...)

jak do tajlandii chcesz jechać no to tanio nie będzie:P ale mysiek leć na sielec sie poopalać :D kurde ale zimą na cieple wakacje neeee, sierpien to tak:P zima to musi byc kurtalka i 2 boazerie pod nogami:)