ski-addicted Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Prosze o opinie odnosnie tych modeli... Co wybrac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WZ Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... Wybierz Atomica bo jest na "a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... masz trudny wybór bo to są odydiwe dobre narty ale ja bym brał Fishery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... Wiadomo Fischery..... pytanie nie jest trudne ....Fischerki absolutnie dominują....ja osobiście nie lubie nart Atomica wiec moze nie jestem obiektywny .....ale bez wątpienia w tym sezonie rc4 wc sc nie mają sobie równych....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 29 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... A nikt z was nie jeździł czasem na powyzszych modelach?? Jakies wrazenia z jazdy?? Wiadomo ze 9 SL jest mieksza od Fischera... Tylko cos mi sie nie chce wierzyc zeby glowka Atomki miala 115(tak jest w opisach). Jest chyba zdecydowanie szersza... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... Ta nowa jest szersza i napewno twardsza niz modele z lat ubiegłych Atomica, ale cos atomic ostatnio mi sie nie podoba chyba pieniędzy mają za duzo, ja sam kupuje SC bo miałem 9.12 i jakoś nic szczegolnego za ta kase . Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... Panowie eksperci. Odpowiednikiem Fischera RC 4 SC jest Atomic SL 11. Jest to calkiem inna nartka od SL9 wiec nie porownujmy tych nartek. SL 9 jest na pewno mikesza, choc lopata zrobila sie juz tak samo jak RC4 SC. Zreszta to juz zalezy od upodoban osobistych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel22 Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... Bierz fishera - na atomiku sie oczywiscie nie zawiedziesz bo firma jest dobra tylko sobie chlopaki za marke kapke wiecej licza. Mialem okazje jezdzic tylko na fisherkach rc4 sc ale z zeszlego sezonu. W tym narta sie nie zmienila diametralnie wiec jezeli jest to samo co rok temu to polecam . Natomiast o sl slyszalem ze jednak ja zmodyfikowano - szczegolnie pietke wiec moze sie jezdzic toszke inaczej niz rok temu(lepiej lub gorzej - nie wiem), tak czy siak fisherek bedzie lepszy - sam bym wzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 Atomic SL 9 vs. Fischer Worldcup RC4 SC... ... no jest szersza. Już to wyjaśnialiśmy na forum i w Atomiku. Ma prawie takie samo taliowanie, różnica jest 1 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi