Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Czas na drugą parę nart.

lokiec3

Rekomendowane odpowiedzi

Kupowanie nart na allegro to loteria.

Narta z sezonu 06/07 i są na sprzedaż?

Wszystko zależy od tego, jaki jest faktyczny stan tych nart a tu nawet najlepsze zdjęcia w niczym nie pomogą. Z drugiej strony takich nart nie kupuje się po to by były ozdobą piwnicy a jednocześnie na takich nartach na pewno nie jeździł ktoś, kto się zaczynał uczyć narciarstwa i na stoku raczej spędzał więcej niż 7 dni w sezonie. Dlatego jeśli będziesz kupował używane to dobrze sprawdź, byś nie kupił „technicznie skończonych”. Jeśli to naprawdę nie okaże się okazja to szkoda kasy.

Pozdrawiam

jarek

Mam giganty teraz może jakieś slalomki.

Powiedzta ludzie do ilu można się bić o te narty:

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=382856701

Trochę zcharane , ale jakby nie za dużo chcieli.

Ja też myślę, o dwóch parach. Mam slalomki, więc na pewno coś kupię dłuższego na najbliższy sezon. Ja bym nie kupił używanych nart jeśli bym ich nie widział.

Ja stanowczo odradzam z Allegro choć ,kilka lat temu tak narty sprzedałem (narty niewidziały maszyny). To jest loteria i można na prawdę wtopić. Jak już narty jeżdżone to z giełdy (widzisz co kupujesz).

Podobnie i ja nie kupuje w internecie nart uzywanych.

Nie mozna sprawdzic "wnetrza".

Do lokiec3 - zapytaj sprzedajacego co dzialo sie z narta do

wystawienia na aukcji a wtedy szybko podejmiesz decyzje:)

• Like 1

Dzięki wszystkim. Na razie stoją 350 PLN.

A już myślałem, że w lato to ino o piłce kopanej i Bahamach wszyscy myślą.

Są jednak wierni i nie zapominają o nartach w ciepłe dni.

Pozdrawiam.

Ja tam nigdy nie zapominam.Przez cały rok(oczywiście po posezonowej konserwacji) trzymam narty w sypialni. I w okresie posuchy, gdy jestem w domu,to codzieninie IM powtarzam,, że już niedługo znowu bedziemy razem.Tylko ja i WY:).

A wracając do tematu to osobiście nie kupił bym uzywanych desek bez ich obejrzenia. Cena owszem jest kuszaca, ale narty to przecież nie zona,że mozna powiedzieć jakoś to będzie.Dołóz stowke na bilet i pojedż do W-wy obejrzeć.Chociaz do końca aukcji jeszcze 4 dni i cena może urosnąc.Ale lepiej stracić stówke na bilet niz nieprzyjemnie sie rozczarować za kilka stówek.

Ja tam nigdy nie zapominam.Przez cały rok(oczywiście po posezonowej konserwacji) trzymam narty w sypialni. I w okresie posuchy, gdy jestem w domu,to codzieninie IM powtarzam,, że już niedługo znowu bedziemy razem.Tylko ja i WY:).

A moje deseczki stoją sobie w pomieszczeniu wielofunkcyjnym (właściwie jadalnio - komputerownia) i gadam do nich cały czas: Już niedługo, niedługo...:D. Czerwiec już się nie liczy, może we wrześniu gdzieś wyskoczymy, jak nie, to w listopadzie powinien spaść śnieg, a w ogóle to mamy ponoć oziębienie klimatu...

A ja wlasnie sprawilem sobie 3 narty pod porownania i testy.

I listonoszka przywozi przesylke (nie bylo mnie w chacie) i mowi ze chyba jakies wiosla zamowilem, no bo takie to dlugie a wlasnie lato idzie.

A tesciowa popatrzyla i mowi na to, ze nie wiosla tylko ja nary kupuje na lato bo mnie juz calkiem sie w glowie popieprzylo :D

A ja wlasnie sprawilem sobie 3 narty pod porownania i testy.

I listonoszka przywozi przesylke (nie bylo mnie w chacie) i mowi ze chyba jakies wiosla zamowilem, no bo takie to dlugie a wlasnie lato idzie.

A tesciowa popatrzyla i mowi na to, ze nie wiosla tylko ja nary kupuje na lato bo mnie juz calkiem sie w glowie popieprzylo :D

Fantastyczne!:D:D:D

Edytowane przez Maria
Literóffka