lokiec3 Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Mam giganty teraz może jakieś slalomki. Powiedzta ludzie do ilu można się bić o te narty: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=382856701 Trochę zcharane , ale jakby nie za dużo chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Kupił bys samochód na alegro????? nie ogladająć go nie sprawdzajac? to takie jest moje zdanie na temat nart na alegro uzywanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Kupił bys samochód na alegro????? nie ogladająć go nie sprawdzajac? to takie jest moje zdanie na temat nart na alegro uzywanych No może i masz rację. Ino auto trochę droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Kupowanie nart na allegro to loteria. Narta z sezonu 06/07 i są na sprzedaż? Wszystko zależy od tego, jaki jest faktyczny stan tych nart a tu nawet najlepsze zdjęcia w niczym nie pomogą. Z drugiej strony takich nart nie kupuje się po to by były ozdobą piwnicy a jednocześnie na takich nartach na pewno nie jeździł ktoś, kto się zaczynał uczyć narciarstwa i na stoku raczej spędzał więcej niż 7 dni w sezonie. Dlatego jeśli będziesz kupował używane to dobrze sprawdź, byś nie kupił „technicznie skończonych”. Jeśli to naprawdę nie okaże się okazja to szkoda kasy. Pozdrawiam jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Mam giganty teraz może jakieś slalomki. Powiedzta ludzie do ilu można się bić o te narty: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=382856701 Trochę zcharane , ale jakby nie za dużo chcieli. Ja też myślę, o dwóch parach. Mam slalomki, więc na pewno coś kupię dłuższego na najbliższy sezon. Ja bym nie kupił używanych nart jeśli bym ich nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Ja stanowczo odradzam z Allegro choć ,kilka lat temu tak narty sprzedałem (narty niewidziały maszyny). To jest loteria i można na prawdę wtopić. Jak już narty jeżdżone to z giełdy (widzisz co kupujesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Ja stanowczo odradzam z Allegro choć ,kilka lat temu tak narty sprzedałem (narty niewidziały maszyny). To jest loteria i można na prawdę wtopić. Jak już narty jeżdżone to z giełdy (widzisz co kupujesz). Podobnie i ja nie kupuje w internecie nart uzywanych. Nie mozna sprawdzic "wnetrza". Do lokiec3 - zapytaj sprzedajacego co dzialo sie z narta do wystawienia na aukcji a wtedy szybko podejmiesz decyzje:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Dzięki wszystkim. Na razie stoją 350 PLN. A już myślałem, że w lato to ino o piłce kopanej i Bahamach wszyscy myślą. Są jednak wierni i nie zapominają o nartach w ciepłe dni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Ojro takie tanie - moze jednak w nowki zainwestowac w znanym nam miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Dzięki wszystkim. Na razie stoją 350 PLN. A już myślałem, że w lato to ino o piłce kopanej i Bahamach wszyscy myślą. Są jednak wierni i nie zapominają o nartach w ciepłe dni. Pozdrawiam. Ja tam nigdy nie zapominam.Przez cały rok(oczywiście po posezonowej konserwacji) trzymam narty w sypialni. I w okresie posuchy, gdy jestem w domu,to codzieninie IM powtarzam,, że już niedługo znowu bedziemy razem.Tylko ja i WY:). A wracając do tematu to osobiście nie kupił bym uzywanych desek bez ich obejrzenia. Cena owszem jest kuszaca, ale narty to przecież nie zona,że mozna powiedzieć jakoś to będzie.Dołóz stowke na bilet i pojedż do W-wy obejrzeć.Chociaz do końca aukcji jeszcze 4 dni i cena może urosnąc.Ale lepiej stracić stówke na bilet niz nieprzyjemnie sie rozczarować za kilka stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Ja tam nigdy nie zapominam.Przez cały rok(oczywiście po posezonowej konserwacji) trzymam narty w sypialni. I w okresie posuchy, gdy jestem w domu,to codzieninie IM powtarzam,, że już niedługo znowu bedziemy razem.Tylko ja i WY:). A moje deseczki stoją sobie w pomieszczeniu wielofunkcyjnym (właściwie jadalnio - komputerownia) i gadam do nich cały czas: Już niedługo, niedługo.... Czerwiec już się nie liczy, może we wrześniu gdzieś wyskoczymy, jak nie, to w listopadzie powinien spaść śnieg, a w ogóle to mamy ponoć oziębienie klimatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 A ja wlasnie sprawilem sobie 3 narty pod porownania i testy. I listonoszka przywozi przesylke (nie bylo mnie w chacie) i mowi ze chyba jakies wiosla zamowilem, no bo takie to dlugie a wlasnie lato idzie. A tesciowa popatrzyla i mowi na to, ze nie wiosla tylko ja nary kupuje na lato bo mnie juz calkiem sie w glowie popieprzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 A jak moje kolejne nartki przyjda to będzie hicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Ogolnopolski ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 (edytowane) A ja wlasnie sprawilem sobie 3 narty pod porownania i testy. I listonoszka przywozi przesylke (nie bylo mnie w chacie) i mowi ze chyba jakies wiosla zamowilem, no bo takie to dlugie a wlasnie lato idzie. A tesciowa popatrzyla i mowi na to, ze nie wiosla tylko ja nary kupuje na lato bo mnie juz calkiem sie w glowie popieprzylo Fantastyczne!:D:D Edytowane 20 Czerwiec 2008 przez Maria Literóffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 (edytowane) Mysiek u nas sie to nazywo "chwolno rzić":D:D Edytowane 26 Czerwiec 2008 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi