JC Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Jaki będzie wynik meczu z Niemcami? Wasze typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 No, mam nadzieję, że nasi skopią tyłki Polakom A serio, to 2:1 dla Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Walkower - nasi uciekną z boiska:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Nasi piłkarze wyjdą z zatyczkami w uszach a nasi kibole ogłuszą Niemców wrzaskiem. I pozamiatane. A na poważnie , to niestety obawiam sie powtórki z ostatniego Mundialu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 1;0 dla Polski, gola strzeli Krzynówek albo Smolarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Polska - Niemcy 2:0 12min Smolarek, 65min Rogerowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Polska 1:1 Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 (edytowane) ciekawe który z optymisów kupił telewizor "nie dla idiotów" skoro tak wierzymy ja się nie skusiłem ale polska wygra 3:1:cool: moja wiara nie wytrzymała wydatku 2700 Edytowane 7 Czerwiec 2008 przez 1973marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 0:0 albo 1:1 Choć wierze w wygraną 1:0:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Dzisiaj jest niedziela, My nie idziemy do kosciola My idziemy na mecz,nas pilka nozna wola. To nie wazne czy wygraja Nasi Na stadionie i tak bedzie goraco Niemcy dostana wpie...l I uciekna do pociagu. Jednym slowem dwie wygrane-na boisku i na trybunach!!! Skromnie ale wystarczajaco 1-0!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Mam nadzieje choc na remis - wynik remisu nieistotny. Wszystko co wiecej = "oszalamiajace pozytywne zaskoczenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 no ja bez jakiś wymysłów PL 0 - 2 GER ... wg mnie cudów nie ma ale z tarnowa wracam wczesniej żeby sobie na spokojnie oglądnąć meczyk mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Kibic to ze mnie "niedzielny". Dzisiaj właśnie jest taka "niedziela",tzn.jakieś tam piłkarskie święto. Zamierzam więc oglądać ale czy tak będzie to się jeszcze okaże. Co do wyniku to jestem optymistą,czas byłby już skopać dupsko Niemcom i wziąć wreszcie rewanż za 1973 czy 1974 rok. Proponuję 2:0 dla polskiej reprezentacji,żeby nie było niedomówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Mróz Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 W sercu 1:0 dla naszych orłów,statystyki mówią coś zupełnie innego ,ktoś się myli ale kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 BEDZIE REMIS ALE BEZ BRAMKOWY CHOCIAZ NIE POWIEM - FAJNIE BY WYGLADAŁO 1:0 DLA NASZYCH:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 To będzie pogrom szfabów 3:1 dla Polski:D wiem że jestem fantastą i marzycielem ale czasami marzenia sie spełniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Polacy Polakom strzelaja bramki, achchch ta histroria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Idę się kąpać ... nie wytrzymam tego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 no ja bez jakiś wymysłów PL 0 - 2 GER ... wg mnie cudów nie ma ale z tarnowa wracam wczesniej żeby sobie na spokojnie oglądnąć meczyk mimo wszystko prorocze słowa, prorocze !! Coś otrzymuje za wytypowanie od Administratora ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 prorocze słowa, prorocze !! Coś otrzymuje za wytypowanie od Administratora ?? Tak BANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Tak BANA Chociaz sie usmialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Tak BANA :D przedstawie to na polskim jako motywy patriotyczne w internecie ludzie przecież cudów nie ma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Uwazam ze zagrali duzo lepiej z germancami niz na ostatnich MS, choc wynik wyszedl gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 :D przedstawie to na polskim jako motywy patriotyczne w internecie ludzie przecież cudów nie ma ! bys tylko bana z polaka nie zaliczyl hehe a mecz kur** szkoda mi ich grali dobrze a te je** niemcory mialy znowu farta wkoncu polak im 2 gole szczelil- szkoda ze nie w tą bramke co potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 bys tylko bana z polaka nie zaliczyl hehe a mecz kur** szkoda mi ich grali dobrze a te je** niemcory mialy znowu farta wkoncu polak im 2 gole szczelil- szkoda ze nie w tą bramke co potrzeba 1. Spokojnie Spokojnie do tego trzeba umiejętności 2. To ja inny mecz oglądałem zgadzam sie polacy grali ładnie czasami a niemcy strzelali bramki i to nie fartem oni sobie to potrafili wypracować czyli mieli to czego zabrakło naszym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi