Raceman Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 I bardzo dobrze maja czas sie przygotować na euro2012 bo potem by były mówili że sa zmęczeni po euro 2008 ps.a forma naszych zawodników pozostawia wiele do życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Ale mimo wszystko brzydkie zachowanie dzinnikarzy oraz "ekspertów" wobec LEO... PS. Przecież z człapiących kaczek po boisku niezrobi się nagle szybkich jastrzębi popieram a szczególnie wpier** Kołtoń powinien dostać gwiazdorzyna jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 i chwała Bogu że naszym ( znowu) nie wyszło;) , bo Listkiewicz by się pewnikiem załapał na kolejną kadencję w pzpn-ie. A co do Leo - to trochę dziwił mnie jego optymizm przed Euro , no ale nasi "chłopcy" postarali się i szybko chłopa sprowadzili na ziemię . Mimo wszystko , sadzę że innej opcji na tym stanowisku chyba teraz w Polsce nie ma , no może poza Kasperczakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Francuzi gorsi od nas czy tylko tak mi sie wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Francuzi gorsi od nas czy tylko tak mi sie wydaje ? TYLKO MATEMATYCZNIE GORSI (bilans bramkowy 1-4 do 1-6) ale osiągnięty w tzw. "grupie śmierci" ciekawe jaki byłby wynik meczu HOLANDIA vs. BORUC ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Dwucyfrowy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 TYLKO MATEMATYCZNIE GORSI (bilans bramkowy 1-4 do 1-6) ale osiągnięty w tzw. "grupie śmierci" ciekawe jaki byłby wynik meczu HOLANDIA vs. BORUC ??? Dwucyfrowy ?? Nie no aż tyle to by im Boruc nie nastrzelał.Raz, góra dwa razy mogł by sie przedrzeć prawym skrzydłem i pokonać van Der Sara, ale to wszystko na co dzisiaj stać Boruca:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Czemu Polacy przegrali? Bo najlepszego piłkarza postawili na bramce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2008 to jakiś koszmar... ;/ jutro wstane włącze tv i usłysze że Orajne wygrało z Ruskimi błagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Homar to jest piękno foootbołu:), zobaczycie ze jutro makarony wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Rosjanie górą , stłamsili holendrów , po prostu byli lepsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 fajnie by było co by finał tego Turniru był rosja turcja to by bylo cos naparwde:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Cale szczescie ze Espaniole pogonili tych oszukanczych Makaronow, a moglo byc roznie na koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 24 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2008 To się niemiecka telewizja ARD nie popisala!Popatrzcie jak Niemcy znają swoją flagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Ciekawe czy turasy daja radę Łukaszowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Ciekawe czy turasy daja radę Łukaszowi? REjs oni muszą im dać rade innej opcji nie zakładam Turkey!! i do przodu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 A dzisiaj co proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 A już myślałem że turasy przejdą uff.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 A ja mimo tego, że zawsze kibicuję Niemcom (ze względu na korzenie ), to tym razem chciałem, by Turcy przeszli, bo należało im się. Drużyna zdziesiątkowana a łoiła dooopy Niemiaszkom, że hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 I tak jest zawsze wszyscy grają super ale i tak niemcy są w finale:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Moze w koncu Hiszpani uda sie cos wywalczyc. Szczegolnie ze zasluguje jak jasna cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Teraz już wiem, dlaczego Niemcy wygrywają Bo mają zayebistego trenera [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WTYrisKGmds&eurl=http://www.euro2008.wp.pl/kat,94278,wid,10098543,wiadomosc.html[/YOUTUBE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Ale rusy chodziły wczoraj po boisku tak samo jak poloki.... hhahhhahha:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Odrobine masochistycznieCzyli nasi kibice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Teraz już wiem, dlaczego Niemcy wygrywają Bo mają zayebistego trenera No i chciałbym za ten filmik wrzucić bobicowi punkt do reputacji i nie mogę !! Bo muszę spread trochę reputacji around zanim dam mu punkcik "again" ... Nie do końca ma to sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi