Boogie Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 (edytowane) piszmy tutaj w jednym wątku nasze spostrzerzenia na temat meczy na Euro:) za chwilę rozpoczęcie Euro 2008 i pytanie czy Szwajcaria sprawi niespodzianke?? Chce się powiedzieć niewykozystane sytuacje sie mszczą i czesi prowadzą 1;0 trzeba przyznac ze czesi mieli dużo szczęscia, ładny gol pod koniec kontrowersyjne decyzje sędziego:) portugalia wygrała zasłużenie dzisiaj zero niespodzianek ciekawe jak będzie jutro:D Edytowane 7 Czerwiec 2008 przez bugajson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 na razie uszło trochę powietrza z balonu :eek: , no ale jeszcze dwa mecze przed nami - z Austrią " o wszystko " i z Chorwacją -mam nadzieję , że nie tylko o honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest !!! DWA JAJO !!! I OBY CONAJMNIEJ TYLE DO KOŃCA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Mysiek, czegos Ty sie najadl Przecie to nie Wielkoanoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Forza Italia:( kur*** Holenderki wygraly ale trzeba przyznać zasłużenie, wszystko im wychodzilo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Boże, ale się cieszę, w końcu tym (i tu pare wyzwisk mniej lub bardziej niewybrednych) nie udało się jak zwykle przypadkiem wygrać!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEST !! Nienawidzę Włochów !! Zestaw nędznych pe...dantów. Zeeera piłkarskie. Udawacze i ch...orzy piłkarsko nażelowani półpiłkarze. Przepraszam Was, ale strasznie się cieszę, że przegrał antyfutbol i catenaccio (czy jak to tam nazywają) itp itd. Pozdrawiam ekipe Skionline 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Ale pojechales po bandzie To ze oszukanczo wygrali ostatni final MS to moze jeszcze nie wszystko Na szczescie Wloszki moga byc lepsze, ale nie te jak sarenki z ktorymi Wrozka miala do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 lepsze włoskie nażelowańce niż holenderskie peda***y co sie zapijaną w szatni ze szczęscia:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 lepsze włoskie nażelowańce niż holenderskie peda***y co sie zapijaną w szatni ze szczęscia:D:D:D:D:D Ja wiem, którzy z nich na gejów () wyglądają? Raczej te "apetyczne" włoski nażelowane dupcie, co się przewracają jak się palcem takiego tknie. Oj Bugi... miałem nadzieję, że jeszczce coś z Ciebie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Że piłką się nie interesuję w ogóle to nic o tym nie napiszę, ale z powodu euro każdy z nas może fundnąć sobie extra tydzień na nartach w Alpach bo wczoraj na RMF fakty ekonomiczne słyszałem że wyjazd na mecz POL/GER na os. kosztował ok 2000 zł czyli tyle co tydzień na nartach, czyli skoro nie byłem na meczu to znaczy zaoszczędziłem taką sumę i mogę ją przeznaczyć na znacznie bardziej szczytny cel:D, najważniejsza jest motywacja:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 no mysiek ja jestem za ITA :-) przegrali trudno, juz sie pogodzilem z tą przegraną teraz cyganom muszą dokopać i żabojadom:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Że piłką się nie interesuję w ogóle to nic o tym nie napiszę, ale z powodu euro każdy z nas może fundnąć sobie extra tydzień na nartach w Alpach bo wczoraj na RMF fakty ekonomiczne słyszałem że wyjazd na mecz POL/GER na os. kosztował ok 2000 zł czyli tyle co tydzień na nartach, czyli skoro nie byłem na meczu to znaczy zaoszczędziłem taką sumę i mogę ją przeznaczyć na znacznie bardziej szczytny cel:D, najważniejsza jest motywacja:rolleyes: Ja nie mam paszportu Ani Euro ani nart narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 A po co Chyba ze myslales o nartach / pilce w Indonezji dajmy na to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 słyszałem że wyjazd na mecz POL/GER na os. kosztował ok 2000 zł czyli tyle co tydzień na nartach, czyli skoro nie byłem na meczu to znaczy zaoszczędziłem taką sumę i mogę ją przeznaczyć na znacznie bardziej szczytny cel:D, najważniejsza jest motywacja:rolleyes: No to ja sobie zaloze nie nie bylem na wszystkich meczach grupowych naszych artystow :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 A po co Chyba ze myslales o nartach / pilce w Indonezji dajmy na to ;) A ja słyszałem plote, że Schengen powróciło na czas mistrzostw i każde auto mogą zatrzymać i grzecznie poprosić o paszport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 A ja słyszałem plote, że Schengen powróciło na czas mistrzostw i każde auto mogą zatrzymać i grzecznie poprosić o paszport. A szczerze powiem, ze ja takich cudow nie slyszalem Slyszalem o kontrolach i mozliwosci zawrocen pojazdow jakby bylo podejrzenie ze jada "kibice inaczej" ale paszporty ?? Toz to by wywrocilo do gory nogami caly ruch europejski ??:confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 A ja słyszałem plote, że Schengen powróciło na czas mistrzostw i każde auto mogą zatrzymać i grzecznie poprosić o paszport. nie ze schengen powróciło bo traktat z schengen znosił kontrole graniczne wprowadzająć przepływ towarów ludzi bla bla bla,, Austryjacy na czas mistrzostw zgłosili ze jak by wyłączają sie spod tego traktatu, i są kontrole lecz gdy jesteś obywatelem uni nadal wystarczy Ci dowód osobisty, jak masz paszport ok, ale nic sie nie stanie jak go nie będziesz mial:) po prostu wprowadzili to po to bo jest kilka państw na euro spoza układu z schengen, ale spokojnie jestes obywatelem UE wiec ten dowod osobisty wystarczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 No to ja sobie zaloze nie nie bylem na wszystkich meczach grupowych naszych artystow :D:D No najważniejsza jest motywacja ja jak zajadę do Bielska(16 km) i nie zapłacę mandatu i biorąc pod uwagę że cały czas łamię przepisy to już uznaję że zaoszczędziłem na narty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 No najważniejsza jest motywacja ja jak zajadę do Bielska(16 km) i nie zapłacę mandatu i biorąc pod uwagę że cały czas łamię przepisy to już uznaję że zaoszczędziłem na narty:D Jeszcze pare takich "motywacji" do policzenia i wyjdzie mi ze mam odlozone na wypad na Alaske, tylko ciekawe czy podpowie mi gdzie jest to "odlozenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2008 mamy pierwszego cwierć finaliste i wg mnie Portugalia wyjdzie z pierwszego miejsca i w 1/4 bedzie grała z nami bądz kroatią i wiec nie ma po co wychodzić z grupy żeby nam Pedaldo napakował bramek jak głupi czapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Pedaldo to zostanie zrobiony tak jak na Śląskim jak będziemi z nimi grać dzisiaj go troche bracia Czesi sponiewierali:PP a to mu z paszcze z łapy a to łokciem:), szkoda ze Czeski przegrały:) jutro to typuje tak w meczu A:PL wygra PL w meczu D:CRO wygra CRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2008 (edytowane) Jak wlasnie przeczytalem to mnie zatkalo: Jak podaje onet.pl Były reprezentant Polski, Adam Ledwoń, nie żyje. Zginął śmiercią tragiczną w środę w Klagenfurcie. Miał 34 lata. Informację przekazał w studiu Polsatu Sport, Mateusz Borek. Potwierdził ją dla sport.pl były bramkarz reprezentacji Polski, mieszkający w Austrii, Kazimierz Sidorczuk. Tragiczną wiadomość potwierdziła także Radiowa Agencja Informacyjna. Ledwoń w reprezentacji Polski rozegrał 18 meczów. W poprzednim sezonie grał w klubie z Klagenfurtu, Austrii Kaernten. Podczas Euro 2008 Ledwoń był ekspertem Polsatu. To pokazuje, jak zycie jest kruche. Podobno popelnil samobojstwo. Szkoda goscia - kiedys GKS Katowice, potem druzyny austriackie... [*] Edytowane 11 Czerwiec 2008 przez bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2008 [*] szkoda no szkoda gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2008 no jedną strzelili ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2008 no jedną strzelili ... Jeszcze w to nie wierze.....................:eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi