Gość bobic Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Już jest git, tylko nie myśl że ten uśmiech dla Ciebie A dla Ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 A dla Ciebie ?? No skoro ją otrzymałem, to chyba tak:rolleyes:, ale otrzymałem ją po to żeby wstawić na forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Cześć chłopcy:) było fajnie zwlaszcza że brama naszej działeczki wychodziła na drogę po której chłopcy jezdzili (więc mialam 10 m na stanowisko kibica:) W domku u nas na działce mieszkał Frycz który niestety spalił swój samochodzik... jechał cos koło 200 i zobaczył za sobą ogień, wysiedli a samochód się doszczętnie zfajczył... SB - dziex za wstawienie fotki ale miałes tą drugą wstawić:D:Da nie tą Wituś - jestem dziewczynką a nie chłopczykiem ale przywyklam - siostra Szpaary też mnie o to samo oskarżyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Wituś - jestem dziewczynką a nie chłopczykiem ale przywyklam - siostra Szpaary też mnie o to samo oskarżyła:) :D No jaka pamiętliwa Kasia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 (edytowane) W domku u nas na działce mieszkał Frycz który niestety spalił swój samochodzik... jechał cos koło 200 i zobaczył za sobą ogień, wysiedli a samochód się doszczętnie zfajczył... Mógł jechać jeszcze szybciej - może by zgasił płomienie ? Edytowane 9 Czerwiec 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 :D No jaka pamiętliwa Kasia:) Zaraz tam pamiętliwa:p Stwierdza tylko fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 A Ty Figo skąd wiesz o calym zajściu?? Mysiu, nie chcialam Fryczowi sugerować ale też mialam taki sam pomysł jak Ty:D On nie był zbyt rozmowny po tym zajsciu i raczej do śmiechu mu nie było;)nie wiem czemu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Wituś - jestem dziewczynką a nie chłopczykiem ale przywyklam - siostra Szpaary też mnie o to samo oskarżyła:) Do tego taka ktora "chodzi gdzie chce" A moze tamta jakas zazdraszczajaca Ci byla ?? ja potwierdzam bardzo wystarczajaca ilosc feromonow dziewczecych w glasie i w tramwaju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Bracia Bębenek to "prawie" moi sąsiedzi, chłopaki z Bochni są, tak że jestem podwójnie dumny że wygrali:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 No to gratulacje:D:D:D Ja musze zobaczyc czy ich na filmiku nie mam nagranych jak trąbią i machają do mnie i mojego braciszka:) Soczek... no weź... no co oni sobie pomyślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Bracia Bębenek to "prawie" moi sąsiedzi, chłopaki z Bochni są, tak że jestem podwójnie dumny że wygrali:D:D Był jeszcze jeden ale już go nie ma z Rzezawy koło Bochni Janusz Kulig:( [*] Soczek... no weź... no co oni sobie pomyślą... Ja już wiem soczek jest motorniczym w tramwaju którym do pracy jeździsz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Ja już wiem soczek jest motorniczym w tramwaju którym do pracy jeździsz:D A moze pracownikiem zajedni na nocnej zmianie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 A moze pracownikiem zajedni na nocnej zmianie ?? po 20 godzin na dobę haratasz że już nie pamiętasz gdzie pracujesz, to się już nazywa przemęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 po 20 godzin na dobę haratasz że już nie pamiętasz gdzie pracujesz, to się już nazywa przemęczenie No troche sie napierdziela ostatnio ponadwymiarowo, to sie moze zdarzyc ze i na jawie "marzenie senne" sie zdarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 No troche sie napierdziela ostatnio ponadwymiarowo, to sie moze zdarzyc ze i na jawie "marzenie senne" sie zdarzy Co te z balsamem i okularami...a to na jawie czy w śnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Co te z balsamem i okularami...a to na jawie czy w śnie;) A roznie bywa, roznie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2008 (edytowane) A roznie bywa, roznie ..... No ja tylko o takich z tym balsamem i okularkami słyszałem, ale to w takim razie jeszcze popytam, choć myślę że raczej innych nie było:p Edytowane 11 Czerwiec 2008 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Światowa Rada Sportów Motorowych FIA zebrała się dzisiaj w Paryżu, a jedną z podjętych decyzji było potwierdzenie Rajdu Polski jako rundy Rajdowych Mistrzostw Świata 2009. Decyzję tę podjęto po analizie raportu obserwatora FIA. Rajd Polski zaplanowany w terminie 26-28 czerwca, będzie także stanowił szóstą rundę Junior World Rally Championship. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) 66 Rajd Polski Zaczyna się! kierowcy zagraniczni ponoć lekko przerażeni - szybko i niebezpiecznie. Sebastian był najszybszy na testowym wraz z Hirvonenem. Hołek stracił 9 sek. Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Mam nadzieję, ze Hołowczyc będzie koło 6 miejsca - jak mu auto nie zrobi jakiegoś psikusa. Kiedyś go poznałem - bardzo sympatyczny facet, taki normalny. Poznałem tez innego mistrza kierownicy (z Krakowa) i o nim się ciepło nie wypowiem. Kibicuje Hołkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Też bym chciał, aby Hołek dobrze pojechał - lubię go i jest szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Poznałem tez innego mistrza kierownicy (z Krakowa) i o nim się ciepło nie wypowiem. temu to nawet na autostradzie nie idzie http://poboczem.pl/bez-cenzury/news/wypadek-kuzaja-na-a4,1328906 swoją drogą to niesamowite. czy ktoś z nas myślał jeszcze parę lat temu, że będziemy mieli jednego z nas w F1, a w Polsce będą się odbywać mistrzostwa w klasie wrc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) Cześć Był jeszcze jeden ale już go nie ma z Rzezawy koło Bochni Janusz Kulig:( [*] Janusz był z Łapanowa a Rzezawy w jego kontekscie lepiej nie wspominać. Cześć Mam nadzieję, ze Hołowczyc będzie koło 6 miejsca - jak mu auto nie zrobi jakiegoś psikusa. Kiedyś go poznałem - bardzo sympatyczny facet, taki normalny. Poznałem tez innego mistrza kierownicy (z Krakowa) i o nim się ciepło nie wypowiem. Kibicuje Hołkowi I jeden i drugi mają swoje plusy i minusy jak każdy. Nie ulega natomiast wątpliwości żę jak jadą to leją pomimo zaawansowanego wieku nasza młodzież aż miło. Oby w Mikołajkach pokazali się nasi kierowcy z jak najlepszej strony. Pozdrowienia Cześć temu to nawet na autostradzie nie idzie http://poboczem.pl/bez-cenzury/news/wypadek-kuzaja-na-a4,1328906 Praktycznie każdy z kierowców rajdowych miał jakieś zdarzenia na drogach publicznych. Wielkorotnie jeździłem z Leszkiem i mogę jedynie powiedzeić żę z punktu widzenia amatora to jest kosmos w sensie opanowania samochodu, przewidywania czasu reakcji itd. O Colinie tez moznaby napisac że dzwonił co i raz. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 "na trybunach zebrał się komplet 12000 widzów, i ponad drugie drugie tyle stało za ogrodzeniem." Ciekawe, jak organizacyjnie pójdzie Rajd? Kibice dopisali. Kierowcy chwalą Super OS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Mam nadzieję, ze Hołowczyc będzie koło 6 miejsca - jak mu auto nie zrobi jakiegoś psikusa. Kiedyś go poznałem - bardzo sympatyczny facet, taki normalny. Też trzymam kciuka,lubię tego gościa! Poznałem tez innego mistrza kierownicy (z Krakowa) i o nim się ciepło nie wypowiem. Kibicuje Hołkowi temu to nawet na autostradzie nie idzie Możecie zdradzić o kogo chodzi? swoją drogą to niesamowite. czy ktoś z nas myślał jeszcze parę lat temu, że będziemy mieli jednego z nas w F1, a w Polsce będą się odbywać mistrzostwa w klasie wrc? To prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi