JC Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Pozdrawiam z Krakowa. Siedzę sobie w kafejce i klepie w komputer czekając na kolejne spotkanie ... taki narciarski job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Pozdrawiam z Krakowa. Siedzę sobie w kafejce i klepie w komputer czekając na kolejne spotkanie ... taki narciarski job A to wypada tak w kafejce na kompie:rolleyes:.... no chyba że to internetowa kafeja:D No to również pozdrawiam z Hecznarowic to niemal po drodze z Krakowa do BB więc po drodze możesz na kawę do mnie wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Oooo a ja też pozdrawiam - z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 :D o kruca a ja akurat 4 byłem w KrK ... były by pozrowienia on rl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi