juice Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 W niecałe 3 godzinki jestem w stanie Cię tam dowieźć, tylko potem stoimy 15 minut na jałowym biegu pod Autogrillem i czekamy aż turbinka wyhamuje i wystygnie:D Dobre Ale mozesz w miedzyczasie zaciagnac reczny (abou ustawic na automacie - zalezy jaka skrzynia) i stanac juz w kolejeczce po żarekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Dobre Ale mozesz w miedzyczasie zaciagnac reczny (abou ustawic na automacie - zalezy jaka skrzynia) i stanac juz w kolejeczce po żarekło Nie ma kolejki... knajpa mówiąc delikatnie nie należy do najtańszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 dla genialnego mięsa z grila moge płacic miliony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Kiedyś był taki zajebisty sos bbq Heinza ale już sie skończył...To dawaj fotkę Ja grilla uwielbiam ale kiełbaski z grilla to ostateczność w moim wypadku... Mniaaam... W tarasach też są - bo to taki sklep... "Kuchnie Świata" cy cuś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Dzięx Mysiu - widziałam to gdzieś i mozliwe ze właśnie w kuchniach bo tam są takie zajebiste ciasteczka ktore uwielbiam!!! I tylko w tym sklepie one są... Widzę że chłopaki z okolic BB to experci w grillowaniu cudzymi rękami, hehehe:) no ale na pewno mają inne zalety:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Dzięx Mysiu - widziałam to gdzieś i mozliwe ze właśnie w kuchniach bo tam są takie zajebiste ciasteczka ktore uwielbiam!!! I tylko w tym sklepie one są... Widzę że chłopaki z okolic BB to experci w grillowaniu cudzymi rękami, hehehe:) no ale na pewno mają inne zalety:D:D:D Eeee gdzie mi tam do BB ... Ale wracając do teamtu: kurcze do nas niestety ten sklep jeszcze nie dotarł A sosiki to by im równo schodziły Niestety jestem skazany na stolyce. Wklej zdjęcia ciasteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Szukałam w necie żeby od razu wstawić ale nie znalazłam... kupię, zrobię fotkę i wstawię ...mówiłam o Figo i SB:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi