Raceman Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Daja za darmo pojeść wypić cosik a reklama w świat idzie a reklama to dziwgnia handlu:D i na tym to polega:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Żenuła! Daja za darmo pojeść wypić cosik a reklama w świat idzie a reklama to dziwgnia handlu:D i na tym to polega:D Tak masz rację, będę jechał 300 km po to, żeby za darmo zjeść kilka kanapek i napić się soczku, no i przejechać się za darmo gondolą, bo to dla mnie super atrakcja! Po prostu żenuła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Tak masz rację, będę jechał 300 km po to, żeby za darmo zjeść kilka kanapek i napić się soczku, no i przejechać się za darmo gondolą, bo to dla mnie super atrakcja! Po prostu żenuła! To ja tez tam bede i do tego na-pity :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Jednak chyba będzie czynne w połowie grudnia bo mnie zaprosili na oficjalne otwarcie patrzaj a reszcie z nas nie wysłali:p pewno kazali Ci nas zaprosic ale zapomniałeś bo za dużo zjemy i przepijemy ........joke oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 A mógłby ktoś napisać (ktoś kto to widziłał) jaki tam się szykuje stok? Taki stromszy czerwony, czy raczej stołowy niebieski. Bo zastanawia mnie to wielce, że z tak małej górki rozciągneli 2,5 km trasy. Chętnie bym chciał to zobaczyć na własne oczy (czynne zimą), ale z racji odległości nie chciałbym się zawieść. Już na zdjęciach wygląda to na wąską trasę (ale może tylko na zdjęciach). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 John - czyli Jan "anonimowy" wedle panelu uzytkownika. Na Bratnim Forum jest troche info o tym - popatrz, abys sie nie zawiodl Poza tym mysle ze jak bedziesz mial extra "bonżur" w tym temacie to JC powie Ci wszystko na PM jako VIP A moze tez publicznie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 Tak masz rację, będę jechał 300 km po to, żeby za darmo zjeść kilka kanapek i napić się soczku, no i przejechać się za darmo gondolą, bo to dla mnie super atrakcja! Po prostu żenuła! To po co odbierasz zaproszenia????? i jeszcze jedno nieobecni milczą taka jest zasada .A zsotałeś zaproszony dlatego że jesteś włascicielem portalu o nartach bo tak by Cie mieli w du..ie i To jes TWOJA robota jechac tam byc tam i to potem opisać i nie marudź że tam musisz jechać!!!!!!! bo takiej roboty to inni Ci pozazdroszczą cięzkiej:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) ej...ej...!!!!!! Ja z racji tego czym się zawodowo zajmuję też jestem zapraszany na jakieś imprezy, bankiety i tak dalej i często jest tak że nie mam w ogóle ochoty uczestniczyć w tym a muszę bo nie wypadało odmówić, nie wypadało nie przyjść....,bywa że nie 300 a 500 km muszę jechać tylko po to żeby zjeść obiad, i napić się czegoś zazwyczaj bezalkoholowego. A pracę każdy powinien swoją lubić bo jak jest inaczej to jest mało efektywna. Edytowane 29 Listopad 2008 przez Bończa Cytat narusza zasady forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 ej...ej...!!!!!! Ja z racji tego czym się zawodowo zajmuję też jestem zapraszany na jakieś imprezy, bankiety i tak dalej i często jest tak że nie mam w ogóle ochoty uczestniczyć w tym a muszę bo nie wypadało odmówić, nie wypadało nie przyjść....,bywa że nie 300 a 500 km muszę jechać tylko po to żeby zjeść obiad, i napić się czegoś zazwyczaj bezalkoholowego. A pracę każdy powinien swoją lubić bo jak jest inaczej to jest mało efektywna. No widzisz i kazdego szkoda:D Tez tak mam ale nie marudzę i jak trza na 3 godziny jechac do wawy to jade ale te obiady to porażka (nie da sie ich jesć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 8 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2008 Cennik na nadchodzący sezon: Gondolowy prezent cenowy Troszkę drogo, jak na 1 trasę, co prawda długą, ale i tak, bez przejazdu ratraka w środku dnia to po południu będzie tam tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 Cennik na nadchodzący sezon: Gondolowy prezent cenowy Troszkę drogo, jak na 1 trasę, co prawda długą, ale i tak, bez przejazdu ratraka w środku dnia to po południu będzie tam tragicznie. Ceny zupełnie do przyjęcia, choć te karnety ulgowe(dla dzieci) przydrogawe trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 Nie jest najgorzej bardziej bym sie martwił obłożeniem tej jednej trasy-ciekawe jak to wyglada np.w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik73 Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 Oby śniegu napadało i słonko go za szybko nie roztopiło bo na nic zda się gondola. Był ktoś może w tej okolicy i może coś napisać czy warto wybrać się do Świeradowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Wiadomo, że nic nie wiadomo Jedyne co się zmieniło to strona w internecie, a tam informacja: Informujemy, że proces oddawania do użytkowania inwestycji budowy Kolei Gondolowej Świeradów Zdrój jest na ostatnim etapie uzgodnień. Dokładna data otwarcia stacji narciarskiej podana zostanie niebawem. Brak słów:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 a jednak otwarcie dopiero na Święta ? ciekawe czy trasa jest już naśnieżona ... rzeczywiście brak słów . Jakich uzgodnień ? Uzgodnienia robi sie przed przystąpieniem do prac projektowych . Może tu chodzi o odbiór robót ? Albo że faktury niezapłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Z tego co słyszałem są problemy z górną stacją z przyczyny Zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Zieloni na Madagaskar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Otwarcie gondoli Wczoraj Alpy dzisiaj Świeradów. Zgadnijcie jak jest pogoda w Świeradowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Farciarz :D:D u mnie ciepło ;( czekamy na obszerna relacje plaskato czy całkiem całkiem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 No nie mów, że śnieg pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 W Świeradowie sypie W Świeradowie sypie śnieg! Do południa napadało ok. 5 cm świeżego śniegu, a teraz ok. 18-tej dalej sypie i to dosyć intensywnie. Jechałem nowa gondolą i miałem okazję zobaczyć na własne oczy nową atrakcje Świeradowa. Nie ma się czego wstydzić! Wszystko na najwyższym, alpejskim poziomie!!! Gondola, budynki zaplecza, trasa, naśnieżanie, oświetlenie. Więcej info soon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Tu możecie obejrzeć galerię zdjęć nowej gondoli w Świeradowie Zdroju Nowa gondola: - długość 2172 m - dolna stacja na wys. 617 m - górna stacja na wysokości 1060 m - 71 8-osobowych wagoników - czas przejazdu 8 min - wartość inwestycji 120 mln zł - nartostrada o długości 2500 m - 20 armatek - oświetlenie 68 masztów z 136 lampami - średnie nachylenie 19 % - górny odcinek 900 m z homologacją FIS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Wygląda super! Sobek też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Taaak wyciąg klasa światowa a teraz czekamy na zdjęcia z trasy jakieś prognozy kiedy pierwszy zjazd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Tak to się prezentuje z satelity: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi