Bończa Napisano 28 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2008 Jak w tytule - nie działa mi ta pożyteczna funkcja i mogą się zdażyć "byki" ? Czy to już tak będzie i obnaży naszą wiedzę ortograficzną, czy to trzeba gdzieś ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 29 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2008 Z reguły to "byków" nie robię bom wzrokowiec i zaraz mi się taki dziwny wyraz "rzuca na oczy" ale używam Firefox'a 2.0.0.14 i tam jest wbudowany słownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2008 Ja niestety nie mam takiej łatwości w pisaniu i przed każdym wstawieniem posta mam trochę tych czerwonych podkreśleń do poprawy Dlatego także mam słownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2008 No właśnie - ja miałem te czerwone podkreslenia, a teraz zauważyłem, że ich nie ma. Przegladarkę mam ta samą (Firefox 3) i nie wiem, czy to kwestia ustawień forum, czy też coś w moich ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2008 No właśnie - ja miałem te czerwone podkreslenia, a teraz zauważyłem, że ich nie ma. Przegladarkę mam ta samą (Firefox 3) i nie wiem, czy to kwestia ustawień forum, czy też coś w moich ustawieniach? Ja też mam FF 3. Musisz sobie jeszcze raz zainstalować słownik w dodatkach i wszystko wróci do normy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2008 dzięki JC - działa ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi