Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Aferum z banem dla fredowskiego

Rekomendowane odpowiedzi

Za jedno trzeba przyznac Ci "plusa" - zeby caly swiat miala trafic jasna cholera, a Ciebie przyt okazji piorun strzelic to i tak nie odposcisz i sie nie odkrecisz. To tez Cos :rolleyes:

Spij z nizszym cisnieniem niz w zyciu i kolejne zdrowko ;):)

Podpisano: Stado Klakierow :D:D

p.s. kiedy sie ostatnio usmiechales, ot chocby do lusterka ??

Lista forumowiczow na starcie to byloby ciekawe.

Ci co nie moga wystartowac to poprostu nie umiaja i to jest do przyjecia,

a mnie ciekawi kto wystartuje czytaj umie jezdzic :) szczegolnie malolaty

bo gadaja ze im nawet "stary wyjadacz" nie wystarcza

No i co gdzie byłeś kozaku.... bo na Harendzie Cię nie było chyba że w czapce niewitce:D

Alfred to gość co wpada tutaj co 3 miesiące zrobić rozpiździel, obrazić kogoś.... itd... ostatnio tak zrobił w lutym(temat zawody skionline) a potem słuch o nim zaginął, pewnie teraz znowu dostał przepustkę na3 dni to się musi wyszaleć :D

No i co gdzie byłeś kozaku.... bo na Harendzie Cię nie było chyba że w czapce niewitce:D

Alfred to gość co wpada tutaj co 3 miesiące zrobić rozpiździel, obrazić kogoś.... itd... ostatnio tak zrobił w lutym(temat zawody skionline) a potem słuch o nim zaginął, pewnie teraz znowu dostał przepustkę na3 dni to się musi wyszaleć :D

Poczytałem sobie ten wątek i powiem ci że grubo się nie pomylił,sam zresztą narzekałeś na frekfencję ludzi z forum.Naubliżał tym co i tak nie dopisali chyba nie przepada za wirtualnymi narciarzami:)

Dodam że nie mój znajomy ale mnie zaintrygowała jego sytuacja

Czesc Dziadek,

Niespecjalnie to jest istotne, ale wyobraz sobie ze nie tylko na Harendzie jezdza narciarze. I nie wylacznie w jednym okreslonym termini.

Ot taka ciekawostka zoologiczna ;):)

Cze

Jasne jezdzimy cały sezon i w róznych miejscach ,ale jeśli ktoś organizuje imprezę o którą dopomina się multum ludzi a przybywa raptem chyba sześciu forumowiczów ,dla mnie to jest dziwne .

Nie mówię o 100% frekwencji ale ta była chyba jednak za małą:(

Nie było mnie jeszcze na forum ale napewno bym pojechał ,no szkoda może coś w tym nadchodządzym sezonie będzie się działo to skorzystam

Witam

Boncza dziekuje za zaproszenie, ale ja tu jestem pare lat.

Malo pisze, bo tu dla mnie troche nienarciarsko. Prym wioda

doswiadczeni narciarze co sie jeszcze mamusin sukni trzymaja

wiec z kim i o czym mialbym tu pisac

Zaczynales pare ciekawych tematow o Tatrach o Ludziach co historie gor tworzyli i wiesz jaki byl odzew: atomic sl czy fischer wc.

Dla przykladu teraz jest 195 gosci 5 zalogowanych tz ze zainteresowanie forum skionline jest ogromne, a wpisow srednio jeden na 2-3 godz.

Spokojnie mozna to zmienic.

Pozdrawiam

Dawno mnie tu nie bylo, wchodze i od razu taki watek ;) to forum jest specyficzne to fakt, nie wiem dla czego tak jest, moze ludzie boja sie cos pisac zeby ich potem inni nie skrytykowali, czesto sie to tu zdaza, ale jest i tak o wiele lepiej niz bylo kilka lat temu. Jednak wiedza jakby sie tu nie do konca liczy, a slowo dziekuje rzadko wystepuje, moze to powoduje ze ci co maja wiedze nie maja motywacji do pisania. To takie moje 3 grosze ;)

• 2 weeks later...

A mnie się wydaje, że na atmosfera na forum jest OK i nie ma co narzekać.

Cóż, każdy z nas ma swoje, dość rozmaite, zajęcia, i trudno się skrzyknąć na jakiś wspólny wypad, ale wszystko przed nami. Możliwe, że forum, jeśli chodzi o liczbę użytkowników, zbliża się dopiero do pewnej masy krytycznej, przy której, niezależnie od okoliczności, zawsze się parę osób zjawi. No, i "spektrum" jest dość szerokie, nie jest tak, żebyśmy wszyscy mieli takie same upodobania/umiejętności. Miejsca w których można by się spotkać, też różnią się dla nas dostępnością (geograficznie). Ale przecież organizacja spotkań nie jest główną funkcją forum - ważne, że można powymieniać się opiniami.

Moim zdaniem, to dobrze, że są tu ludzie prezentujący różny poziom, a już w ogóle myślę, że to dobrze, że niekoniecznie najwprawniejsi narciarze piszą, zamiast w podziwie czytać niekoniecznie jasne wywody starych wygów, zakładających wątki po to, by zyskać podziw (i licytujących się zawzięcie, kto bardziej nań zasługuje - nie zawsze w ładny sposób). A te dyskusje, w których ludzie podający się za wytrawnych narciarzy nie potrafią się zgodzić co do kwestii najbardziej podstawowych! :( Potem cały wątek ginie w , już nie polemice, a kłótni. Oczywiście, nie piję tu do Alfredoo - on jest zawsze rzeczowy. Ale zjawisko, o którym piszę, jest wyraźne na innych forach, i może wręcz odstręczać. U nas tego (dziwne) nie ma. I myślę, że każdy, kto po powrocie z nart ma jeszcze ochotę o nich choćby porozmawiać, to prawdziwy narciarz, więc w odpowiednim czasie będzie jeździł jak szatan:). A grzeczność jeszcze nigdy nikomu, na dłuższą metę, nie zaszkodziła.

• Like 1