Raceman Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Ja jestem załamany postawą polaków w sparingu z drugoligowym zespołem ..(1-0). Pamiętacie , tak samo było z chopcami Janasa.... (mam mieszane uczucia co do naszych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 a ja wlasnie naodwrót jest poraz 1 tak bardzo spokojny i wieze że Don Leo ich dobrze poukłada jestem pełen nadzieji oby mnie tylko niezawiedli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Bugi chciałbym być tak pewny jak TY...o by było tak jak mówisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Rejsmen podobno wiara czyni cuda :-) i coś w tym jest, wazne jest to że sie dostali na to euro, choć nie wykluczam ze apetyt rosnie w miare jedzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 ja słyszałem coś o tych magicznych metodach motywacyjnych Leo... xDxD i nie chciałbymbyć na miejscu chłopaków jesli to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 No ,rezerwa miała wczoraj coś pokazać . hhmm (1-1 z Macedonią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 No coz, kawioru nie ma, zostalo 1,5 tygodnia. I albo jest tak ze Leo mydli oczy i chlopaki z I skladu sie maskuja ( niezla sobie pierdzielnalem teoryjke na pocieszenie). Albo po prostu jest kicha i mozemy sie luzowac (choc emocje pozostana) bo formy sie nie zbuduje w takim czasie - a tu jeszcze mamy gre zespolowa. Obaczym co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 No coz, kawioru nie ma, zostalo 1,5 tygodnia. I albo jest tak ze Leo mydli oczy i chlopaki z I skladu sie maskuja ( niezla sobie pierdzielnalem teoryjke na pocieszenie). Albo po prostu jest kicha i mozemy sie luzowac (choc emocje pozostana) bo formy sie nie zbuduje w takim czasie - a tu jeszcze mamy gre zespolowa. Obaczym co bedzie mało nie spadłem z krzesła z tą teoryjką...ale jak na razie to nie wygląda dobrze...też chciałbym żeby chłopaki cos pokazali na tym EuRO?....ale jakoś cienko to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 dziś komentarze niektórych mnie rozbroiły cieszyli sie jakbyśmy wygrali z niemcami w pięknym stylu a wg mnie to raczej nie bardzo z taką grą, dziś ogladałem tylko urywki wczoraj zmęczyłem cały mecz - nuda, wielka nuda z taką grą to możemy pomażyc o wyjsciu z grupy nawet nasze złotko Roger nam nie pomoże choć wczoraj go nie było to dzis ponoc hasał ale bez specjalnych efektów ;/ ja specjalnie sie nie ekscytuje tym wszystkim bedzie jak bedzie (bo kibolem piłki kopanej nie jestem) ale "trzymmy kciuki" za naszych miejmy nadzieje ponoć to ona umiera ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 W zasadzie nie tyle widzialem tylko w trakcie gry w bilard wiecej slyszalem w knajpie jak komentator komentowal ten mecz (byl wyswetlany na telebimie). Glas mial taki jakby mial zaraz zasnac. Spytalem pozniej kumpla - mowil ze natezenie jego tembru odpowuadalo zywiolowi jaki dzial sie na boisku Co czuje (obym sie mylil) ze czeka nas repeta z ostatnich MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2008 Panowie , spokojnie jest lepiej mam nadzieję że że to przykrywka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Dziś nie było źle , ale Maciek dal d..y przy karnym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2008 hyhy dziś było mi dane zrobić spontaniczny wyjazd na mecz z ojcem... godzina 15:20 -JEDZIEMY?? NO TO CO MIALEM SIE NIE ZGODZIC:D ogolnie widać po trybunach było ze towarzyski..... a co do zurawia -widać było że jak podchodził do karnego to nie był zmobliziowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi