mysiauek Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 (edytowane) "Expres Zagłębia" z 1936 roku Edytowane 24 Maj 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 (edytowane) No i mi się kliknęło, będą dwa posty ...Najfajniejsze o olimpiadzie :)Także to całe nagłe ocieplenie to trochę pic na wodę.To, że niby nagle tyle kataklizmów pogodowych - teżżż pic. Edytowane 24 Maj 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 Mysiek - gdzies Ty ta prase wygrzebal ?? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 No takie moje hobby Stare pocztówki, stare gazety, różna pisma (reklamowe, firmowe) itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Według mnie temat globalnego ocieplenia szybciej umrze i zniknie z mediów niż się w nich pojawił. Rozdmuchali sprawie nie godną poświęcenia nawet chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Mona ta - mona ta. Nie wiadomo, za duzy biznes sie za tym kreci, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi