Macko Napisano 23 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2008 (edytowane) W połowie kwietnia byliśmy w Dolinie Młynickiej. Oto krótka videorelacja przygotowana przez Kubę. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=bRFcNjvDMI0[/YOUTUBE] pozdr maćko Edytowane 23 Maj 2008 przez maćko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2008 Pozazdrościć kondycji. A z innej beczki: kiedy oficjalnie Słowacy otwierają Tatry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 23 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2008 Pozazdrościć kondycji. A z innej beczki: kiedy oficjalnie Słowacy otwierają Tatry ? Szlaki otwierają 1 czerwca. http://www.vysoketatry.org/turystyka/zamkniecia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 23 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2008 Pozazdrościć, i nie tylko kondycji:). Oby człek też tak potrafił... Wasz filmik możne i podziwiać, i potraktować jako dobry instruktaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2008 Brawo! Bardzo mi się Wasz film podobał. Szacun dla Jakuba i Zygmunta za zdjęcia. Dla całej ekipy za odwagę, kondychę i umiejętności. Kamera zapewne nieco spłaszczyła ten zjazd, ale mogę sobie wyobrazić, jak trudno tam jest. Napisz jeszcze jak to czasowo wygladało (ile wchodziliście i jak długo w dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2008 (edytowane) A co sie stalo ze vidjo juz niedostepne ?? Juz dziala - pieknie skomponowane Edytowane 24 Maj 2008 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 24 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 U mnnie dalej działa (może to były chwilowe problemy z Youtube ) Co do zjazdów. Startowaliśmy z Chaty pod Soliskiem skąd podchodziliśmy na Przednie Solisko (ok 45 min). Dalej zjazd do Doliny Młynickiej. Podejście samymi żlebami (ok 400-500 m deniwelacji) zajmowało ok 1-1:30 godz. Maksymalne nastromienie wg. przewodnika - 48 stopni, średnie ok 43. pozdr MackoS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 Świetny film,powalająca kondycha....i super klimacik tybetański zakończony ostrym kawałkiem...szacunek dla całej ekipy....pozdro Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 Szlaki otwierają 1 czerwca. http://www.vysoketatry.org/turystyka/zamkniecia.html Hmmm a nie 16 czerwca? Bo ja mam urlop 23-24.06, a od piątku 20.06 rezerwacje w Zdiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 24 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 Hmmm a nie 16 czerwca? Bo ja mam urlop 23-24.06, a od piątku 20.06 rezerwacje w Zdiarze musiało mi cyfrę 6 zjeść W każdym razie szlaki będą już otwarte podczas urlopu MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 fajna wyprawa, fajny film - podobało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi